Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Ruházat anyaga
Sportcipők
Termékek: 332
Verziószám megjelenítése

Columbia cipő – kiváló minőség az aktív és igényes stíluskedvelők számára

Az 1938-ban alapított cég Amerikában született a Columbia folyó partján. Nevét is innen kapta, és az eleinte kalapokat készítő cég rohamosan növekedve vált az USA egyik legismertebb túra- és síruházati gyártójává. Sikerüket annak köszönhették, hogy nem csak kiváló minőségben készítették ruháikat és cipőiket, hanem rengeteg olyan technológiai fejlesztést kísérleteztek ki, amely mára megalapozta az outdoor ruházat lényegét. A Columbiához köthető például az Omni-Wick technológia, amely ma már minden modern sportruházatban alapnak számít. Történetesen arról az anyagtípusról beszélünk, amely elvezeti a felesleges izzadtságot és hőt, ezért a ruházat gyorsan és könnyedén megszáradhat. Az ehhez hasonló újítások végigkövették a márka élettörténetét, ezért a Columbiát ma már az egyik legismertebb túrafelszerelés brandjeként ismerhetjük. A márka egyaránt gyárt a professzionális hegymászók és túrázók, továbbá síelők számára. Ugyanakkor a hétköznapibb felhasználást preferálókról sem feledkezik meg. Cipői még az általános túrázáshoz is prémiumminőséget képviselnek. Termékcsoportjaik viszont bőven túlmutatnak a cipőkön és bakancsokon. Egy olyan komplett ruházati márkáról van szó, amely népszerűségében, sokrétűségében és minőségében a Nike és az Adidas mellett foglal helyet.

Columbia cipő – sportos megjelenés a mindennapokra és a városba

Aki Columbia cipők közül választ, az több évre vásárol magának lábbelit. Ugyanis ha lehetne példát mondani az elnyúzhatatlan cipőkre, akkor a Columbia cipő volna az. Talán a minőségibb bakancsoknál még meg is szoktuk, hogy szinte évtizedekig bírják, de egy szimpla sneakernél már kevésbé. Viszont a Columbia lábbeli sneakerben, vagy sportcipőben bizony ugyanolyan hosszútávra szóló darab lesz, mint egy bakancs. Érdemes tehát befektetni egy ilyen darabba azoknak, akik tényleg sok évre választanak maguknak cipőt. Tartósságuk mellett a kényelmük sem elhanyagolható. A márka már csak a túra irányzata miatt is kiemelten foglalkozik a lábak kényelmével. Ezt a tudást és technológiát pedig ugyanúgy beleviszik a hétköznapra és a városi sétákra hordható sportcipőkbe, sőt szandálokba is, ahogyan azt egy komoly Columbia trekking cipő esetében tennék. És ha már megemlítettük a szandálokat, érdemes róluk néhány mondatot ejteni. A Columbia szandálok nem egyszerű lábbelik. Olyan ergonómiával készültek, olyan anyaghasználat jellemzi őket, amely alkalmassá teszi a könnyed túrákra és kirándulásokra. Igen, Columbia női szandálok, illetve a férfiaknak készült verzióik is anélkül hordhatóak több kilométeren át, akár egy erdei sétán is, hogy megfájdulna vagy feltörne a lábunk. Ezért az egyik legprofibb turistacipőnek számítanak.

Columbia férfi cipők – innovatív technológiák elérhetőek az Ecipo.hu oldalon

A bakancs, túra, trekking, sport és másféle cipők Columbia által tervezett modelljei a legnagyobb és legjobb cipőüzletek jelentős részében elérhetőek világszerte. Az Ecipo.hu oldalán pedig azonnal kiválaszthatóak, majd megvásárolhatóak online. Méghozzá igen változatos kínálattal, legyen szó a Columbia férfi cipők, vagy női lábbelik fazonjairól. Mindkét nem számára bőségessel megtalálhatóak a legújabb modellek belőle.

Columbia cipők – gyakran ismételt kérdések

Hol vásárolhatunk Columbia cipőt?

A legtöbb prémium cipőmárkákat forgalmazó üzletben megtalálhatóak. Például az Ecipo.hu oldalán közvetlenül megvásárolhatóak.

Melyik Columbia cipőt válasszuk a hegyekbe?

Mindenképp magasszárú outdoor bakancsok javasoltak. A típust általában jelzik a leírásban, illetve azt is feltüntetik milyen körülményekre való az adott cipőmodell.