Rendezés eszerint
Ár
Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Bélelt
Rögzítés típusa
Termékek: 214
Verziószám megjelenítése

Díszes esküvői cipő, sima vagy alacsony – mit válasszak?

Az esküvő minden nő életében különleges pillanat. Mindennek tökéletesnek kell lennie – az esküvő helyszínének, a vendéglistának, a ruhának és természetesen a női esküvői cipők alternatíváinak, hogy egész éjszakán át tartó tánccal ünnepelhessük a házasságkötést. Az ecipo.hu online áruházában gyönyörű topánokat találsz a prémium kollekcióból, amelyek egyszerre garantálják a fenomenális megjelenést és a kényelmet a nagy napon. Mind a klasszikus, mind a kicsit modernebb kaliberek megtalálhatók a szortimentben, így könnyedén kiválaszthatod álmaid kényelmes esküvői cipő modelljét, és valóban elegáns stílusban mondhatod ki az igent. Milyen női esküvői cipők várnak rád az ecipo.hu kínálatában? Mindenekelőtt a fehér esküvői cipő opciók klasszikusai, amelyek az esküvői elegancia esszenciáját jelentik, és egyben a hagyományok irányába mutatnak. Ebben a szezonban natúr és divatos nude árnyalatú magassarkú verziók is találhatók a repertoárban, például púderrózsaszín színben, fényes felülettel, érdekes textúrával vagy egyszerű csíkos ornamentikával.

Kényelmes esküvői cipő – lehetséges? Mit kell keresni?

Az esküvői cipőd sarokméretének meg kell egyeznie a mindennap viselttel. Ha a lapos cipők kedvelői közé tartozol, ezt érdemes az esküvődre is választani. Ennek köszönhetően a kényelem és szabadságérzet garanciájával léphetsz a táncparkettre, és elkerülheted a kellemetlenséget az oltárhoz történő sétád során is. Ha azonban rendszeresen magassarkút hordasz, tudsz benne rendesen járni, és néhány óra elteltével sem érzed magad rosszul a magaslati levegőn, akkor nincs mese, az dukál az esküvőd napjára is. Egy lapos esküvői cipő verzióját – bár egyesek szerint nem elég elegáns – szuperül el lehet rejteni egy hosszú, egészen földig érő ruha alá. Az alacsony esküvői cipő alternatíváit elsősorban a magas hölgyeknek ajánljuk, de azoknál a pároknál is jó szolgálatot tehet, akik egyforma magasak. Az ilyen kényelmes lábbelik remek opciója az alacsonysarkú esküvői cipő, amely újra visszatért amúgy a divat csillogó világába. A gyengéd emelés gyönyörűen kiemeli a lábat, miközben kényelmet biztosít és stabilizálja a lábfejet.

Cipők esküvői ruhához – találd meg álmaid modelljét az ecipo.hu oldalon

A klasszikus szivattyúk évek óta népszerűek a leendő menyasszonyok körében. A kerek vagy hegyes orrú esküvői cipő dekorációval a kategória abszolút kvintesszenciája és egy univerzális frigy kiegészítő, amely szinte minden esküvői ruhához passzol. Ugyanilyen gyakran választják a körömcipők lehetőségeit is, de ezek esetében muszáj kihangsúlyozni a komfortzóna relevanciáját. A boka körüli pántok megakadályozzák a leesést, és finoman kiemelik a lábakat. A sima szivattyúk helyett választhatsz egy-egy díszesebb darabot is. Az övek, masnik és a finoman csillogó ékszerdíszek lenyűgözőek, és megtörik az esküvői ruhák minimalizmusát. A szemet gyönyörködtető cipőket azonban hagyjuk meg az egyszerű ruhákhoz – a gazdagon díszítetteknél elterelhetik a figyelmet a stílus fő karakteréről. Fő szabály, hogy a cipők az esküvői ruhához illesztendők, ezt sose felejtsd el!

Női esküvői cipő – gyakran ismételt kérdések

Hol vásárolhatok esküvői cipőt?

Az ecipo.hu online vásártere esküvői cipő fronton is hatalmas szortimenttel áll a vásárlók rendelkezésére. Az esize.me applikáció használatával otthon is felpróbálhatod a kiszemelt modellt, és ha még sem lenne jó a megrendelés után, ingyenesen vissza is küldheted.

Milyen cipő való az esküvői ruhához?

Tévhit, hogy az esküvői cipő csak körömcipő vagy szivattyú lehet. Amikor kiválasztod a megfelelő modellt a nagy napra, ne feledd, hogy mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie. A tökéletes esküvői cipőnek három alapvető feltételnek kell megfelelni – egyrészt illeszkednie kell az egész alkotás stílusához, másrészt nem árt, ha szép, harmadrészt pedig, legyen olyan kényelmes, hogy alig érezd, hogy a lábadon van. Hiszen az esküvő napján 10 centivel a föld felett repkedsz majd, és semmi se álljon az utadba. Főleg ne egy rosszul illeszkedő cipő. Ugye?