Termékek: 112
Verziószám megjelenítése

Férfi papucsok fagyra és hőségre

Egy kihívásokkal teli, aktív nap után veszed fel őket, mert kényelmet biztosítanak és védik a lábat a hideg és csúszós padlón. A férfi papucsokról van szó, amik elválaszthatatlan részei a kényelmes, otthoni ruházatnak. A tökéletes papucs megfelelő hőérzetet biztosít télen, a nyári hónapokban pedig nem izzad bele a láb, sőt kicsit le is hűl. Ezért érdemes beszerezni egy pár meleg férfipapucsot, pl. olyat, ami bélelt vagy prémes. A legnagyobb fagyok idején jó szolgálatot tesz a fedett sarkú férfi papucs. Ha nem szereted a puha házicipőket,az ecipőn találsz filc papucsokat is. Nyáron a legnagyobb komfortérzetet a bőr férfi papucs nyújtja, amely átengedi a levegőt és enyhén hűti a lábat.

Házicipő a Te stílusodban

A papucs legfontosabb feladata az, hogy kényelmet biztosítson, de ismerd be, kinézete is fontos, még otthon is. Hiszen papucsban mész ki a teraszra vagy az erkélyre, hogy megigyál egy csésze kávét vagy olvass egy kicsit, de vendégeket is fogadsz benne. Ha klasszikus házicipőt keresel, nézd meg a fekete férfipapucsot, amelynek egyszerű dizájnja soha nem megy ki a divatból. A stílusod sportos, és otthon is inkább szabadidőruhában és sportos T-shirtben vagy? Tetszenek a nyomott mintás férfi papucsok, pl. piros vagy kék színben? Szereted a szatén és selyem pizsamákat és a velúr köntösöket? Válassz elegáns férfipapucsot jó minőségű bőrből valamilyen barna árnyalatban vagy sőtétkék színben. Jól fognak mutatni a sarok nélküliek és a zárt sarkúak is.

Leggyakoribb kérdések

Férfi papucs - bőr vagy textil?

Nagyon fontos, hogy milyen anyagból készül a férfi papucs, ezért nem csoda, hogy sok férfi gondolkozik rajta, melyiket válassza. Mindenek előtt érdemes észben tartani, hogy a papucsot általában mezítláb hordjuk, sokszor órákon át, amikor otthon vagyunk. A jó papucsnak természetes anyagból kell készülnie, pl. bőrből vagy pamutból. A bőr papucsok, főleg fedett bőrből, jól jönnek hűvösebb napokon. A hasított bőr és textil papucs jobb hőérzetet biztosít nyáron. Érdemes odafigyelni a merinó gyapjúból készült papucsokra is - remek tulajdonságuknak köszönhetően a környezet hőmérsékletéhez igazodnak.

Hogy válasszuk ki a férfi papucs méretét?

A papucs megfelelő méretének kiválasztása is lényeges kérdés, hiszen órákon át viseljük azt. Még a bebújós papucs esetében is kényelmetlen a túl kicsi vagy túl nagy méret. Épp ezért érdemes igénybe venni az ecipő esize.me rendszerét, amely szkenneli a lábat, meghatározza annak pontos méreteit és az elérhető papucsok közül azokat választja ki, amelyek tökéletesen passzolnak majd. Az esize.me szkennerek megtalálhatók bevásárlóközpontokban levő üzleteinkben és az ecipő mobil applikációban.

Vicces férfi papucsok - remek ajándékötlet?

Ha azon gondolkodsz, egy vicces férfipapucs jó ajándék lesz-e, gondold át, hogy kinek és milyen alkalomból adod majd. Ha közelálló személyről van szó, és családi vagy baráti körben ünneplünk valamilyen alkalmat, pl. születésnapot, a vicces papucs nem lesz melléfogás, és mosolyt csal az ünnepelt arcára. Óvakodj azonban az ilyen típusú ajándékoktól, ha nem ismered igazán jól azt, akinek választottad, vagy ha az alkalom formálisabb, pl. előléptetés tiszteletére szervezett vacsora. A vicces papucs akkor jó ajándék, ha ismered a megajándékozandó személy humorérzékét.