Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Kiszerelés
Termékek: 477
Verziószám megjelenítése

Gino Rossi – tökéletes tervezés és hétköznapi elegancia a legigényesebbnek

A márka 1994 óta van jelen a piacon, és lengyelországi megalapításától Európa-szerte az egyik legismertebb cipőmárkának számít. Az olasz elegancia és minőség egyik zászlóvivője. A vállalat egyfajta olasz-lengyel együttműködés eredménye. Lengyel és olasz tervezés ötvözésével, prémium alapanyagokból állítja elő minőségi cipőit és kiegészítőit. A Gino Rossi célközönsége tehát az európai elegancia és az olasz dizájn szerelmesei. Mutatós darabjai tökéletes megjelenést biztosítanak a hétköznapokban bárki számára, aki igazán ad magára. A Ginos Rossi lábbelik ugyanis időtlen eleganciát, sikkes megjelenést és visszafogott, örök stílust képviselnek. Azok, akik az elegancia megszállottjai, de nincsenek oda a különféle színes, modern, futurisztikus ruhákért, nem is találhatnának jobbat. Aki Gino Rossi lábbelik közül választ, az olyan stílusalkotó fazonokból válogathat, amelyek még tíz év múlva is trendik lesznek. Ezért hát árkategóriájában a Gino Rossi előkelő márkának számít. Cipői egyaránt viselhetőek alkalmi vagy a félelegáns szettekhez is. Ugyanakkor a márka azok számára is kínál bőven cipőket, akik inkább a lezser elegancia hívei. Ebbe a kategóriába beletartoznak a különféle dizájnnal feldobott katonai bakancsot idéző lábbelik, a platformos félcipők vagy éppen a retro tornacipők.

Gino Rossi lábbelik – tökéletes tervezés és kiváló minőségű anyagok

A Gino arra törekszik, hogy kifejezetten prémiumminőségű anyagokat használjon fel cipőihez – ugyanakkor mindezt megfizethető árakon kínálja. Kiváló választás lehet bármely üzletembernek, ahogy az elegancia rajongói számára. A márka egyértelműen az olasz trendek mellett tette le a voksát. Ez azt jelenti, hogy évről évre stíluskövető dizájnt mutat fel, tehát nem a fast fashion állandóan változó irányzataihoz igazodik. A Gino Rossi olasz női cipők például sosem mennek majd ki a divatból. Nem csupán örök stílust képviselnek, de rendkívül kényelmesek is. Ez a két dolog pedig nem mindig fér meg egymás mellett a divatiparban. A Ginno Rossi esetében viszont nem jelent problémát a praktikum és az esztétika harmóniájának kivitelezése. Kiváló minőségű bőrök és különféle természetesen textíliák használata által mindkettőt képes biztosítani termékeinél.

Gino Rossi cipő – mesteri kidolgozás, a klasszikus és modern dizájn ötvözete

A Gino Rossi cipők felveszik a versenyt bármely magasabb árkategóriás lábbelivel. Ne tévesszen hát meg minket az áruk. A cég szándékosan nem tervez százezres áron kínált cipőket. A Gino legfőbb irányelvei ugyanis a megfizethetőség és az olasz minőség – valamint az egyedi stílus. Klasszikus lábbelijei egyáltalán nem olvadnak be a régi fazonok megszokott stílusú darabjai közé. A Gino Rossi alacsonyszárú cipők esetében az oxford, derby vagy akár chelsea cipőmodelleket is modern eleganciával ruházták fel, így nem csupán örök stílust képviselnek, de megfelelnek a modern igényeknek is. A Gino Rossi sneakerek sem véletlen annyira népszerű lábbelik. Egyedi tervezésük bár követi a klasszikus eleganciát, mégis ötvözi a retro sportos fazon jellemzőivel azt. A sportos elegancia követői számára tehát kifejezetten ajánlott darabok.

Gino Rossi cipő – gyakran ismételt kérdések

Hol gyártják a Gino Rossi cipőket?

A Gino Rossit 1994-ben alapították Słupsk városában, Lengyelországban. A mai napig itt gyártják főként, ami révén borítékolható az elvárt európai minőségstandard.

Hogyan válasszunk megfelelő Gino Rossi cipőt?

Mindenképp olyat válasszunk, amely jól passzol saját, egyedi ízlésvilágunkhoz. Alkalmi viselet esetén pedig az elvárt dresszkódhoz illő darabok közül válogassunk.