Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Termékek: 45
Szűrők kiválasztása (1)

Scarpa – hegyi és mászócipő a legigényesebbeknek

A Scarpa márka pontosan tudja, hogy csak a kreativitás jár innovációval, ezért a tudás és a tapasztalat a Scarpa cipő kollekció minden részletében érződik. A Scarpa világelső a hegyi lábbelik széles választékának gyártásában. Minden kalandra induló turista megtalálja a maga számára megfelelő cipőt a márka kínálatában. De a professzionális know-how lehetővé teszi a lehető legspeciálisabb, hegyvidéki terepre tervezett lábbelik szortimentbe sorolását is. A Scarpa lábbeliket a következő kaliberekben gyártják: High, Approach, Trail Running, Trekking, Lite Trek, Backpacking, Life Style, Climbing. A Climbing kollekció Scarpa mászócipő opciókból áll. Ezek a csúcskategóriás modellek a legjobb technikai megoldásokat rejtik, amelyek minden felhasználónak garantálják a megbízhatóságot és a pontosságot a hegyeken vívott küzdelmek során. Neked van a gardróbodban legalább egy Scarpa trekking cipő, esetleg egy Scarpa sítúra csizma? Az Ecipo.hu kínálatában megtalálod a kedvenc Scarpa modelled!

Scarpa – strapabíró női és férfi cipők hosszú utakra

A Life Style vonalat képviselő férfi Scarpa cipő fő modellje a Mojito cipő, azaz egy könnyű, kényelmes cipő a hegyi túrákhoz vagy éppen a városi sétákhoz. A trekking vonalat reprezentáló modellek nagyon népszerűek, a Scarpa Lite Trek cipők egész éves használatra szánt, Gore-tex membránnal szerelt univerzális lábbelik, nagyszerű alternatívát szolgáltatnak a különféle terepeken való túrázásokhoz. Kiválóan működnek a völgyekben, de a hegyek legmagasabb szirtjeiben is megállják a helyüket. A márka portfóliójában természetesen nem csak férfi cipők szerepelnek, a Scarpa női cipők között is számos modell található, hogy a márka minden rajongója megtalálja az igényeinek megfelelő cipőt. Ha éppen egy Scarpa női trekking cipő után keresgélsz, akkor ne hagyd ki az Ecipo.hu online vásárterét, ahol a szűrők használatával könnyen rátalálhatsz a zsáneredre, akár egy Scarpa approach cipő, akár egy Scarpa hegyi csizma formájában. A Scarpa diadala azon a sikerre való törekvésen alapul, amely az évek során fejlesztett termékeknek köszönhető, ami lehetővé tette számukra, hogy elérjék a legmagasabb szintet és azt a hírnevet, amellyel ez az olasz márka a vezető a világon.

Scarpa cipő – bízz egy prémium márka szilárd minőségében

A hegyekbe készülsz, és azon tűnődsz, milyen lábbeli lesz a legmegfelelőbb számodra? Az Ecipo.hu Scarpa kollekciójában biztosan megtalálod a helyes választ, de addig is bemutatjuk neked a Scarpa cipőket. Nincs jobb alternatíva azokhoz az attitűdökhöz, melyeket úgy kalibráltak, hogy élvezzék az elkövetkező kilométereket. Ha szereted a túrázást, hegymászást és szeretsz futni nehezebb terepeken, akkor mindenképpen nézd meg ezt a kollekciót. A Scarpa cipőknél a tartósság a legfontosabb. Nagyon ellenálló, szintetikus anyagokból készülnek. Ennek köszönhetően sokszor visszatérhetsz majd újra és újra a hőn vágyott, kedvenc útvonaladra, mert a Scarpa minden szükséges kellékkel ellátta a cipőit. Kopásálló gumitalp, ami minden lépést optimálisan csillapít, emellett pedig csúszásmentes és megfelelően formálja a lábfejet is. Nem kérdés, hogy a biztonság az első és legfontosabb. Este pedig a hosszas túrázás után a sarkán lévő fül meghúzásával, egy mozdulattal leveheted Scarpa cipődet.

Scarpa cipő – gyakran ismételt kérdések

Scarpa – mi ez a cég?

A Scarpa vezető szerepet tölt be a hegyi, magaslati, túrázási, alpinista, freeride és mászócipők gyártásában. 1938-ban alapították Asolóban, Treviso környékén, Società Calzaturieri Asolani Riuniti Pedemontana Anonima néven, innen a SCARPA mozaikszó.

Melyik Scarpa túracipő a legjobb a hegyekbe?

A túracipők kategóriája az egyik legnépszerűbb lábbeli típus a turisták és a hegyi utak szerelmesei körében. Érdemes az utazások terepének és jellegének megfelelő trekking cipőt választani. A könnyebb trekking cipők kényelmesebbek lesznek a rövid utakon egy könnyű hátizsákkal. A teljes peremmel ellátott zárt bőr túrabakancsok a nehezebb, nagy terhelésű utakra ajánlottak. Amikor cipőt választunk a hegyekbe, ne feledjük, hogy a legfontosabb a kényelem és a biztonság. Ebben a lábbeliben sok órát töltünk az ösvényeken gyalogolva, így nagyon fontos az optimális illeszkedés és komfortszint. Még a leghíresebb gyártó csúcsmodellje sem tölti be funkcióját, ha valahol érezhetően kényelmetlen.