Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Ár
Méret
Termék cimkéje
Márka 1
Szín
Bélelt
Rögzítés típusa
Termékek: 216
Verziószám megjelenítése

Gant női cipő – minden évszakhoz tökéletes lábbeli

A Gant egy az a 1900-as évek elején alapított amerikai márka, amely viszont európai pontosabban ukrán gyökerekkel rendelkezik. Az alapító Berl Gantmacher ugyanis Ukrajnából emigrált Amerikába, ahol ruhagyárban dolgozott és egyetemre járt. Ennek kapcsán, na meg a varrónő leendő felesége miatt is alapította meg később a Gant ingvarró vállalkozást. A márka ugyanis eleinte Ingeket varrt. A háborúk után viszont már egészen népszerű márkává vált, amely tökéletesen ötvözi az amerikai életérzés szabadságát és kényelmét az európai stílusossággal. Ezt a márka tudatosan alakította ki úgy, hogy mindkettő kultúrából életre hívta cipőiben és ruháiban az előnyöket. A Gant női cipők ezért rendkívül kényelmesek, miközben minőségiek és nagyon esztétikusak is egyben. Ha valaki valóban strapabíró és kényelmes lábbelit keres, amelyben találkozik az öreg kontinens és az amerikai álom, akkor a Gant a legjobb választás. A cipők igencsak egyedi formát ölthetnek, ha a Gant tervezésében készülnek. Például a Gant női chelsea csizma és a Gant női bokacsizma megtartotta a márkánál az eleganciáját, azonban mégis benne van az a játékosság, ami nem csak kreatív, de pluszban kényelmessé is teszi ezeket a cipőket.

Egészítsd ki megjelenésed Gant espadrillesekkel

Ahogyan sok más világmárka, úgy a Gant sem kizárólag csak a saját feje után megy. Követi az aktuális igényeket, vagyis a trendeket. Ezért olyan espadrilleseket dobott piacra, amelyekben él a spanyol hagyomány, vagyis egyáltalán nem esett túlzásba azzal, hogy nagyon trendi és nagyon modernek legyenek ezek a természetes és igazán kedves szandálok és papucsok. Meghagyta annak ami: a saját természetességében olyan módon, hogy azt akár valóban spanyol kézművesek is készíthették volna. Ebből adódóan pedig a Gant espadrillesek különlegesek és a maguk puritán valójukban tökéletesen passzolnak a nyári ruhákhoz és nadrágokhoz is. Ugyanakkor espadrilles technikával készült Gant papucs típusokat is találunk a kínálatban. Ezek nem csak nyárra kiváló lábbelik, hanem még a hűvös időben, otthoni papucsnak is megállják a helyüket.

Gant női sneaker – praktikus és kényelmes mindennapi cipő

A Gant sneakerek a márka igazi sztárjai. Egyedi és minimalista megjelenésükkel nem csak az abszolút kényelmet, de a trendi urban stílust is szolgálják. Ezért a Gant női sneakerek lazán jól mutatnak még egy csinos női blézerhez is felvéve, amelyet például egy csinos capri nadrággal kombinálunk. Igazi elegáns nyári cipőkről van tehát szó, amelyek komolyabb félelegáns közegben is megállják a helyüket. Ezt pedig illik megbecsülni, ugyanis kevés olyan márka ad ki olyan női sneakert, amely valóban a nőies eleganciát csempészheti az öltözékünkbe. Ha pedig szeretnénk kicsit magasítani magunkon, akkor erősen ajánlott a Gant platform sneakereit is megtekinteni. Ezek a lábbelik igazán vastag talppal rendelkeznek, ám pont ez a vastagság az, ami nőiessé és egyben komfortossá teszi a cipőket nem csak nyáron, de bizony még a hűvösebb időkben is. A Gant azonban nem csak lapos talpú sneakereket készít, hanem olyan edzőcipőket is, amiben tornázhatunk, vagy futni járhatunk. A Gant női edzőcipők minőségiek és különlegesek, hiszen kinézetükkel bármilyen edzésformához stílust és sikkességet csempésznek.

Gant női cipő – gyakran ismételt kérdések

Gant női cipők – hol lehet megvásárolni?

Az ecipo.hu oldalán olyan kínálatot kapunk Gant lábbelikből, amely kevés webáruházról mondható el. Ráadásul gyakran szinte féláron, vagy még annál is kevesebbért juthatunk hozzájuk az Ecipő akcióinak köszönhetően.

Gant női cipő – hogyan kell tisztítani?

Minden Gant cipő kicsit más, ezért típustól függ, hogyan kell őket tisztítani. A cipőkhöz mellékelt részletes leírásban azonban választ kaphatunk az adott modell tisztítására.