Termékek: 266
Verziószám megjelenítése

The North Face cipők – kivételes kényelem és minőség aktív életmódúak számára

A The North Face 1966-ban kezdte meg működését egy San Franciscóban található tengerparti üzletben. Azóta pedig az egyik legismertebb világmárkává vált. Akár a profi hegymászóknak is ideális felszerelés lehet, akik épp a Mount Everest csúcsára készülnek. A márka tehát elsősorban nem a mindennapi viseletek gyártását célozta meg. Elég csak a North Face kabát modelljeit megnéznünk, és azonnal láthatjuk, miről is van szó. Egyedi technológiájuk lehetővé teszi, hogy a legkeményebb mínuszokat és a legzordabb időjárást is kényelmesen átvészelje viselőjük. Emellett pedig kifejezetten olyan tervezésű ruhadarabjaik vannak, amiknek zseb elrendezése és szabása a hegymászók, valamint túrázók igényeire lettek szabva – akárcsak a cipőik.

The North Face – a legkiválóbb márkák legjobb modelljei elérhetőek az Ecipo.hu oldalán

A márka eredetileg főleg túrázóknak és komoly hegymászóknak gyártott különféle ruhaneműket. A minősége és strapabírósága miatt viszont egyre nagyobb lett felé az igény a hétköznapi viseleteket illetően is. Ha manapság megkérdezzük, mi is az a The North Face, azt kell válaszolnunk, hogy egy olyan márka, amely szinte bármely körülményekhez képes tervezni – a legzordabb időjárástól kezdve a könnyed városi sétákig. Utóbbinál sem árt a komoly tervezés, hiszen egy-egy séta a városban néha hosszú órákig is eltarthat. Tehát a TNF cipőknek ugyanúgy állniuk kell a sarat a városban, mint ahogyan azt a hegyekben tennék. Ezért a legtöbb urbanista lábbelijük hasonlóan fel van vértezve a hegymászók számára kifejlesztett technológiákkal.

A The North Face brand – mi a története?

Ahogy már említettük, a márka 1966-ban Amerikából indult egy hegymászó házaspár, Douglas és Susie Tompkins álmából. A fejükbe vették, hogy megalkotják a legjobb, legmegbízhatóbb hegymászó felszerelést kínáló üzletet. Az ötlet pedig annyira bejött, hogy mára valóban az egyik leghíresebb branddé nőtte ki magát az egyébként a világ legkeményebb hegyoldaláról elnevezett márka. Később Douglas kihátrált a cégből, mert sokkal jobban szeretett volna részt venni a környezetvédelemben – ami mellesleg a cég egyik legfontosabb alapelve. A TNF törekszik arra, hogy fenntartható módon állítsa elő termékeit. Továbbá a kezdetek óta támogatja az olyan kezdeményezéseket, amelyek a Föld védelméről vagy épp felfedezéséről szólnak. A North Face bár kizárólag hegymászó és túrafelszerelésekkel indult, ma már egyaránt gyárt síelők és futók számára is ruhadarabokat. Vásárlóiknak aktívan segítenek, hogy a legjobb tájékoztatást kapják a termékeikről – valamint segítséget nyújtanak abban, hogyan ismerjük fel az eredeti North Face termékeket.

The North Face lábbelik és kiegészítők – gyakran ismételt kérdések

Milyen The North Face kiegészítőket válasszunk a mindennapokra?

Tegyük fel a kérdést magunknak, hogy a North Face milyen márka? Olyan, amely elsősorban túra és outdoor kiegészítőket árul. Tehát ha a mindennapokra választunk, olyan darabok között kell keresgélnünk, amelyek urbanista viseletként is megállják a helyük. Így érdemesebb elkerülnünk a kifejezetten vadvilági környezethez készült dizájnnal ellátott darabokat.

Melyik The North Face nyári cipőt válasszuk?

Városi viseletként könnyedebb szandálok és sneakerek is egyaránt kaphatóak. Nyári túrákhoz pedig kifejezetten jól szellőző, túlhevüléstől védő bakancsokat is találhatunk. Bőven akad tehát választék a TNF lábbelijei között, amik ideálisak lehetnek a legnagyobb melegben is.