Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Ár
Méret
Termék cimkéje
Márka 1
Szín
Bélelt
Rögzítés típusa
Termékek: 235
Szűrők kiválasztása (1)

Női Emu Australia cipők: Emu cipők, bokacsizmák, magasszárú csizmák és még papucsok is – mindezt megtalálod az Ecipőn

Az Emu Austraila lábbelikről valószínűleg egyszerű kitalálni, honnan származnak. Ez a márka világszerte ismert egyáltalán nem megszokott formavilágáról, fiatalos és lendületes különcségéről és vagány cipőiről. Mindemellett a férfi és a női Emu cipők rendkívül minőségiek és nagyon kényelmesek. Ha épp csizmát keresünk a télre, vagy egy prémium bakancsot, esetleg valamilyen szokatlan lábbelit, mindenképp keressük fel az Emu kollekcióit. A márka cipőit azonban nem mindenhol tudjuk megtalálni. Olyan webáruházakban található meg, ahol kifejezetten prémium márkákkal foglalkoznak. Az Ecipő pontosan ilyen. Az Ecipő női cipő Emu kínálata elképesztő választékban található meg a webáruházban. A téli szezonra például számtalan nőies és laza Emu Australia női csizma modellt találjuk.

Női Emu téli csizma – felmelegíti a lábát a fagyos napokon

A női Emu csizmák igazán bájosak. Olyan hótaposókat és téli csizmákat találunk a márkánál, amely garantáltan meghozza számunkra is a téli hangulatot. A bőrből készült női téli csizma Emu által tervezett modelljeinek egy része selymes és meleg prémmel készült, ami még a legérzékenyebb lábakat is alaposan megvédi a hidegtől. Ezen kívül ezek a lapos talpú modellek rendkívül kényelmesek. Viselhetjük akár egy könnyedebb téli kiránduláshoz, a városba vagy épp síeléskor a hegyekben való sétához őket, a női fekete Emu cipő például pont elég univerzális ehhez. Az Emu egyébként is híres arról, hogy minőségi túrához való lábbeliket készít. Ezért egy ilyen hótaposó garantáltan fogja bírni a strapát. Milyenek összességében az Emu csizmái? A télre való csizmák között akadnak igazi klasszikusok, azonban az Emu nem erről híres. Legnépszerűbb kollekciói között kétséget kizáróan a natív formatervvel készült darabok találhatóak. Ezek az Emu bakancsok és hótaposók egészen jól hasonlítanak a régi eszkimók által viselt csizmákra.

Női Emu csizma szőrmével – a téli lábbeli bájos és meleg stílusban

A férfi és a női Emu lábbelik jellegzetessége a merinó gyapjú. Erről tudjuk, hogy a világ legmelegebb anyagként tartják számon. Nem véletlen tehát, hogy az Emu cipői a legjobb téli csizmák között találhatóak. Ezen kívül a márka papucsokat is készít merinó gyapjúból. Gondoljunk bele, micsoda puha és meleg komfort veheti körbe a lábunkat egy ilyen finom szőrmepapucsban. A bakancsai bélése is pontosan ilyen érzetet ad. A dizájn pedig tökéletes ezekhez a lábbelikhez. Egy női Emu csizma elképesztően bájos a kilógó gyapjú bélésével és cipőszárral, ami az egész dizájn lényegét adja. Nem véletlen, hogy az Emu formatervei között gyakran akadnak natív és vintage hatású dizájnok, hiszen a márka meggyőződése az, hogy amit a természet formált, az tökéletes. Márpedig ezeket az akár több száz éve kialakított cipőformákat igazából a természet hívta életre. Az Emu csizmában nincs semmi trükk. Az ilyen csizmák pontosan azt adják, amire szükségünk van télen, hiszen már a nagy felfedezők is ilyen kinézetű lábbelikben jártak.

Emu Australia női csizma – gyakran ismételt kérdések

Női Emu Australia cipő – hogyan válasszunk méretet?

Ha nem ismerjük a jó méretünket, mérjük le a talpunk hosszát és a lábfejünk szélességét. Mindig felfelé kerekítsük a mért adatot, ha például 37,6-ot mértünk, akkor a női Emu cipő 38-as modelljét válasszuk.

Női emu téli csizma – hogyan kell viselni?

A női Emu téli csizmák sokféle modellt takarnak. Mindig úgy viseljük őket, ahogyan a téli öltözetünk ezt megkívánja. Az Emu cipő női stílusai rendkívül bájosak, ezért félelegáns és sportos viseléshez is tökéletesek.