Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Multipack
Termék típusa
Ruházat anyaga
Termékek: 33
Verziószám megjelenítése

Tom Tailor cipők – egyedi tervezésű és divatos fazonok az igényes divatkedvelők számára

A német eredetű márka már a hatvanas évek óta a megbízható brandek minőségi, ám megfizethető hétköznapi és sportos kategóriáját képviseli. Szellemisége a praktikum és a stílusosság jegyében évtizedek óta releváns szereplői a divatvilágnak. Aki szereti a megbízható, minőségi, mégis egyáltalán nem túlárazott márkákat, azok számára a Tom Tailor igazán befutó lehet. Cipői is ezt sugallják. Igen változatos palettán mozognak a fazonok és stílusok, ám mindegyikről elmondható az, hogy egyiknél sem érezzük a túlzásba vitt trendiséget, amelyet manapság sok márka meglépett, gyakran igen szerencsétlen módon. A Tom Tailor nem ült fel erre a vonatra. Követi a trendeket, ám azt még a józanész határain belül. Tehát aki valami igazán extrém lábbelit keres, az ne a Tom Tailor cipők közül válogasson. Viszont akinek olyan cipők kellenek, amelyek jól beilleszthetőek a hétköznapokba, vannak köztük érdemes fazonok, tehát mégsem unalmasak, azok bátran válasszanak a márka lábbelijei közül.

Tom Tailor cipő – kényelmes és praktikus megoldás a mindennapokra és a városba

A Tom Tailor megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy világszerte megtalálható szinte minden ruházati üzlet és webshop kínálatában. Ez egyrészt köszönhető a megfizethetőségének, hiszen annak ellenére, hogy egy minőségi márkáról van szó, a cipői is kifejezetten barátságos árakon kaphatóak. Másrészt olyan modellekkel dolgozik, amely sok vásárló számára tökéletesen beilleszthetőek a legtöbb öltözethez. A Tom Tailor női cipők például leginkább hétköznapokra lettek megtervezve, de nem is célja a márkának az, hogy ontsa magából a különféle elegáns estélyekre hordható darabokat. A küllem mellett egyébként is a másik fontos szempont számukra a kényelem. Kifejezetten olyan lábbeliket terveznek, amelyek például már a Tom Tailor szandálok esetében is megmutatják komfortosságukat. Sok márka áldozza fel a kényelmet a különleges fazontervezés oltárán, viszont a Tom Tailor pont olyan cipőket tervez nők számára is, amelyekkel valóban el lehet menni kirándulni, vagy amiben gyalog is hosszabb időt tölthetünk el a városban.

Tom Tailor női cipők – találja meg a karakteréhez illő darabot

Ahogy említettük, a márka igazán változatos és kényelmes, hétköznapokra hordható cipőket dob rendszeresen a piacra. Talán az egyik legkülönlegesebb darabjai a Tom Tailor bakancsok nőknek tervezett modelljei. Ezek különféle színekben és festéssel kaphatóak, akárcsak például egy Martens, ugyanakkor árban töredékei annak. Mégis megvan bennük az az egyediség és vagányság, amit egy ilyen bakancstól várnánk. A használható női cipők, ezt már írtuk, egyébként is erősségei a márkának. Női túrabakancsai, balerinái és magas talpú szandáljai mind szinte kínálják magukat arra, hogy bevethessük őket egy nyaralás alkalmával városnézéskor, vagy órákat sétáljunk bennük a tengerparton. Az áruk miatt pedig valóban bátran nyúzhatjuk is őket. Persze mindezt olyan módon, hogy mégis egy hosszú ideig használható minőségi cipőt kapunk. Attól tehát nem kell aggódni, hogy néhány erősebb városi túra után már a kukában végzi.

Tom Tailor – gyakran ismételt kérdések

Hogyan viseljünk Tom Tailor cipőt?

Ezek a cipők Tom Tailor által tervezve mindig a kényelemről szólnak, ezek főleg hétköznapi viselethez valók tehát. Farmerhoz, ruhához, félelegáns viselethez tökéletesek.

Hogyan illesszük stílusosan Tom Taylor cipőket ruhákhoz és szoknyákhoz?

Semmiképp se estélyi viselethez tervezzük illeszteni őket. A legjobb, ha kifejezetten nyári, vagy hétköznapi viselethez használható ruhákhoz és szoknyákhoz kombináljuk a Tom Tailor cipőket.