Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Cipőméret
Méret
Termékek: 234
Szűrők kiválasztása (1)

Ted Baker cipő – brit elegancia kontrasztos összefüggésben

Szinte nincs olyan, aki ne ismerné a híres angol eleganciát. Azt a kimért mégis stílusos megjelenést, amivel egyszerűen nem lehet sem nőnek sem férfinak mellé lőni. A Te Baker mára pontosan ezt kínálja a nyolcvanas évek óta. Stílusos, visszafogott mégis dizájnos angol eleganciával gyártja a legkülönfélébb prémium minőségű cipőit a világ minden tájára. Ez alól pedig hazánk sem kivétel. Az, aki odavan a brit stílusért, a finom szürkékért és a minimalista vonalvezetésért garantáltan imádni fogja aTed Baker lábbelik, kiegészítők és ruhák dizájnjait. A márka viszont nem csak cipőket gyárt. Kínálatában egész tárházát megtaláljuk a brit stílusosságnak a cipőtől kezdve a ruhákon át a különféle minőségi órákig, ékszerekig és persze más kiegészítőkig. Lehet tehát általa talpig brit a szettünk? Igen! Nézzünk körbe bátran a márka kínálatában és győződjünk meg magunk arról, hogyan tud egyszerre trendi és végtelenül brit stílusú lenni bármelyik ruhadarab, amelyet a Ted Baker kínál. Persze, annak ellenére, hogy itt főleg a brit ízlés nyilvánul meg a márka nem ódivatú, sőt nem is lehet az. Ugyanis aki kizárólag a visszafogottságot és az úri megjelenést tartotta kizárólag a brit divat részének, az nagyot téved. Nagy-Britannia hazája a világ minden táján élt embereknek. Ezért a Ted Baker cipő és ruha modellek nem csak a visszafogott brit eleganciát mutatják be, hanem bizony egy izgalmas fúzióját a brit divat és a multikulturális hatás elegyének. Hiszen Nagy-Britanniában is pontosan ezzel találkozhatunk. Az indiai fűszerek illatával, az ázsiai ízekkel és selymekkel vagy épp Afrika vadregényes romantikájával. A Ted Baker női cipő és ruha is pedig kiválóan jeleníti meg ezt a különleges közeget a cipőiben és a ruháiban egyaránt – persze ez igaz a férfi kollekciókra is, csak visszafogottabban.

Ted Baker férfi cipők – a kidolgozás kivételes nemessége

Mi is jut eszünkbe a brit eleganciáról más, mint a férfiak kifogástalan öltözéke? Azok a szabásvonalak, amelyek nem csak férfiasak és sikkesek, de különlegesen letisztultak is egyben. Nem is véletlen hogy annyi híres divattervező kedvelte is a különféle brit szabású öltönyöket és persze ingeket. Hasonló a helyzet a cipőkkel is. A Brit divat férficipői világhírűek. Akárcsak a Ted Baker férfi cipő modellek is. A derby, az oxford és persze a chelsea mind annak a brit trendnek köszönhető, amely évszázadok óta meghatározta a szigetország eleganciáját és mára már egyet jelent a teljes sikkességgel. Erre persze az is rátesz, hogy a szigetországban királyság van. Ahol pedig királyság létezik, ott nemesek is léteznek, ahol pedig létezik ez a réteg, ott virágzik a kifogástalan stílusosság és az elegancia. Ez ilyen egyszerű, nem is véletlen emiatt, hogy ennyire összefonódott világszerte a stílusossággal. Ugyanakkor természetesen itt is alkotott a márka olyan modelleket, amelyek a fiatalok, na és a modern, lázadóbb stílus kedvelőinek lesznek szimpatikusak. A különféle sneakerek, és bakancsok ugyanúgy részei a márka kínálatának, ahogyan a végtelenül elegáns férfi bőr lábbelik.

Ted Baker női karóra – egyedi és funkcionális kialakítás

Manapság újra egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a mechanikus női karórák. Igaz, hogy a digitális órák, na meg főleg az okosórák rendkívül megkönnyítették az életünket, de az a helyzet hogy a minőségi mechanikus órákkal soha egyik sem fogja felvenni a versenyt. Pont emiatt a márka egymás után dobja piacra a szebbnél szebb női és férfi karórákat is méghozzá a lehető legjobb minőségben. Mindenki tudja hogy a akaróra valójában egy ékszerrel ér fel. Nem is érdemes belőle olcsókat választani. Az ilyen órák rendkívül magas minőségű anyagokból készülnek és különleges formatervezéssel. A Ted Baker női karórák is ilyenek. Finom dizájnnal és kifogástalan anyagokból készítve kerülnek legyártásra. Ráadásul az idei szezonban igazán sok vintage hatású női karórával találkozhatunk. Ezek a darabok finom kortárs lenyomatai a múlt elegáns karóráinak, amelyek még a húszas és az ötvenes években gyártottak. Finom láncos, vagy bőrszíjas kialakításuk valódi ékszerként öleli körbe minden hölgy csuklóját. Ezért nem csak magunknak jó választás, hanem ajándéknak is kiváló lehet.

Ted Baker lábbelik – gyakran ismételt kérdések

Milyen ékszerek passzolnak a Ted Baker cipőhöz?

Mindenképp elegáns darabok. Lehetőleg nemesfémből készültek legyenek a modern vagy a klasszikus vonatvezetés jegyében.

A női Ted Baker cipő illik a rövidnadrághoz?

Igen, ha olyan a stílusa. A női sneaker és a loafer is imádja a rövidnadrágot.