Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Kiszerelés
Termékek: 711
Verziószám megjelenítése

Divatos Michael Kors kézitáskák, amelyeknél odafigyeltek a részletekre

A Michael Kors márka mindenki számára ismertnek számít, hiszen az egyik legnépszerűbb brandről van szó, amely igazán a kilencvenes évektől kezdve hódította meg a piacot. Ugyanis a Michael Kors kollekciók mindenkinek szólnak. A kézitáskák Michael Kors által tervezve stílusos keveredését adják az elegáns és néhol az extrém részleteknek. Nem túlzóan sok, mégsem unalmasan kevés – ez nem csak a Michael Kors fekete kézitáskák típusaira jellemző, hanem tényleg mindenféle színre. Ez jellemző az egész márka formavilágára amellett, hogy prémiumminőségű, gondosan elkészített és ellenőrzött modelleket kaphatunk tőle. Pontosan ilyenek a táskái is. Egy Michael Kors kézitáska fekete színben például sosem lesz ízléstelenül bumfordi, hiába jelennek meg rajta a furcsább, vagy akár extrémebb részletek, mégis képes arra, hogy ezt tökéletesen összedolgozza a hordhatósággal.

Michael Kors hátizsákok – tökéletesek a városi stílushoz

Milyenek azok a kiegészítők, amik egyszerre tudnak hátizsákként stílusosak lenni, miközben fiatalosak és trendik? Avagy egyaránt hordhatóak sportos, de elegáns öltözékhez is? A válasz: a Michael Kors hátizsákok. A márka kifejezetten olyan irányba vitte el a hátizsákjai megtervezését, amely valóban egy univerzális viseletté vált. Amíg a legtöbb márka modelljei egy-, maximum kétféle stílushoz mutatnak jól, addig a Michael Kors hátizsákjainak többsége megállja a helyét a sportos, bohém vagy kifejezetten sikkes outfitekhez is. Ezért valóban egy olyan kiegészítőt kapunk vele a hétköznapokra, amelyet többféle szetthez is bátran tudunk viselni.

Michael Kors – cipő azoknak, akik értékelik a stílust és a kényelmet

A manapság oly divatos platform, az ezüst részletek és a nagy feliratok megtalálhatóak a Michael Kors cipők modelljein is, viszont ebben az esetben valamiféle tökéletes elegyet alkotva a visszafogottsággal. A Michael Kors női cipők és sneakerek nem túl kirívóak, mégis pont annyira azok, hogy az extrémebb darabokat kedvelők még felfigyeljenek rájuk. Azt viszont már nem engedte meg a tervező, hogy ezek az újdonságok a modelleket elvigyék az „olcsó” piacos kinézet irányába. Mert sajnos, ha túlzásba viszik ezeket az aktuális trendelemeket, könnyen megeshet, hogy még a prémium márka cipője is giccsessé válik. Viszont a Michael Kors cipőknél nem kell ettől tartani. A lábbelik választéka közt megtalálhatóak a klasszikus stílusú darabok, amelyek messziről hozzák a prémium érzetet és a kortalan eleganciát. Aki például kifejezetten minőségi, kényelmes és stílusos lábbelit keres magának, az mindenképp nézzen szét a Michael Kors női cipők között. Ha pedig a sneakerekre lennénk kíváncsiak, ott sem csalódunk. Egy Kors-féle klasszikus sneaker kifejezetten kifinomult formákat és anyaghasználatot vonultat fel. Letisztult megjelenésével még akkor is sikkes hatást kelt, ha épp Michael Kors feliratos anyagból készült.

Michael Kors – gyakran ismételt kérdések

Hogyan lehet megtudni a Michael Kors retikül sorozatszámát?

Az MK táskák sorozatszáma mindig a táska belsejében található egy címkén. A sorozatszám két betűből és négy számjegyből áll, ez a gyártási évet és hónapot jelöli, valamint a gyártóhelyet.

Hogyan lehet felismerni egy eredeti Michael Kors kézitáskát?

A címkén mindig található egy kód, ez a táskamodellt jelzi és ellenőrizhető az interneten. Továbbá a sorozatszám, illetve a táska anyagának, varrásának minősége az árulkodó. Az igazi Michael Kors táska kifogástalan anyagokból készül, és hibátlan varrással kerülhet csak forgalomba.