Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Kiszerelés
Kesztyű fajta
Stílus
Termékek: 72
Verziószám megjelenítése

Női kötött téli kesztyű – stílusos kiegészítő neked vagy ajándékba

A tél beköszöntével bizony mindenkinek szüksége lesz egy pár megbízható kötött kesztyűre, ami megvédi a kezeket a fagyos széltől, és segít megőrizni a hőt, hogy kényelmesen és otthonosan érezze magát az ember. A kötött kesztyűk segítenek komfortzónán belül maradni, és emellett üde bájukkal stílusértéket is képviselnek. Emellett melegek, bőrbarátok és valljuk be nyugodtan, a zimankós mínuszokban „must have” darabok. Ne késlekedj, fedezd fel a legstílusosabb kötött kesztyű kollekciót – vásárolj a legjobb tervezőktől és forgalmazóktól az Ecipo.hu szortimentjéből! Böngéssz a válogatott márkák között, tekintsd meg a legújabb trendeket, találd meg egyedi stílusodat még ma. Keresgélj az új szezon női kötött kesztyű választékából vagy vásárolj bestsellereket, és élvezd a gyors kiszállítás örömét! Legyen szó elegánsról, kifinomultról, stílusosról vagy akár praktikus kötött kézrevalókról, az Ecipo.hu megfelelően gondoskodik a kezeidről, de ne felejtsd el, hogy egy divatos női kesztyű ajándékként sem utolsó alternatíva.

Női kötött kesztyűk – mi jellemzi őket? Milyen típusú kötések vannak?

A kötött kesztyűk „általános célú” kesztyűként ismertek, jó minőségűek, könnyen viselhetők és megfelelő fokú kényelmet biztosítanak a viselőjüknek. A felépítésük lehetővé teszi a levegő keringését, csökkentve ezáltal az izzadás lehetőségét, a szoros rugalmas illeszkedés pedig növeli a kézügyességet. Mindig olyan kesztyűt válasszunk, amely jól illeszkedik! A túl nagy kesztyű akadályozhatja a teljesítményt. A kötött anyag mindig előnyt jelent a ruházatban, a rugalmasság és a hőmérséklet szabályozás miatt. A kötött kesztyűk felhasználásuk szerint több fajtával jellemezhetők, léteznek védő-, munka-, bélés- és divatkesztyűk. Utóbbiak egyértelműen utcai viseletre szolgálnak, és általában a hideg elleni védekezést segítik. Anyaguk többnyire gyapjú és más finom állati szőr vagy az olcsóbb termékeknél poliakrilnitril, de rugalmasságuk fokozására sokszor elasztánfonalat is használnak a kötésnél. Ahogy nevük is tükrözi nem szabással és varrással készülnek, hanem kézi vagy gépi kötéssel formára kötve gyártódnak. Ezzel együtt is minőségi darabok.

Női kesztyűk az Ecipo.hu-n elismert és bevált márkáktól

Hangolódj a télre egy pár jó meleg női téli kesztyű beszerzésével! Manapság egy kellemesen meleg kesztyű alapdarabnak számít a téli gardróbban. Nem lényeges igazán, hogy a klasszikus gyapjú kötött a favorit, netán egy elegáns hosszú szárú vékony kötött pár a szívünk vágya, vagy esetleg a gyerekkorunk emlékein nosztalgiázunk egyujjas kesztyűk viselésével, az Ecipo.hu platformján csak egy kattintásra vagyunk attól, hogy minden kívánságunk teljesüljön. A legjobb, hogy itt minden cécó nélkül beszerezheted a kiválasztott kesztyűhöz passzoló sapkát és sálat is, hogy egy percre se okozhasson fejfájást a zord időjárás! A forgalmazott elismert és bevált márkák biztosan nem okoznak csalódást.

Kötött kesztyűk – gyakran ismételt kérdések

Mi az a kötött anyag?

A kötött szövet olyan textil, amely kötésből, a fonalak összefűzésének vagy a hurkok összekapcsolásának folyamatából származik. Tulajdonságai abban különböznek a szőtt anyagoktól, hogy rugalmasabb és könnyebben alakítható kisebb darabokra, így ideális zoknihoz, sapkához, kesztyűkhöz.

Milyen fajtájú kötött kesztyűk léteznek?

Szinte bármilyen típusú fonalból készülhet kesztyű, de a meleg, puha fonal a leginkább ideális választás. A lényeg, hogy a kezünk számára kellemes legyen.