Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Ruházat anyaga
Licensz termék
Termékek: 275
Verziószám megjelenítése

Emu Australia cipő – textiltörténet

Aki igazán különleges modellekben gondolkodik, annak egy tökéletes megoldás lehet az Emu Australia cipő. Sokszor sablonokban, másolt megoldásokban gondolkodunk, miközben ott az érzés bennünk, hogy valamilyen egyediséget villantsunk fel. No, ezek a cipők pont ilyenek. Egy könnyű, rugalmas talpszerkezet, amely a kialakított habrétegnek köszönhetően körülöleli a lábat. Lapos, stabil és strapabíró. Mindhárom minőséget jelző stílusjegy által mérnöki pontossággal lefesthető a lábbeli. A cipő felsőrésze természetes báránybőrből készült, melyet rendkívüli puhaság és légáteresztő képesség jellemez. Nehéz melegebb lábbelit találni például a mukluk hótaposónál. Itt elfelejtheted azt az érzést, amely a téli hidegben érezhető, ráadásul példátlan puhaság és kényelem is társul a remek hőérzethez. A textiltörténethez még egy adalék, hiszen ezek a lábbelik merinógyapjúból készülnek, ami tovább fokozza a remek hőmérsékletet a cipőben.

Emu Australia gyerekcipő – légáteresztő és kényelmes

Az Emu Australia gyerekcipők esetében nagyon röviden elmondható, hogy mindazon tulajdonságokkal rendelkezik, mint felnőtt változatai. Ha gyermekednek garantáltan olyan cipőt szeretnél, melyben nem fázik meg a lába, akkor jelentjük megtaláltad az ideális megoldást. Kényelmes és kiválóan szigetelt cipőről van tehát szó, melyet a kiváló minőségű talp tesz teljessé. És még egy előnyt mindenképp szeretnénk kiemelni. Biztosan mindannyian tisztában vagyunk azzal a ténnyel, mennyire hálás feladat a gyerek lábára a cipőt fel-, illetve levenni. Sokszor izzasztó perceket élünk át, de ezen lábbeli választásával értékes perceket spórolhatunk meg, amikor reggelente oviba indulunk a gyerkőccel, hiszen a belebújós cipőcskének hála pillanatok alatt a kívánt helyre kerül a „talpvédő”

Emu Australia női cipő – természetes luxus

Az Emu Australia női cipő tekintetében, de összegezve az Emu Australia lábbelik típusait is figyelembe véve a könnyedség, a praktikusság, azaz egyfajta természetes luxus érezhető. A garantáltan biztosított hőérzet kiemelt hatást biztosít a mindennapi viselőjének. Minőségi anyagokból készül, a talprész és a lábhoz simuló felsőrész is javítja a cipőben uralkodó belső klímát. Bátran ajánljuk minden korosztálynak, érdemes az Ecipo.hu weboldalt célkeresztbe venni és kiválasztani a legjobban egyéniségünkhöz illő darabot. Biztosak vagyunk benne, hogy sikerülni fog, a csalódást nem fog okozni.

Emu Australia lábbelik – gyakran ismételt kérdések

Hordható az Emu Australia mezítláb?

Ugye már a kérdés is érdekes. Egy cipőt mezítláb felvenni? Általában egy egyértelmű nemmel válaszolnánk erre a kérdésre, de a kép most árnyaltabb. Ezek a szuper hőmegtartó képességgel rendelkező lábbeliket bátran felvehetjük harisnya vagy zokni nélkül is, még egy hűvösebb téli vagy őszi napon sem fog fázni a lábunk az Emu Australia muklukjaiban. Nyilván egy-egy alkalommal viselhetjük így, azonban a zoknis változatot preferáljuk főműsoridőben.

Egész évben hordható az Emu Australia cipő?

Ahogyan az előző kérdés is elsőre meghökkentőnek tűnt, nincs ez másképp ebben az esetben sem. Említettük, hogy mind a talp kialakításnak, mind pedig a lábhoz simuló felső résznek köszönhetően igazán kellemes hőmérsékletű cipőnk lesz. Ezen szempontokat megismerve, ezek a báránybőrből készült cipők kora ősztől késő tavaszig nagyon hűséges társunk lehet a mindennapokban, csak a nyári hónapokban adhatunk egy kis pihenőt a lábbelinek. Lehetőség van ekkor egy minimális karbantartásra, tisztításra, ezt követően pedig a nyári strandszezon után újra belebújhatunk kedvelt cipőnkbe.