Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
A kiválasztott kritériumoknak megfelelő terméket nem találtunk. Törölj néhány szűrőt a terméklista megtekintéséhez.

Férfi sportcipők ismert márkáktól

Szeretsz aktívan élni és jól felkészülni a sportos kihívásokra, amelyeket naponta teljesítesz? A férfi sportcipő az abszolút minimum, amelynek helyet kell kapnia a szekrényedben. Az ecipo.hu kínálatában sokféle, kultikus tornacipő, trekkingcipő, futó- és vízicipő van, de konkrét sportágakhoz, pl. teniszhez, kosárlabdához és focihoz is találsz. Ha biztos akarsz lenni a kiválasztott sportcipők minőségében, válassz az általunk kínált legismertebb márkák közül. A Converse férfi tornacipők, a Nike futócipők, vagy az ikonikussá vált Jordan kosárcipők – kipróbált minőségű sportcipők férfi változatban, amelyek még intenzívebb edzéseket tesznek számodra lehetővé.

Sportcipő hétköznapi változatban

Ha a szekrényedben főszerepet kap a streetwear jellegű városi stílus, a férfi sportcipőket a hétköznapi öltözékedben is kihasználhatod! Hogy kell ezt csinálni? Hagyd, hogy az egyik legnépszerűbb trend inspiráljon. A fehér tornacipőt vagy sportcipőt nyugodtan felveheted farmerrel és basic T-shirttel, de öltönyhöz, élére vasalt nadrághoz és inghez is jól illik. A népszerű, mustársárga bakancs remekül mutat klasszikus farmerrel és pulüverrel, amelyet steppelt dzseki alá veszel. Ez az öltözék nem enged fázni még a leghűvösebb napokon sem. A kosárlabdacipő, amely boka fölé ér, jól jön ősszel, ha farmerhez és bőr motorosdzsekihez veszed fel.

A leggyakoribb kérdések

Sportcipők férfiaknak - milyet válassz?

Az ecipő férfi sportcipő választéka igazán bőséges. A választás alapja a sportág kell, hogy legyen. Az ecipőn találsz lábbelet teniszhez, fovihoz, kosárlabdához, golfhoz, de futáshoz, túrázáshoz, fitneszhez, sőt még vízisportokhoz is. Attól függetlenül, hogy melyik sportág a kedvenced és milyen cipő mellett döntesz, figyelj oda annak anyagára és igyekezz tökéletesen kiválasztani a méretet.

Hogyan kell a férfi sportcipő méretét kiválasztani?

A megfelelően kiválasztott méret mindig alapfeltétele annak, hogy a cipő kényelmes legyen és sokáig viselhessük. Sportcipő kiválasztásakor ez még fontosabb tényező, mert a rosszul kiválasztott méret sérülésekhez vezethet, vagy közrejátszhat azok kialakulásában. A megfelelő méret kiválasztásához a legjobb megoldás a cégünk által kifejlesztett esize.me rendszer. A berendezés meghatározza a lábfej hosszát, szélességét és magasságát. Megtalálható üzleteinkben és a mobil applikációban. A láb beszkennelése után a rendszer már csak azokat a cipőket fogja mutatni, amelyek tökéletesen illenek a lábadra.

Férfi sportcipők - milyen anyag a legjobb?

A sportcipő megfelelő anyagának kiválasztása ugyanolyan fontos, mint a megfelelő méret megtalálása. A sportcipő anyagának illenie kell az adott sportág jellemzőihez. Futáskor a legjobb a hálós textilanyagokból álló cipő, amelyben a láb szellőzik. Hegyi túrán szükség van a masszív gumi talpra és bőr szárra, amely esetenként meg is van erősítve a két anyag illesztésénél. Kosárlabdánál a legfontosabb, hogy a lábujjak és a boka környékén meg legyen erősítve a cipő - ezeken a helyeken sérül a leggyakrabban a láb játék közben.