Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Cipőméret
Méret
Termékek: 212
Szűrők kiválasztása (1)

Solo Femme cipő – olasz elegancia a lengyel márkában

A Solo Femme lengyel márka 2003 óta létezik. Az olaszországi cipőpiaccal való szoros együttműködés megnyitotta a kaput a fantasztikus olasz dizájn és a legjobb bőr- és cipőanyagok előtt. A Solo Femme cipő márkát a kezdetektől fogva három alappillérre építették: esztétika, változatosság és a női finomság iránti szeretet. A közel két évtizedes fennállás alatt az olasz tervezőktől megszerzett tudást valósítják meg és fejlesztik egyedi tapasztalataik alapján. Minden pár Solo Femme bőrcipő opciót saját tervek alapján készítenek és varrnak. Mindezt azért, hogy a vásárlóknak szilárd, divatos és mindenekelőtt kényelmes termékeket kínálhassanak. Nyitottak az új technológiai megoldásokra, ugyanakkor a részletekbe menő, szofisztikált kidolgozottságra építenek, ami lehetővé teszi számukra, hogy a legmagasabb minőségben készítsenek egyedi cipőket. Napjainkban a Solo Femme szezononként közel 500 eredeti modellt kínál. Követik az aktuális kifutótrendeket és mindig a legújabb divatirányzatokra építve gyártanak. A legfontosabbnak mégis ügyfeleik elégedettségét titulálják. A fő cél, hogy olyan elegáns és stílusos lábbeliket kínáljanak, amelyek segítenek kiemelni a természetes szépséget, és erőt, egyediséget sugároznak. Prioritásuk, hogy olyan cipőket tervezzenek, amelyekben minden nő egyszerűen önmaga lehet.

Női Solo Femme cipő – sportos és stílusos

A Solo Femme életmód kollekció sportos és stílusos Solo Femme lábbelik széles szortimentjét kínálja. A lengyel Solo Femme márka minden szezonban olyan lábbeliket készít, amelyek megfelelnek a világ kifutóinak, és az alapkollekció attitűdje is alapvetően az elegancia és a kényelem. A brand szívesen alkalmaz minimalista megoldásokat is, amelyek időtlenségük miatt sosem mennek ki a divatból. Ebben a gyönyörű minimalizmusban pedig rendkívül fontos az a minőség, amely biztosítja a többszörös szezonalitást. A megfelelő anyagok kiválasztása és a szilárd megmunkálás garantálja a Solo Femme női cipők megbízható tartósságát. A minimalista stílus feltevéseinek alkalmazása azonban nem feltétlenül jelenti a valamivel eredetibb minták, vágások és textúrák teljes elutasítását. Még egy kapszula gardróbban is lesz hely a kicsit merészebb elemeknek. A minimalizmus az az alap, amelyben szabadon mozoghatsz anélkül, hogy túllépnéd a határaid, vagy más stílusokkal, trendekkel és kiegészítőkkel való játék kiindulópontjait.

Solo Femme bőrcipő – divatos brand

A női szépség egy általánosan alkalmazható eszménye nem létezik, mert a nőiségnek sok jellemzője van. Ez lehet rövid haj és hosszú haj, S és XL méret. És cipők frontján is akár lapos tornacipő vagy akár egy magas sarkú Solo Femme bőrcipő. Ez a Te saját egyéni stílusod és akaratod, hogy ezt milyen módon fejezed ki. A legújabb Solo Femme kollekció a nők sokszínűsége iránti csodálat kifejezése. Ez különösen jól látható a szabások, színek és stílusok széles skáláján, amelyek a nőiesség és a csajos stílus különböző megnyilvánulásait tükrözik. A rockos, fűzős csizmák még az egyszerű szetteket is feldobják. A kényelmes papucscipők napokig tökéletesek lesznek a feladatok végtelen listájával. A fekete combcsizma garantálja a WOW hatást különleges alkalmakkor. És a magas sarkú természetesen, amely egyrészt a kecsesség és a finomság szinonimája, másrészt gyakran a legerősebb akcentus az egész stílusban. A Solo Femme által kínált megkülönböztetés lehetővé teszi, hogy kifejezd saját stílusod és tudatosan hangsúlyozd egyedi karaktered. Lehetővé teszi, hogy minden nő független, erős és kiteljesedett legyen. Lehetővé teszi, hogy egyszerűen önmagad légy.

Solo Femme lábbelik – gyakran ismételt kérdések

A Solo Femme cipőkben van igazi bőrborítás?

Természetesen. A Solo Femme lengyel márka az olasz cipőpiaccal való szoros kooperációra alapozta a működését, amely garantálja a legjobb minőségű olasz bőrök használatát a kollekciókban.

Hogyan kell ápolni a Solo Femme bőr lábbeliket?

A bőrcipő gondozása ijesztőnek tűnhet, de a bőr valójában hihetetlenül tartós, ha egy kis szeretetet adunk hozzá. A bőrcipők megfelelő gondozása két fő koncepción múlik: tartsd őket tisztán és szárazon! Néhány egyszerű lépéssel meghosszabbíthatod a lábbelid élettartamát.