Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Kiszerelés
Kézitáska mérete
Táska típusa
Termékek: 118

Kuplungtáska – tökéletes ötlet minden napra

Egy pillanatra a kuplungtáskák eltűntek a radarunkról, de mostanra újult erővel tértek vissza, és univerzálisabbak, mint valaha. Korábban beletörődtünk a csupán alkalmi megjelenésük világába, és régi clutch táskáinkat a gardrób alján hagytuk a következő esedékes partiig. De szerencsére nem így köszöntek ránk újra. Miután a skandináv menő lányok és a számos irigylésre méltó street style megjelenés új életre keltette, a kuplungtáska manapság már mindennapi opció, amelyet napról-estre hordhatunk. Hogy mik az okok, amiért a kuplungok visszatértek, és miért érdemes felvenni egyet a kollekciódba? Nézzük! Hogy miért? Mert igényeid szerint testreszabható. Kezdve a legapróbb női kézitáska opciótól, amelybe a rúzsod és a kártyatartód éppen becsúszik, folytatva a borítéktáska és kuplungtáska lehetőségeivel, amelyekben már elférhet akár az éppen olvasott regény is, méretük éppoly sokoldalú, mint a stílusuk. Mivel a kuplungtáska kikerült az ünnepi ruházat birodalmából, a dizájn kibővült, hogy hozzáigazítható legyen bármilyen esemény és alkalom forgatókönyvéhez. A divatheteken szerte a világon a nők azt látják, hogy a kifutón a modellek akkora kuplungot hordanak, amiben már minden elfér, így az aggodalom, hogy egy kuplung nem elég méretes, már rég elmúlt. Általában egy nagy zsebből állnak, és a clutch táskák sokkal tágasabbak, mint amilyennek látszanak, és ráadásul egyre nagyobb méretekben és egyre sokoldalúbb felhasználással készülnek, így a kuplungtáskák már minden alkalomra készen állnak.

Női kuplungtáska – a divatos nő első választása

A fő ok, amiért érdemes befektetni a női kuplungtáska visszatérésébe, az a tény, hogy két táskát kapsz egyben. Látni fogod, hogy a legtöbb kuplungtáska stílushoz levehető pánt is tartozik, így többféleképpen hordhatod, attól függően, hogy aznap clutch vagy crossbody táskát szeretnél-e preferálni. De ezen túlmenően, utazás közben a kuplung könnyen használható sminktáskaként, vagy akár dokumentumok tárolására szolgáló tasakként is, így itt is kettős funkciót láthat el. Az ilyen egyszerű tendenciáknak köszönhetően a kuplungtáska rendkívül sokoldalúvá válik a mindennapok forgatagában, pántokat cserélgethetsz rajta, hordhatod nappal vagy éjszaka, mindennapi és alkalmi stílusban is, így már előre tudhatod, hogy rengeteget fogod használni a kollekciód új kuplungtáska kiegészítő modelljét.

Clutch táska nőknek – tökéletes stilizáció

A formális és minimalista tábort tökéletesen áthidaló clutch táskák mindig minden szettet feldobnak, mondhatni, hogy egy csavart varázsolnak az öltözékbe. Párosíts egy clutch táskát egyenes szárú farmerrel és egy hosszú ballonkabáttal az érdekes formális megjelenés érdekében, vagy egyszerűen helyezz egy táskaszerű kuplungot a hónod alá egy maxi smock ruhával kombinálva, hogy még egyet húzz a könnyed és fesztelen hangulaton. Akárhogy is, egy kuplungtáska sokkal kevésbé sablonos, mint egy banális válltáska, így segíthet újjáéleszteni egy régi ruhát egy sor új kiegészítővel. Próbáld ki!

Női kuplungtáska – gyakran ismételt kérdések

Hogyan válasszuk ki a kuplungtáska színét?

A kuplungtáska cipőhöz illesztése a nagyszerű formális viselet biztos receptje. Minden szín játszik, nincs tabu.

Hogyan válasszunk kézitáskát a bálba

A clutch táska mindig könnyen használható hivatalos alkalmakra. Ahhoz, hogy feldobjuk az új kuplungtáska módit, válasszunk egy izgalmas darabot egy kis extrával fűszerezve, például egy csuklópánttal, vagy próbáljunk ki egy másik formát, és a hagyományos borítékos kuplungtáska helyett inkább egy tasakos kalibert részesítsünk előnyben.