Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Sportcipők
Rögzítés típusa
Termékek: 49
Verziószám megjelenítése

Babolat – márkás, prémium teniszcipők

A tenisz világában jártasak számára valószínűleg már nem kell bemutatni a Babolat cipők különféle típusait. Ez a francia márka ugyanis kiemelkedő szerepet tölt be a teniszcipőket gyártó számtalan cég között. A Babolat cipők viszont egyáltalán nem véletlen örvendenek ekkora népszerűségnek a teniszezők között. Ez a márka ugyanis majdhogynem a megalakulása óta kísérletezik a lehető legjobb teniszcipők kifejlesztésével. Az általa gyártott prémium minőségű darabokat pedig igényes kidolgozottság, strapabíróság, funkcionalitás és kényelem és jellemzi. Tehát minden olyat megtalálhatunk a Babolat által tervezett lábbelikben, amit elvárnánk álmaink teniszcipőitől. Ráadásul mindezt különleges dizájnnal kínálják számunkra, így gondoskodva arról, hogy a teniszpályán is tökéletes legyen a megjelenésünk. Elég csak a női Babolat cipők között szétnéznünk, és egyből számtalan tetszetős, csajos dizájnnal ellátott darab tárul elénk – tehát valóban akad miből válogatnunk. Ennek eredményeként nem kell lemondanunk az igényes megjelenésről a funkcionalitás érdekében, ha a Babolat teniszcipői közül választunk lábbelit az edzéseinkhez.

Babolat cipők – kiváló kidolgozás és kényelem az edzések során

A teniszcipők Babolat által tervezett darabjai valóban garantálják viselőik számára a megfelelő játékteljesítményt. Ahogyan azt korábban is említettük, a márka specifikusan a tenisz – valamint a tollaslabda és a padel – felszerelések gyártására szakosodott. Tehát ha valaki tudja milyen kritériumoknak kell megfelelnie az ideális teniszcipőnek, akkor az minden bizonnyal a Babolat. Az általa gyártott lábbelik speciális kialakításuk révén rendkívüli kényelmet és szabad mozgást garantálnak a játékosoknak. Ráadásul az apróságaink számára is bőséggel találhatunk a kínálatában megfelelő lábbeliket a játékhoz. A gyerek cipők Babolat általi kínálata ugyanis legalább annyira sokrétű és gazdag, mint a felnőtt sportolók számára gyártott termékeik esetében. Így tehát akár az egész családunk meglephetjük egy-egy minőségi Babolat cipővel a közös játékhoz.

Babolat gyerekcipők – óvjuk a legkisebbek lábát is az edzések alatt

Azt ugyan megemlítettük, hogy a Babolat teniszcipők kapcsán milyen minőségre számíthatunk. Ahogyan azt is, hogy a gyerekcipők terén is széles választékot kínál a márka a vásárlói számára. Viszont érdemes arra is kitérnünk, hogy miért éri meg gyermekeink számára ilyen prémium minőségű lábbeliket vásárolni a játékhoz. A Babolat teniszcipők bár nem tartoznak ugyan a legolcsóbb árkategóriába, mégis fokozottan ajánlottak a gyermekeknek, ha kicsit teniszezésre adnák a fejüket. Sok szülő ugyanis hajlamos az apróságok számára olcsóbb sportcipőket vásárolni, mondván „úgyis hamar kinövik”. Viszont arról megfeledkeznek, hogy a sport által történő intenzív terhelés megfelelő lábbelik nélkül – amelyek elnyelnék a különféle ütődéseket – komoly, maradandó kárt tehetnek a gyermekek fejlődő mozgásszervi rendszerében. Ami nekünk felnőtteknek csupán egy kis lábfájást okoz, az a kicsik estében talán maradandó elváltozást. Ezért valóban megéri gyermekeink számára a legjobbat választanunk. Tehát ha csemeténk szeretne teniszezni, akkor egy pár Babolat cipő minden bizonnyal remek választásnak bizonyul majd – és óvni fogja az egészségét a teniszpályán is.

Babolat cipők – gyakran ismételt kérdések

Babolat – mi is ez a márka?

A Babolat egy francia márka, amely direkt tenisz, tollaslabda és padel felszerelések gyártására specializálódott. Termékei világszerte ismertek az általuk garantált magas minőség és egyedi kidolgozás miatt.

Babolat – honnan származik a cég?

A cég eredetileg Franciaországban alapult 1875-ben. Ezóta viszont már világszerte ismertté és elismertté vált a teniszezők körében.