Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Termék típusa
Sportcipők
Rögzítés típusa
Cipő szélessége
Termékek: 489
Verziószám megjelenítése

Női sneaker adidas – kényelmes cipő minden napra

Az adidas sneakerek legendásak. Nem csak azért, mert rendkívül kényelmesek, hanem mondhatni érzelmi szinten ragaszkodunk hozzájuk. Ezek a sneakerek ugyanis a szabadságot, a fiatalságot és a strapabíróságot jelentik sokaknak. Ezért az adidas sneaker még azok számára is ikon, akik egyébként nem szoktak adni a márkákra, és arra, hogy mindenképp drága cipőket válasszanak. Viszont kétségtelen, hogy az adidas az egy legenda, az adidas sneakerei pedig még inkább. A stílusos adidas női sneakerek között pedig ma már olyan különleges árnyalatúakat is találunk, amelyekkel nem csak átlagosan, hanem kifejezetten egyedien dobhatjuk fel a szettünket. A megszokott fekete, fehér és piros színek mellett ugyanis az adidas csodaszép pasztellekben is kínálja a legtrendibb cipőit. Ezért a színek szerelmeseinek mindenképp érdemes megtekinteni a márka legújabb kollekcióit.

A fehér adidas női sneakerek tökéletesen kiegészítik a mindennapi ruhákat

A női sneakerek adidas által tervezett modelljei között még a mai napig is főleg a fehér a legnépszerűbb. Ennek az az oka, hogy a fehér sneaker tisztaságérzetet és olyan légies megjelenést ad, ami miatt például a kifejezetten fehér verziók jól kombinálhatóak már egy csinos nyári maxiruhával is. Az adidas pedig különösen jó választás erre, hiszen ad egyfajta hanyag eleganciát a ruhákhoz, már csak a története és a márka jelentősége miatt is. Egy csinos női fehér adidas sneaker ráadásul többféle típusban is választható. A most trendi darabok között kifejezetten ajánlott például a platformos talpú verziókat kipróbálni. Ezek ugyanis a ruhákhoz már csak azért is remekek, mert a magassarkúhoz hasonlóan képesek nyújtani az alakunkat. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy mennyivel kényelmesebbek tudnak lenni a klasszikus, vékonytalpú sneakerekhez képest – amelyek egyébként szintén nagyon komfortosak. Mindennapi viselethez elsőosztályú lábbelik, amiket viselhetünk munkába és a napi ügyeink intézésére. A kényelmük mellett ugyanis már csak a strapabíróságuk nagyobb, ami az adidas márkánál egyébként is garantált.

Adidas női sneaker – kényelmes viselet minden életkorban

A cipők adidas női sneakerek esetében csakis minőségiek lehetnek. Ez pedig azt jelenti, hogy még a legigényesebb korosztály számára is minden elképzelést kielégítenek. Viszont az adidas egyébként is egy kortalan stílus, még sneakerben is. Kiválóan tudják viselni az idősebbek, hiszen kényelmes és stabil cipőkről van szó. A legfiatalabbak esetében pedig kifejezetten ajánlott, hogy adidas cipőt válasszunk számunkra. Az adidas ugyanis odafigyel a kicsik fejlődő lábára, ezért olyan kialakítású sneakereket készít, amely támogatja és védi a lábukat. Ez sok cipőről sajnos nem mondható el, de az olyan márka, mint az adidas is, évtizedek óta fejleszti a lehető legkényelmesebb cipőt a kicsik számára is.

Adidas női sneakerek – gyakran ismételt kérdések

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű adidas női sneakert?

A megfelelő méret mindig a talpunk hosszából és a lábfejünk szélességéből tevődik össze. Ezért a biztonság kedvéért érdemes lemérni a lábunk ezen két pontját. A vásárlás előtt össze tudjuk például az Ecipőn is hasonlítani a méreteket, hiszen ott a mérettáblázatban pontos adatokat láthatunk a cipő paramétereiről.

Hol lehet vásárolni fehér adidas sneakert nőknek?

A fehér adidas női sneaker egyébként sok helyen elérhető, viszont gyakran igen hiányos belőle a készlet. Ez a népszerűségének is köszönhető. Azonban az Ecipőn hatalmas raktárkészlet várja a vásárlókat, amelyek között az adidas szinte összes trendi fehér sneaker típusa megtalálható.