Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Ruházat anyaga
Bélelt
Cipőméret
Termékek: 125
Szűrők kiválasztása (1)

Rains – univerzális színek és egyszerű stílusok a minimalizmus híveinek

Az eső keresztbe tesz az öltözködésednek? De nem a Rains viselése mellett! A Rains ugyanis nem bosszúságot, hanem lehetőséget lát a zord időjárási viszonyokban. Ahogyan azt a márka neve is jól ábrázolja, különleges kiegészítőit pontosan nedves, esős időkre tervezte. Ezek univerzális színei és minimalista stílusa pedig egyesen utat jelentenek bárki ruhatárába. A Rains alapfilozófiájának egyik alapelve, hogy nem kell lemondani a stílusról csak azért, mert az időjárás rosszabbra fordul. Minimalista dizájnja pedig bár egyszerű, annál inkább mutatós megjelenést képvisel. Elég csak megnézni egy-egy Rains hátizsák esetében mennyire igaz mindez. Visszafogott, ízléses stílusuk szinte bármelyik igényes ruhatárban megállják a helyüket. Ha pedig a mérettel elégedetlenkednénk, akkor nyugodtan választhatunk magunknak akár a Rains mini hátizsák kínálatából is a mindennapok rohanásához.

Rains női hátizsák – funkcionális és bármely stílus mellé remekül passzol

Nem lehet panaszunk sem a stílusra, sem pedig a praktikumra, ha egy Rains női hátizsákot állítanánk pellengérre. Legfeljebb a méret tekintetében lehetnek eltérőek az igényeink, azonban a Rains bőségesen kínál erre is különféle alternatívákat. A fentebb említett mini Rains hátizsákok nagyszerű választást jelentenek azok számára, akiknek nincs szükségük egy normálméretű hátizsákra. Ha viszont a normál hátizsák túl kevésnek bizonyul számunkra, mert mondjuk épp egy hosszabb utazásra indulunk, akkor választhatunk egy nagyobb méretű Rains kézitáska modellt is. Tehát a márka számtalan különféle funkcionális darabot kínál számunkra, amelyekben garantáltan nem áznak majd el a cuccaink még a legnagyobb zuhé idején sem. Ráadásul mindezt olyan különleges dizájnnal kapjuk együtt, amely bármihez jól passzol, és mindennek tetejébe rendkívül jól is néz ki. Sőt, még különféle Rains kerékpártáskák is akadnak a kínálatban.

Pakolj te is a Rains segítségével – kézitáska vagy hátizsák?

Tehát akár utazni készülünk, akár csak munkába, a Rains bőven kínál megfelelő táskákat ehhez. A hosszabb utakra ideális választást jelentenek a nagyobb kézitáskái. Míg ha csupán legfeljebb egy-két napra szeretnénk elugrani valahová, akkor érdemes a különféle hátizsákjai közül választani. Az univerzálisabb színek kedvelőinek ajánlott lehet fekete Rains hátizsák. Míg azok számára, akik inkább a csajosabb darabokat kedvelik, jó választást jelenthet bármelyik rózsaszín Rains hátizsák. Minden esetre bármelyik szín mellett is rakjuk le a voksunkat, biztosak lehetünk benne, hogy mindegyik tökéletes védelmet jelent majd holmink számára – még a legcudarabb időben is. Tehát a Rains-el csakis jól járhatunk.

Rains – gyakran ismételt kérdések

Rains – mi is ez a cég pontosan?

A Rains egy dán cég, amely kifejezetten a rosszabb időjárási viszonyokhoz tervez különféle kiegészítőket. Termékeit az egyszerűség, a praktikusság és az esztétikusság jellemzi leginkább. Ezen felül természetesen igencsak magas, skandináv minőségstandardot követ, amely révén mára már világszerte ismertté vált.

Rains hátizsák – melyiket válasszuk?

A hátizsák választása során a Rains darabok esetében is ugyanazokat a szempontokat kell figyelembe vennünk, mint máskor. Tehát fontos megtalálnunk a számunkra ideális méretet, amely nem túl nagy, mégis kényelmesen elfér benne a holmink. Ezen túl érdemes olyan színárnyalatot választanunk, amely megfelelően passzol a ruhatárunkban fellelhető különféle darabokhoz – pontosabban a leggyakrabban viselt ruháinkhoz.