Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Sportcipők
Rögzítés típusa
Termékek: 129
Verziószám megjelenítése

Milyen lábbeliket kínál a Rider?

A Rider napjainkban világszinten a legnépszerűbb lábbelimárkák közé tartozik. A sikerhez számos tényező hozzájárul. A Rider papucsok, vietnámi papucsok és szandálok széles választékát kínálja. Ezek a cipőtípusok utcai és vízparti viseletre egyaránt alkalmasak. A márka garantálja a tartósságot és a minőséget, valamint a kényelmet minden egyes termék esetében. Férfi és női változatok egyaránt találhatóak a kínálatban, valamint Rider cipő gyerekeknek is beszerezhető. Továbbá fontos megemlíteni, hogy minden Rider-termék egyszerűen és gyorsan tisztítható, amely nem elhanyagolható szempont a lábbelik esetében. Újrahasznosított, rugalmas és vízálló anyagból készül minden egyes Rider cipő. Ez is jól mutatja azt, hogy a környezetvédelem rendkívül fontos a márka számára. Továbbá érdemes megemlíteni, hogy dizájn tekintetében is széles a Rider választéka. Ennek köszönhetően kaphatóak letisztult, egyszerű darabok, valamint különleges, feltűnő változatok is.

Rider – a cipőmárka eredete és története

A brazil Rider márka története 1986-ban kezdődött. A világszerte rendkívül népszerű brand 1994 óta hazánkban is jelen van. Minden egyes Rider cipő értékelése kiválónak mondható. Nem véletlen a nagy népszerűség, hiszen megbízható minőség, különleges dizájn és maximális kényelem jellemzi a gyártó termékeit. Minden korosztály számára készít termékeket a Rider, a széles választéknak köszönhetően pedig mindenki könnyen megtalálhatja a személyes kedvencét. Ráadásul a termékek rugalmasak és strapabíróak, valamint minőségi anyagból készülnek. Az anyaghasználatnak és a speciális technológiának köszönhetően ezek a lábbelik vizes felületen sem csúsznak. A megbízható kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy viselés közben se lazuljanak ki a pántok.

A legjobb Rider cipők az Ecipo.hu oldalon

A Rider lábbelik minden helyzetben tökéletesen megállják a helyüket, legyen szó otthoni, munkahelyi vagy éppen uszodai viseletről. A brazil márka legjobb lábbelijei megtalálhatóak az Ecipo.hu oldalon. Ezek az egyedi kialakítású lábbelik kényelmes és rugalmas lépteket tesznek lehetővé és természetesen megfelelő tartást biztosítanak. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy minden egyes lépés kényelmes legyen a Rider-termékekben. Világszínvonalú minőséget képviselnek ezek a lábbelik, szóval minden gardróbban ott a helyük. Ráadásul egyenetlen talajon is kiválóan teljesítenek. Továbbá védelmet nyújtanak a lábak számára a talajon lévő szennyeződések ellen. A szandálok fel- és levétele pedig egyszerű, amely szempont leginkább a gyermekek esetében bizonyul fontosnak. A kínálat rendkívül széles, szóval mindenki könnyen megtalálhatja a számára legideálisabb változatot.

Rider cipő – gyakran ismételt kérdések

Milyen Rider cipőt érdemes vásárolni?

Mindenképpen olyan változat mellett ajánlott dönteni, amely jól illeszkedik a lábhoz, méretben megfelelő és kielégíti a leendő viselő dizájnnal kapcsolatos igényeit. Ezek a lábbelik nyáron tökéletes választásnak bizonyulnak nyaraláshoz, strandoláshoz, sétáláshoz és fürdőzéshez egyaránt. Télen pedig jól teljesítenek az uszodákban és természetesen otthoni körülmények között is.

Rider – mi ez a cipőmárka?

A Rider márka 1986 óta létezik, a világsikert viszonylag hamar elérte. 1994 óta Magyarországon is jelen van. A népszerűség köszönhető a kiváló minőségű termékeinek, amelyek hosszú éveken át megállják a helyüket. Nemcsak a kimagasló minőség járult hozzá a népszerűséghez, hanem a garantált kényelem, és az, hogy ezek a lábbelik minden helyzetben jól teljesítenek.