Termékek: 821
Verziószám megjelenítése

Hugo Boss cipő – stílusos és kényelmes választás a mindennapokra és a munkához

Sok napjainkban már ikonnak számító ruhadarabot és cipőt a második világháborús katonai egyenruháknak köszönhetünk. Ezek alól a Hugo Boss által tervezett ruhák és lábbelik sem kivételek. Ráadásul pontosan ez az oka annak, hogy egyszerre elegáns és kényelmes darabokat kínálnak, tehát mindenképp érdemes kicsit megismerkedni az előtörténetével. A Hugo Boss katonai egyenruha tervezőként vált igazán ismertté, habár az 1924-ben alapult vállalkozás eredetileg ruhagyárként funkcionált, ahol mindenféle ruhadarabot legyártottak kvázi tömegtermelésben. A cég sok válságot megélt, ám végül igazi stabilitást és népszerűséget kapott a német állami egyenruha-megrendelések kapcsán. Nem titok, hogy a Hugo Boss hírnevét a német Nemzetszocialista Párt által rendelt egyenruhák alapozták meg. Ez abban az időben tulajdonképpen szükséges lépés volt, hiszen a kezdődő válság, illetve a növekvő háborús feszültség miatt szinte kizárólag a hadsereghez köthető megrendelésekkel tudta magát a vállalkozás fenntartani. A háborús idők azt hozták el a gyár számára, hogy olyan katonai ruházatot állítsanak elő, amely kényelmes, mégis megfelelő stílusossággal képviseli a hadsereget. A vészterhes időszak után nem véletlenül állt rá a márka elsősorban a férfi öltönyök gyártására. Azonban mára már nők számára is ugyanúgy gyártanak ruházatot. A katonai vonal a mai napig visszaköszön a márka modelljeiben. Ezért a Hugo Boss cipők, ruhák és kiegészítők teljességgel alkalmasak a félelegáns és a kifogástalan elegancia megtestesítésére alkalmakkor is, valamint a mindennapi hétköznapi viseletben egyaránt.

Boss cipő a vezető cipőgyártótól elérhető az ecipo.hu oldalon

Az elmúlt években a márka szinte teljesen megújult. Manapság már nem csak a Hugo Boss brand alatt találhatjuk meg termékeit, hanem külön is kaphatóak Hugo, illetve Boss név alatt futó cipők és ruhák. A Boss márkanév alatt kifejezetten gyerekek és kamaszok számára is találhatóak termékek, amíg a Hugo a klasszikus mellett a lezserebb stílusosság modelljeit képviseli. Ez a változás elhozta azt, hogy a Hugo Boss termékeket végre nem csak a prémium üzleti öltözködéssel azonosítják. Ezáltal jóval vonzóbbá vált a fiatalabb korosztály számára is. Az ecipo.hu oldalon egyaránt találkozhatunk a Boss cipők és kiegészítők, valamint a Hugo termékek képviselőivel is.

Hugo Boss cipők – prémiummárka széles kínálata az Ecipo.hu üzletben

A Hugo Boss lábbeli maximálisan garantálja a prémiumminőségű anyagok használatát, ötvözve a megkérdőjelezhetetlen stílusos eleganciával immáron több, mint egy évszázada. Jellegzetes cipői és ruhái hűen tükrözik a méltán híres európai divat krémjét, ezáltal nem csak üzletemberek, de az eleganciát kedvelő nők és fiatalok körében is abszolút népszerűségnek örvend. Az Ecipo.hu oldalán kiemelt helyet kapnak a női és férfi Boss cipők mellett a márka kiegészítői is. Igaz, régen abszolút az üzleties eleganciával párosították a márkát, viszont napjainkban már bőven akad a kínálatban fiatalos trendkövető fazon is, nem csak a férfiak számára.

Boss cipők és kiegészítők – gyakran ismételt kérdések

Hogyan válasszuk ki a Hugo Boss cipő méretét?

Úgy, ahogyan bármely más cipővel tennénk. Elegánsabb, például oxford cipők esetében figyeljünk oda a lábfej szélességünkre.

Hogyan viseljük a Hugo Boss cipőket?

A Hugo Boss ma már egyaránt kínál sportos, lezser és urbanista stílusú lábbeliket is. Ezért nem csak kizárólag az elegáns vonalat képviseli már. Vagyis rajunk múlik, milyen alkalomra választunk.