Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Szíj anyaga
Mechanizmus típusa
Üveg
Verziószám megjelenítése

Mit kell figyelembe venni, amikor karórát választunk a gyermeknek?

A karóra nem csak a felnőttek mindennapjaiban játszik fontos szerepet. A gyerekek is szeretnek karórát viselni, mivel magabiztosságot ad nekik. Fejlődik az időérzékük, megtanulják a pontosságot, és a segítségével játszva ismerik meg az óra leolvasását. A gyerekórák rendkívül hasznos ajándékok, azonban van néhány dolog, amit figyelembe kell venni a választás során. A választás minden esetben gondos körültekintést igényel. Például elengedhetetlen, hogy a kiválasztott darab jó minőségű legyen, megbízható gyártási technológiával készüljön és olyan anyagból, amely nem allergizáló, vagyis fontos, hogy bőrbarát legyen. Továbbá fontos, hogy a gyerekóra szíja kényelmes viseletet biztosítson a gyerkőc számára. Legelőször érdemes a hagyományos változat mellett dönteni, szóval analóg órát választani, amelynek köszönhetően megtanulhatja a gyerkőc az óra leolvasását.

Milyen típusú gyerekórák kaphatóak?

Ma már különféle típusú gyerekórák kaphatóak. A kínálatban szerepelnek analóg, digitális és sport változatok egyaránt. Először mindenképpen analóg órát érdemes választani a gyermek számára. Ha már kellő magabiztossággal le tudja olvasni pontosan az időt, akkor bátran vásárolható digitális vagy gyerek sportóra is számára. A gyerek okosóra már olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek a gyerekek és a szülők mindennapjait egyaránt megkönnyítik. A választék rendkívül széles funkció és dizájn szempontjából egyaránt, szóval a döntést minden esetben az egyéni igények határozzák meg. Mindenképpen érdemes átgondoltan és megfontoltan kiválasztani a gyermek számára ideális karórát.

A legjobb gyerekórák az Ecipo.hu-n

A megbízható Ecipo.hu-n olyan gyártók termékei találhatóak, amelyek figyelnek arra, hogy a legfiatalabb generáció tagjainak igényeit is maximálisan kielégítsék. Ilyen például a G-Shock, a HYPE, a Lacoste és a Lorus. Az említett népszerű márkák termékeire egyaránt igaz, hogy megbízható gyártási technológiával készülnek és bőrbarát anyagokból. Továbbá rendkívül strapabíróak, így hosszú éveken át megálljak a helyüket mindennapos használat esetén is. Színvilág tekintetében kapható fehér, fekete, kék, piros, rózsaszín és sötétkék változat is. Szóval a kínálatban minden gyerkőc könnyedén megtalálhatja a számára leginkább tetsző változatot. Az említett márkák termékei rendkívül strapabíró védőüveggel vannak ellátva, így a legnagyobb igénybevételnek, a mechanikai sérüléseknek is ellenállnak. Továbbá fontos az óra súlya is a gyermekek esetében. Elengedhetetlen, hogy könnyűek legyenek, hogy ne akadályozzák a gyermeket a mindennapi tevékenysége során. Mindenképpen olyan változat mellett kell dönteni, amely vízálló, ugyanis a kisebb gyerkőcök sokszor elfelejtik levenni az órájukat a kézmosás előtt.

Gyerekórák – gyakran ismételt kérdések

Milyen gyerekórát válasszunk?

Először érdemes analóg karórát választani a gyerekek számára, hogy biztosan megtanulják pontosan leolvasni az időt. Ezt követően pedig nyugodtan sorra kerülhet a digitális gyerekóra. Továbbá a választás során arra is figyelni kell, hogy a kiválasztott darab kényelmes legyen és rendkívül tartós. Mindemellett pedig elengedhetetlen, hogy a kiválasztott óra vízálló legyen, valamint az anyaga kiváló minőséget képviseljen.

Mikortól kell óra gyereknek?

Már az óvodáskorú gyerkőcök is szívesen viselnek karórát, amelynek köszönhetően játszva ismerhetik meg az óra leolvasását. Az iskolába járó gyermekek számára pedig már szinte nélkülözhetetlen a gyerekóra viselése.