Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Kiszerelés
Termékek: 1 326
Verziószám megjelenítése

Superfit – a megbecsült osztrák gyermekcipőmárka

A Superfit osztrák cipőmárka családi vállalkozásként indult, méghozzá a gyermek lábbeliket a termelés fókuszába helyezve. Legfontosabb célja, hogy ne csupán minőségi cipőket gyártsanak, hanem kifejezetten olyan lábbeliket, amelyek a gyermekek egészséges fejlődését támogatják. A Superfit lábbelik tehát nem mondhatók egy tipikus gyerekdivatot előtérbe helyező márkának. Méltán közkedvelt tehát a felelősségteljes szülők körében, hiszen a kicsik folyamatosan fejlődésben vannak. Ha azonban ezt a fejlődést negatív irányba befolyásoljuk különféle rossz minőségű cipőkkel, akkor akár maradandó mozgásszervi problémákat is okozhatunk gyermekünknek. Ide sorolható a lúdtalp, a tartás- és gerincproblémák, valamint később akár a derékfájdalmak is. A Superfit márka ezért hosszú évek óta fejleszti gyermekcipőit kifejezetten ezzel a célzattal. Folyamatosan együttműködnek más cégekkel, mint például a Gore-Tex – az innen beszerzett anyagok segítségével pedig jól szellőző, vízhatlan cipőket készítenek. A Superfit lábbelik kialakítása ráadásul ortopéd orvosok közreműködésével készült, így valóban nagyon hatékony a gyermekek egészségének megőrzésében. Tehát a Superfit cipők garantáltan a legjobb választást jelentik minden gondoskodó szülő számára.

Superfit – magas minőségű lábbelik gyermekeink igényeire szabva

A Superfit lábbelik gyerekeknek készülnek, kifejezetten ez a céljuk, azaz a márka nem forgalmaz felnőtt cipőket. Ebből adódóan maximális kapacitással a tökéletes gyerek cipők gyártására fókuszál. Ennek köszönhetően a cipők megfelelően alátámasztják a sarkat, rugalmasak, könnyűen és tökéletesen párnázottak. Kényelmes viseletet biztosítanak gyermekeink számára az egész napos játékhoz vagy akár futáshoz is. A Superfit nagy odafigyeléssel a gyerekek aktivitására szabva készíti cipőit. Jól tudják, hogy a kicsik akár egész nap játszhatnak a szabadban. Ennek megfelelően a cipők úgy lettek megtervezve, hogy a lábak védelme mellett strapabíró kialakítással rendelkezzenek. Könnyen moshatóak és légáteresztő anyagból készülnek. Formatervezésük pedig igazodnak a növésben lévő gyermekek lábainak változásához.

Superfit gyerekeknek – találd meg te is a legjobb párt az Ecipo.hu-n

A Superfit gyerekeknek tervezett cipőket több ortopéd orvossal is értékelte, 98 százalékuk pedig a maximális értékelést adta rájuk. Tehát a Superfit cipők ortopédiai szempontból elismert szakorvosok által is igazolt. Nem csoda hát, hogy a minőségi cipőket kínáló áruházak szívesen forgalmaznak Superfit lábbeliket. Az Ecipo.hu sem véletlenül tette le a voksot a márka gyerekcipői mellett. Az áruház üzletpolitikája szerint kifejezetten olyan lábbeliket árusít, amely minőségben és ár-érték arányban is tökéletesen megállják a helyüket. Széles kínálatban megtalálhatjuk itt tehát a márka termékeit. Ezek között pedig az elegáns, alkalmi daraboktól kezdve a hétköznapi sportcipőkig számtalan különféle változat feltűnik. Mindenki talál az igényeinek megfelelőt.

Superfit – gyakran ismételt kérdések

Melyik Superfit lábbeli a legkényelmesebb választás kisgyermekednek?

Mindenképp olyat kell választani, ami megfelel a kicsi lábméretének. Továbbá érdemes számba venni az időjárási viszonyokat is a vásárlásnál.

Hol vásárolhatunk Superfit cipőt?

Az Ecipo.hu oldalán széles kínálatban megtalálhatóak a márka különféle modelljei. A túrabakancsoktól kezdve, a szandálon át egészen a papucsokig gyakorlatilag bármilyen fazon megtalálható a Superfit termékeiből. Bármely alkalomhoz találhatunk az oldalon gyermekünk számára ideális lábbelit.