Az esize.me szolgáltatás használatának szabályai - Szabalyzat

Az esize.me szolgáltatás használatának szabályai

 

Használja ki a CCC Csoport vállalatainak kedvezményes szolgáltatásait, szkennelje be lábát és válassza ki az igényeinek legjobban megfelelő cipőt Csoportunk valamelyik üzletében vagy online boltjában.

Hozzáférést kap az online boltok új funkcióihoz, valamint a CCC Csoporthoz tartozó boltokban eladóink elláthatják tanácsokkal is.

A CCC Csoporthoz tartozó cégek listája elérhető az eladónál valamint a https://www.ecipo.hu/ccc-soport.

 

I. Általános szabályok

1. A rendelkezésre bocsátott eszköz segítségére lesz a lehető legjobb lábbeli kiválasztásában. Továbbra is kihasználhatja a boltjaink teljes kínálatának előnyeit. Azonban az esize.me eszköz segitségére lesz a megfelelő döntésben.
2. Az esize.me szolgáltatója minden esetben a CCC Csoport egyik olyan vállalata, ami olyan boltot üzemeltet, ahol beolvasást hajtasz végre az esiz.me eszközzel.
3. Az esize.me szolgáltaltás szolgáltatói minden esetben a CCC csoporthoz tartozó, üzleteket működtető vállalatok valamelyike, ahol elvégezheti a beolvasást az esize.me eszközzel.
4. Használja a boltjainkban és internetes szolgáltatásaink között is megtalálható beolvasót és válassza ki az online vásárlás során az Önnek megfelelő cipőt.
5. Az Önnek kiküldött speciális kód segítségével hozzáférhet további funkciókhoz a CCC Csoport által üzemeltetett online boltjainkban (ezen funkciók természete attól függ, melyik üzletet veszi igénybe). Ha még nem hozott létre felhasználói fiókot, akkor azt tegye meg a bolt weboldalán vagy használja az Ön által megadott e-mail címre küldött beolvasás megerősítését. Ennek köszönhetően élvezheti az eszközünk nyújtotta előnyöket és az online vásárlás során kiválaszthatja a megfelelő cipőket. A kiküldött kódot az Ön által választott személlyel is megoszthatja, aki már rendelkezik ilyen fiókkal, könnyebbé téve nekik az Ön számára történő cipő kiválasztását.
6. Ha úgy dönt igénybe veszi szolgáltatásunkat, és a láb beolvasása, az egyik beolvasó pontnál fog történni (például helyi üzletben), nyitvatartási időn belül, akkor kérjük vegye figyelembe eszközünk elérhetőségét, a lehetséges technikai problémákat (a berendezés külső zavarokkal szembeni érzékenységét), valamint az Ön lábának saját állapotát és a vásárlók számát.
7. Amennyiben a CCC Csoporthoz tartozó egyik üzletben veszi igénybe a láb beolvasási szolgáltatást, eladóink segítségére lesznek Önnek a lehető legjobb cipő kiválasztásában. Az Ön kényelme azonban a legfontosabb, úgyhogy a lábbeli kiválasztásának döntése mindig az Öné.
8. Attól függően, hogy melyik üzletláncban hajtja végre a beolvasást, a beolvasási folyamat technikai megvalósítását mindig az adott, CCC Csoporthoz tartozó vállalatok egyike, amely az adott üzletet is működteti, végzi el. A beolvasás végrehajtásának módjáról és folyamatáról közvetlenül a CCC Csoport munkatársainál kaphat információt.
9. Lehetősége van a mobiltelefonnal történő láb beolvasására is anélkül, hogy elhagyná otthonát. A láb beolvasás mobiltelefonnal történő végrehajtásának részletes leírását a CCC Csoport vállalatai minden alkalommal a weboldalakon vagy a mobilalkalmazásokban adják meg.
10. Már egyetlen láb beolvasást követően a CCC Csoporthoz tartozó vállalatok könnyebbé teszik Önnek a megfelelő lábbeli kiválasztását mind a helyi üzletekben mind pedig az online boltokban, biztosítva Ön számára a további szolgáltatásokhoz való hozzáférést.
11. A beolvasó eszköz használata ingyenes.
12. A vásárláshoz különleges kedvezményeket kaphat, amennyiben az eszköz űrlapján kiválasztja a megfelelő hozzájárulásokat, lehetővé téve Önnel a marketinges kommunikációt (e-mailben és telefonon). Ezek megadása szükséges abból a célból, hogy élvezhesse a CCC Csoport által kínált összes előnyt. Amennyiben beleegyezik információkat fog kapni az új termékekről és kedvezményekről, valamint, ha nagykorú, ezek kizárólag az Ön számára lesznek kiválasztva (senki más nem férhet hozzájuk).
13. Amennyiben még nem nagykorú, szolgáltatásainkat csak korlátozottan veheti igénybe és csak a CCC Csoport ügyfeleinek szóló kedvezményekről szerezhet tudomást (nem hozunk létre csak Önnek szóló ajánlatot). Az esize.me csak akkor biztosítja a teljes hozzáférést, beleértve a profilozást, ha betöltötte a 18-ik életévét.
14. Ha a beolvasási szolgáltatás használatát lehetővé tevő eszközön látható űrlapon vállalja, hogy marketing kommunikációkat kapjon e-mailben és telefonon keresztül a teljes CCC Csoporttól, abban az esetben kedvezmény kódokat (megadott e-mail címre küldünk el) adunk, amelynek értéke a termékek eredeti (teljes) árának 10%-a a bruttó eladási árból az email-ben jelzett CCC Csoport egyik vállalatának üzletében.
15. A kedvezménykódot csak egyszer és csak az első beleegyezést követően használhatja a szkennelési munkamenet során (pl. amennyiben visszavonja hozzájárulását, de ezután újra lehetővé engedélyezi). A kedvezmény igénybevételének feltételei az URL-címen érhetők el: https://www.ecipo.hu/esizme_akcio_feltetelei
16. A 13-as pontban említett hozzájárulás nem szükséges a láb beolvasó szolgáltatás használatához. A marketingkommunikációt más módon is megrendelheti - a legfrissebb akciókról szóló információk iránt érdeklődő ügyfeleinknek számos lehetőségük van arra, hogy beleegyezzenek az elfogadásukba, például a hírlevél-szolgáltatás feliratkozására szolgáló külön mező kipipálásával (a kiválasztott online áruházakban található meg).
17. Amennyiben nem töltötte be 18-ik életévét, vagy más, egyéb okból korlátozva van, vagy egyáltalán nincs jogköre, akkor csak a szülők vagy a gyám írásos beleegyezésével használhatja szolgáltatásainkat. Kérhetjük ennek a beleegyezésnek a megerősítését mielőtt az eszközhöz hozzáférést adunk. Hozza magával a beleegyezést igazoló dokumentumot vagy jöjjön el hozzánk szüleivel / törvényes gyámjával.
18. Amennyiben a beolvasási szolgáltatás lehetővé teszi, hogy javítsa üzleteinkben és webhelyeinken a cipőválasztás működését, úgy az előírások vonatkoznak az üzletekre és a webhelyekre (az áruház vagy a weboldal szabályai érvényesek, ahol a beolvasás készül), valamint a CCC Csoport egyéni vállalatainak hírlevél szolgáltatásaira, amennyiben engedélyezve lett a hírlevél szolgáltatás.
19. Az esize.me-val és a beolvasás aspektusaival kapcsolatos panaszait elküldheti szolgáltatás Szolgáltatójának. A CCC Csoport egyes vállalatainak elérhetőségeit a Szabályzat I. pontjában található linkre kattintva érheti el. Panaszát elküldheti levél formájában az ott megadott levelezési címre, vagy e-mailben.
20. A panaszokat a fenti II. pontban található címekre lehet elküldeni a Szolgáltató részére.A válaszadásra legkésőbb a panasz benyújtásától számított 30 napon belül kerül sor, kivéve akkor, ha a törvény vagy külön rendeletek eltérő határidőt írnak elő.
21. Ne feledje, az Ön számára adott kedvezmény kód nem fizethető ki készpénzben vagy váltható át egyéb pénzemre, illetve nem ruházható át.
22. A kedvezménykódot az átvételtől számított 15 napon keresztül használhatja fel.
23. Felelősséggel tartozunk az Ön számára a szolgáltatások megfelelő teljesítésért, vagyis azok kellő gondossággal történő biztosításáért. Ne feledje, az esize.me szolgáltatás részeként támogatást nyújtunk a cipők kiválasztásában, azonban a végső döntés mindig az Öné.

 

II. Biztosítások

1. Ne feledje, mindig kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat és kezelési útmutatókat.
2. Az eszközt csak a kijelölt célra használhatja – tilos bármilyen tárgyat vagy testrészt ráhelyezni a lábon kívül. Saját biztonsága érdekében és az eszköz szerkezet korlátozott ereje miatt csak 150 kg-nál kisebb súlyú emberek használhatják.
3. A következő higiéniai szabályokat kell betartani:

- a beolvasót csak akkor használhatja, miután biztosította annak biztonságos és higiénikus használatát a későbbi vásárlóknak, kiváltképp be kell tartani a teljes test-higinéiai előírást;
- csak akkor használhatja az eszközt, ha az üzlet munkatársa engedélyezi a beolvasás megkezdését;
- minden, az eszközön található jelzést be kell tartani, ideértve a használat tiltására vonatkozó utasításokat is.

4. Betegségben szenvedők számára tilos a beolvasó eszköz használata, mivel fertőzésnek teheti ki a többi felhasználót is. Ez azokra a betegségekre is vonatkozik, amikor annak időtartama alatt továbbra is fennáll a többi vásárló fertőzésének esélye.
5. Amennyiben nem biztos abban, hogy az előírások szerint tudja használni az eszközt, eladóink rendelkezésre állnak azok tisztázására.
6. A fent említett szabályok be nem tartása esetén, ideértve a higiéniai szabályokat is, a Vásárlótól megtagadhatják az eszközhöz való hozzáférést.
7. Az Ügyfélnek tilos bármilyen illegális tartalmat megosztania az esize.me szolgáltatás bármelyik szakaszában.

 

II. A szabályzat megváltoztatása

1. Ha a jelen Szabályzat alapján folyamatosan szolgáltatásokat nyújtanak, akkor ezen a szolgáltatások hatályának változtatására csak jelentős okokból kerülhet sor. Jelentős okok lehetnek a következők:

- az elektronikus úton történő szolgáltatás technikai okokból történő változásakor
- olyan változások, amelyek célja a Szabályzat rendelkezéseinek az alkalmazandó jognak való megfeleléshez történő hozzáigazítását célzó változtatása
- a szolgáltatások és a szolgáltatások nyújtásának hatályai változásánál, amelyekről a Szabályzat rendelkezik, új rendelkezések bevezetésekor, módosításakor, vagy visszavonásakor a létező funkcióknál vagy szolgáltatásoknál, amelyeket a Szabályzat határoz meg.

2. Az ebben a pontban említett Szabályzattól való eltérés esetén a Szabályzat egységes szövegét a következő weboldalon teszik közzé: https://www.ecipo.hu/az_esizeme_hasznalati_szabalyzata, illetve kiküldésre kerül az Ön által megadott e-mail címre.
3. A Szabályzatok e pontban említett módosításai a változtatással kapcsolatos információk megküldésének napjától számított 14 napon belül lépnek hatályba. A felhasználóknak jogukban áll a szerződést felmondani a Szabályzat változásáról szóló értesítés fogadását követően számított 14 napon belül.

- Az ebben pontban említett Szabályzatok módosítására vonatkozó eljárás nem vonatkozik az egyszeri szolgáltatások nyújtására irányuló szerződésekre, amelyeket teljes egészében a Szabályzatok elfogadását követően hajtanak végre.