Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Kiszerelés
Stílus
Termékek: 668
Verziószám megjelenítése

Nagy, közepes és kisméretű utazóbőröndök – prémium márkák széles választéka

Amikor nyaralást, vagy csak egy pár napos elutazást tervezünk, fontos megtalálunk hozzá a megfelelő bőröndöt. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen úthoz milyen típusú utazóbőröndök közül választunk. Egy tömegközlekedéssel történő utazáshoz teljesen más típusú és méretű utazóbőrönd szett a megfelelő, mint például akkor, ha repülőgéppel szeretnénk elérni az úti célunkat. Nézzük meg, mikor mit érdemes választanunk. Amennyiben vonattal vagy busszal tervezünk utazni, akkor mindenképp könnyen mozgatható, könnyű típusú bőröndöt válasszunk. Ebben az esetben nem kell attól tartani, hogy például kivágják a poggyászunkat a tolvajok, hiszen a bőröndünket mindig magunk mellett, vagy épp a csomagtartóban tudhatjuk. Ezért a nehezebb, fémmerevítéses konstrukciókat inkább hagyjuk más típusú utazásokra. Nem árt, ha ilyenkor odafigyelünk a méretekre is. Tömegközlekedéssel való utazáskor a legjobb, ha az a bőrönd, amit húzunk magunkkal, maximum közepes méretű, vagy kis utazóbőrönd lesz. Mellé pedig inkább egy vállpánttal rendelkező kézipoggyászt is viszünk. A kifejezetten nagy utazóbőrönd típusokat leginkább repülőgéppel és autóval való utazáskor érdemes használni. Előbbi esetben fontos, hogy az utazóbőrönd prémium minőségű és merevített, de minimum kemény, műanyag borítású legyen. A reptéren ugyanis nem kímélik a csomagokat: amit leadunk, azokat a gép aljába dobálhatják. Sőt sajnos az is megesik, hogy mire odaér a bőröndünk, megpróbálják azt a szemfüles tolvajok megdézsmálni. Aztán még nem is említettük azokat a kabinbőrönd fajtákat, amelyeknek mérete pont olyan, amitől nagyobbat már tilos felvinnünk a gépre kézipoggyászként. Az Ecipo.hu oldalán mindegyik típusból megtalálhatóak a prémium márkák, legyen az kicsi, közepes vagy valóban nagy méret.

Utazóbőrönd szettek – találd meg a tökéletes, praktikus darabokat minden utazáshoz

Ha sokat utazunk, akkor az a legpraktikusabb, ha komplett szettet választunk. Az utazóbőrönd készlet általában egy nagy, egy közepes és egy kézipoggyászból áll. Mindegyik darab mérete a prémium márkáknál többnyire megegyezik a repülőgépeken elfogadottakkal. Erről pedig tudjuk, hogy nagyon fontos, hiszen sem az utastérbe, sem a csomagtérbe nem lehet olyat leadni, amely nem felel meg a légi közlekedés szabályainak. Ezért aki nem akar sokat keresgélni, továbbá szereti az egységes és trendi bőröndöket, azok számára egy szett egyszerű és gyors megoldás lehet.

Kerekes kabinbőrönd – a legegyszerűbb mód poggyászod szállítására

Ha repülőgéppel utazunk, akkor tudjuk, hogy van egy általánosan elfogadott szabványméret, amelyet egyik kézipoggyász sem léphet túl. Ezen méret felett egyszerűen nem engedik felvinni magunkkal a csomagot. A kabinbőröndök viszont kifejezetten erre a célra készültek. A méretük és az alakjuk is tökéletesen megfelel a légitársaságok elvárásainak. Ezért bátran választhatjuk kézipoggyászként őket. Ha sok időt töltünk a terminálban, akkor a legpraktikusabb, ha gurulós kabinpoggyászt választunk. Ha az ilyen bőrönd kerekes, akkor nem kell feleslegesen cipekednünk a várakozás alatt sem.

Utazóbőröndök – gyakran ismételt kérdések

Utazóbőrönd – milyen anyagút a legmegfelelőbb választani?

A megfelelő bőrönd repülőhöz mindenképp kemény, műanyag borítású legyen, mert a csomagot dobálják. Tömegközlekedéshez elég egy könnyebben kezelhető, puhább típus is.

Hogyan tisztítsuk utazó bőröndünk?

Attól függ, milyen típusút választunk. A kemény héjúakat nedves, akár tisztítószeres ronggyal, a puha szövetűeket pedig sima, melegvizes ronggyal vagy kefével érdemes tisztán tartani.