Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Termékek: 77
Szűrők kiválasztása (1)

Inuikii cipők – eredeti svájci márkájú lábbelik széles választéka elérhető az Ecipo.hu-n

A kétezres években alapított márka Svájcból indult hódító útjára. A lábbeli igen egyedi és különleges dizájnnal rendelkezik, amely összetéveszthetetlen más márkákkal. Ezért az Inuikii márka nem csak minőségi, de rendkívül egyedi luxusmárkának számít. A koncepció megalkotásában egy család játszott szerepet, akik tényleg az alkotás szeretetét szerették volna belevinni az Inuikii csizma és cipő modellekbe. Az ilyen módon elkészített kézi készítésű darabok adták meg az Inuikii márka gerincét, amely ma már világszerte ismert. Persze a cipő nem csak dizájnos is, hanem valóban melegen és egészségesen tartják a lábakat. Na és honnan jött az egész név, meg az elképzelés? Grönlandról. Az Inuikii név ugyanis a grönlandi inuit törzs nevéből ered. Az ő öltözködésüket, és lábbeli viseletüket vette alapul az Inuikii márka. Ezért az egyedi jellegzetesség. Ám nem csak ennyit vettek alapul, hanem például az elveiket is. Az Inuikii márka középpontjában a ruházat megbecsülése áll. Ők nem a fast fashion, gyorsan változó és romló piacára gyártanak. Az Inuikii cipő évtizedekig cipő is marad, méghozzá valódi melegítő funkcióval, ahogyan egy valódi inuit ruházat azt tenné.

Inuikii hócsizma – rendkívül meleg, kiváló minőségű anyagokból készült, sok évszakra

Az Inuikii márka csizmái az inuit indiánok által már több ezer éve kialakított formát képviseli. A brand ezt a formavilágot öntötte modern alakba. Nem is véletlen, hiszen ez a több ezer évnyi tapasztalat megmutatta, hogy az inuit törzs csizmáinak formája sokkal melegebb hőszigetelést ad, és jobb tapadást, mint egy hagyományos cipőforma. Mellesleg nem véletlen az sem, hogy a legtöbb hegymászó cipőnek valamennyire hasonló a formavilága, mint az eszkimó törzsek lábravalóinak. Ebből adódóan az Inuikii hócsizma egy különlegesen meleg, vízálló és csúszásálló, rendkívüli magas szintű strapabírósággal rendelkező lábbeli. A hócsizmák Inuikii módra tervezve nem csak a hétköznapokon teljesítenek jól, de bizony a kifejezetten zord téli körülményeket és a rendkívül nagy havat is kiválóan állják. Az Inuikii hótaposók ráadásul nagyon dizájnos kivitelben kaphatóak, akár Női inuikii akár férfi modellről is van szó. Ahhoz képest, hogy leginkább speciális területre álmodták meg őket a minőség megtartása mellett követik a trendeket. Vagyis ugyanúgy kaphatunk a klasszikus fekete Inuikii mellett retro, pasztell vagy fémes színű hótaposót, mint ha például egy szandált vásárolnánk máshol.

Női Inuikii – imádni fogja ezeket a cipőket rendkívüli stílusuk és kényelmük miatt még a legalacsonyabb hőmérsékleten is

Ezek a cipők valóban lenyűgözőek. Akár a szandálokat nézzük, vagy a kényelmes meleg Inuikii papucsok típusait, mindegyikről leírható, hogy tökéletes választás lesz gyakorlatilag mindenféle szetthez. A bakancsokkal is ugyanez a helyzet, ugyanis a márka formatervei tökéletesen működnek télen még egy szoknyával is. Pláne ha a kissé pufi, de mégis nagyon áramvonalat női hótaposó csizmákról van szó. Már küllemre is eszünkbe juttatja a friss fehér havas tájat, és a ragyogó csillagos eget, ami a hidegebb időkben igen jellemző szokott lenni. Ezért ezek Inuikii női hócsizma modellek és cipők rendkívül divatos módon fognak állni minden hölgy lábán télen, de ősszel is. Azonban az Inuikii nyárra valóit se feledjük. A különféle csinos és rendkívül kényelmes, minőségi szandálja és papucsai a legnagyobb kánikulában is biztosítják viselőjét az extra komfortról.

Inuikii csizma – gyakran ismételt kérdések

Hol találok Inuikii cipőket?

Az ecipo.hu oldalon számtalan Inuikii modell várja az érdeklődőket. Méghozzá nem csak télre, de nyárra is.

Inuikii – milyen méret?

A lábméretünkhöz igazítva kell választani. Azonban hótaposóknál vegyük figyelembe milyen vastag zoknit szoktunk húzni.