Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Ruházat anyaga
Cipőméret
Méret
Termékek: 110
Szűrők kiválasztása (1)

Just Cavalli – mi a története ennek a neves cégnek?

Roberto Cavalli 1940-ben látta meg a napvilágos az olasz Firenzében. Mivel az apja szabó volt, a nagyapja pedig festő így nem is volt kérdéses, hogy a kis Roberto merre folytatja tovább a tanulmányait. A művészeti iskolát választotta ahol elsajátította a textilfestést. Ezek után szinte egyértelmű, hogy a karrierje is a divattervezés felé fordult. A fiatal tervező már korán beleszeretett a különféle állatmintás anyagokba. Nem is véletlenül hangoztatta, hogy Istennél nincs nagyobb tervező, ő csak mindent lemásol onnan. Ez pedig annyiból igaz is, hogy amikor a hatvanas években megalapította az első divatcégét már a hetvenes években előrukkolt azzal a szabadalommal, ami világhírűvé tette a Cavalli ruhákat. Ez pedig nem mást volt, mint a nyomtatott bőr. Ugyanis a tervező két dologért volt oda: a farmeranyagért és az állatmintákért. Addig pedig nem is nyugodott, amíg valamilyen módon nem volt képes a bőrre állatmintákat varázsolni olyan módon, hogy ahhoz ne kelljen az adott állatokat megölni. Vagyis például a marhabőrre nyomtatott kígyóminta, vagy épp zebraminta az ő találmánya volt. A Cavalli márka mára az egyik leghíresebb márkának számít. A cégcsoport többféle almárka név alatt futtatja egyedi tervezésű ruháit és cipőit, amelynek egyik ága a Just Cavalli. A Just Cavalli a Roberto Cavalli márka első almárkája. Követi azt a kifinomult olasz dizájnt, amit az eredeti márka elkezdett azonban már ez a fiatal korosztálynak szóló, modern módon történik. Amíg a Roberto Cavalli a klasszikus vonalak híve, a Just Cavalli a fiatalok ízlésvilágát kombinálja finoman a klasszikus stílusossággal. Egyébként az olasz divattervezés atyjának modelljei a mai napig gyakran merítenek az állatmintákból. Számtalan Just Cavalli női cipő készül a mai napig kígyómintával, tigriscsíkokkal vagy ocelot pöttyökkel.

Just Cavalli – női és férfi cipők a legigényesebb vásárlóknak

A Just Cavalli almárkát, a Roberto Cavalli első bővítésének tekinthetjük. Annak a korosztálynak szól, akik imádják az eleganciát, viszont a modern letisztultságot és stílusvilágot sem vetik meg. A Just Cavalli cipők és ruhák tökéletes elegyei mind a kettőnek. Nem csak prémium minőséget kapunk általuk, de az olasz dizájn legjavát méghozzá abszolút 21. századi módon. A különféle stílusú cipők között egyaránt megtalálhatjuk a sportos fazonokat például Just Cavalli sneakerek modelljeiből, sportcipőkből és nyári félcipőkből. Ugyanakkor az olasz elegancia is bőven képviselteti magát a különféle elegáns férfi és női lábbeliknél.

A Just Cavalli márkás cipők és kiegészítők már elérhetőek az ecipo.hu-n

Mint luxus márka, a Cavalli brand modelljei nem találhatóak meg akárhol. Kevés üzlet értékesíti őket. Pontosan emiatt csak a minőségi cipőket árusító webáruházakban kaphatóak. Az ecipo.hu oldala pontosan ilyen. Kizárólag minőségi lábbeliket kínál a világ minden tájáról, a legismertebb márkákból. Méghozzá különféle árfekvésekben. A Just Cavalli márkától is a legtrendibb modelleket találjuk meg garantált eredetiségükben, legyen az Just Cavalli férfi cipő, vagy női cipő.

Csak Cavalli cipők és kiegészítők – gyakran ismételt kérdések

Just Cavalli – mi ez a márka?

A Firenzéből indult márkát Roberto Cavalli alapította mint a Roberto Cavalli márka első almárkáját. A Just Cavalli képviseli az eredeti klasszikus vonalat, ám ez főleg a fiatal modern generációnak szól már.

Just Cavalli – hol vehetünk cipőket és kiegészítőket belőle?

Az ecipo.hu oldalán a legtrendibb kínálat található a Just Cavalli modellekből. Ezeket ráadásul gyakran hatalmas árengedményekkel vásárolhatjuk meg. Ezért érdemes bizonyos időközönként felkeresni az ecipo.hu oldalát.