Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Termékek: 199
Szűrők kiválasztása (1)

Unisa – egy karakteres spanyol cipőmárka

Az Unisa egy spanyol márka, amely valódi mediterrán stílusban készít különféle lábbeliket, valamint egyéb kiegészítőket és ruhákat. A gyártás során a legmodernebb technológiák felhasználásával készült lábbelijeik gondos tervezés mellett készülnek kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával. Az Unisa cipők jellemzője a színes, vidám hangulat és az egyedi latinos beütés, amely már messziről megkülönbözteti ezeket más egyéb gyártók termékeitől. Számtalan különféle modellt megtalálhatunk a kínálatukban, amelyek leginkább a mediterrán időjáráshoz igazodnak, viszont akadnak köztük téli fazonok, például hótaposók. Természetesen a kínálat java részét a különféle szandálok Unisa modelljei alkotják, amelyek valódi mesterműnek bizonyulnak különleges, egyedi kidolgozásukkal. Ez viszont nem azt jelenti, hogy a márka által kínált egyéb modellek kevésbé lennének egyediek vagy mutatósak. Elég csak végignéznünk a különféle a bokacsizmák Unisa modelljeit, és egyből szembeötlő lesz az az egyedi stílus, ami miatt a márka mára világszintű elismertségnek örvend.

Unisa szandálok – lábbelik, amelyek napfényes vakációra hangolnak

Az Unisa szandálok vidám hangulata a mediterrán fűszerezéssel valóban szívderítő látványt nyújt, amely által azonnal úgy érezhetjük magunkat, mintha csak egy napfényes vakáción lennénk valamelyik spanyol tengerparton. A különleges színek kombinálva a lágy, naturális árnyalatokkal ráadásul szinte bármilyen öltözet mellé jól passzolnak, így ezek a lábbelik rendkívül univerzális viseletet jelentenek. Ráadásul magas minőségstandard jóvoltából méltán elvárhatjuk az Unisa lábbelijeitől a kényelmet és a tartósságot. A márka tehát nem véletlen vált oly sokak kedvencévé. Például az Unisa balerinák is ugyanazt a stílusirányt követve, mint a szandálok, hasonló karakterisztikával rendelkeznek – amely hangsúlyosan kiemeli őket a tömeggyártott darabok közül. Ezen túl érdemes megjegyeznünk még azt is, hogy az Unisa espadrilles cipők is ugyanebben a formátumban készülnek.

Unisa női cipők – többféle stílus és szín közül választhatsz az Ecipőn

Ha pedig jó áron szeretnénk hozzájutni a különféle Unisa modellekhez, akkor feltétlen érdemes körbenéznünk az Ecipő webáruházának kínálatában. Itt valamennyi Unisa modell fellelhető számtalan különféle színben és méretben, ráadásul rendkívül kedvező áron. Még a különleges Unisa csizmák tekintetében is bőven van miből válogatnunk az Ecipő webáruházában. Mindennek tetejébe az oldalon időről időre különféle leárazásokkal is találkozhatunk, amelyek jóvoltából sokszor akár fillérekért hozzájuthatunk az általunk kiszemelt, mutatós Unisa női cipők különféle modelljeihez.

Unisa – gyakran ismételt kérdések

Unisa – mi is ez a cég?

Az Unisa egy spanyol márka, amely világszintű elismertségnek örvend a divatimádók köreiben. Tervezése fókuszában a mediterrán stíluselemek állnak, amelyek hangsúlyos szerepet kapnak az általa tervezett lábbelik dizájnjában. A cég tevékenysége viszont nem korlátozódik kizárólagosan a lábbelik gyártására – bár kétségkívül ezen van a fókusz –, hiszen más egy egyéb kiegészítőket és forgalmaz ezen felül.

Hogyan válaszd ki az Unisa cipők méretét?

Az Unisa lábbelik méretének kiválasztása hasonlóképpen zajlik a más márkák által kínált cipőknél megszokotthoz. Ha analóg üzletből vásárolunk, akkor természetesen felpróbálhatjuk az adott lábbelit, míg az online vásárlások esetében érdemes igénybe vennünk a cipők mellett feltüntetett mérettáblázat nyújtotta segítséget – ez nagyban megkönnyíti majd a dolgunk.