Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Méret
Kiszerelés
Alkalmazás
Termékek: 338
Szűrők kiválasztása (1)

Puccini – a bőráruk olasz ikonja

A Puccini táskák kiváló minőségű női kézitáskák, amelyek hangsúlyozzák tulajdonosuk egyéni stílusát – nélkülözhetetlen elemei az ápolt, modern nő arculatának. Ne hagyd el soha a lakást e nélkülözhetetlen tartozék nélkül. A Puccini a női imázs nélkülözhetetlen eleme. Azt mondják, hogy a női stílus lényege, a kiegészítők tárháza. Éppen ezért az igényekhez és preferenciákhoz tökéletesen illeszkedő női kézitáska modell segít abban, hogy pontosan azt a képet alkosd meg magadról, amelyről mindig is álmodtál. Válj azzá, amilyen mindig is lenni szerettél volna. Mától semmi sem lehetetlen a táska Puccini kaliberétől! Ha az alkalomhoz, saját preferenciáidhoz és egyéniségedhez megfelelő kézitáskát választasz az Ecipo.hu webáruházából, biztos lehetsz benne, hogy megjelenéseddel és kifinomult ízléseddel mindenkit leveszel majd a lábáról. A Puccin női kézitáska a tökéletes kidolgozást, a gondosan válogatott anyagokat és a klasszikus, időtlen dizájnt ötvözi.

Puccini bőröndök – klasszikus dizájn

A Puccini bőröndök jelenleg a legnépszerűbb kiegészítők a személyes tárgyak szállításához. Széles választékuk lehetővé teszi, hogy a modell funkcionalitását és esztétikai értékét tökéletesen igazítsa a jövőbeli felhasználó személyes igényeihez és preferenciáihoz. Hogy hogyan válaszd ki az számodra tökéletes bőrönd Puccini verzióját? Egy adott modell kiválasztásakor érdemes elsősorban az egyéni prioritásokra támaszkodni. Értékeled az eredetiséget és szereted felkelteni a figyelmet? Válassz egy bőröndöt a kedvenc színeddel és egy eredeti stílussal. Biztos lehetsz benne, hogy egy ilyen, a legjobb minőségű anyagokból gondosan elkészített termék hosszú évekig sikeresen fog szolgálni téged a kalandjaid során. Jobban szereted a klasszikus és az időtlen dizájnt? Válassz egy univerzális modellt visszafogott árnyalatban. Ne feledd, hogy a kiváló minőségű Puccini bőrönd tökéletesen kiemeli egyedi stílusod és fokozza a rólad alkotott elegáns képet. A tökéletes megjelenés fenntartásához érdemes a bevált minőségre és a kiváló márka garanciájára koncentrálni. Az Ecipo.hu szortimentjében csodaszép Puccini modelleket találsz.

Puccini táskák – kiváló minőségű női kiegészítők

Egy elegáns sikeres nő valószínűleg egy klasszikus, időtálló, természetes bőrből készült Puccini kézitáskát választ, amely biztosítja kifogástalan arculatát és csodálatát a vállalkozók és az üzleti partnerek szemében. A Puccini által kínált táskák kivételes minőségének tudatában mindegyik darabra 2 év garancia vonatkozik. A kortárs nő a legnagyobb inspiráció a Puccini tervezők számára. Az előtte álló kihívások, az erő és a finomság kombinációja, valamint az ellenállhatatlan báj és belső szépség, amely minden hölgy privilégiuma, jelenti a legjobb inspirációt és ösztönzést a modern, egyedi projektek megalkotásához, amelyek mindenhol örömet hoznak a hölgyek szívébe évek óta a világ minden táján. Ha Puccini kézitáskát keresel a saját igényeidre szabva, használd az Ecipo.hu szűrőit, és varázsold el magad!

Puccini – gyakran ismételt kérdések

Puccini – mi ez a márka?

A Puccini több éves hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező márka. Lengyelország egyik vezető bőrönd, pénztárca és bőráru gyártója. A Puccini katalógusa több száz terméket tartalmaz, amelyek különböző méretekben és színekben kaphatók. Minőségi kollekció, tartós és elegáns anyagokból.

Hogyan kell kódot beállítani egy Puccini bőröndön?

A gyárilag beállított kombináció: 0-0-0. Állítsd be a záron lévő számokat erre a gyári induló számsorra. Keresd meg a záron lévő reset gombot, és nyomd le egy hegyes eszközzel. Állítsd be a saját kombinációdat a tárcsák elforgatásával. Nyomd meg hosszan a nyitó gombot, ezzel rögzíted az új kombinációt.