Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Cipőméret
Méret
Termékek: 120
Szűrők kiválasztása (1)

Premiata – női és férfi cipők minden alkalomra

Ha olyan lábbeliket keresünk, amelyek minden alkalomra, de legalábbis szinte minden eseményhez passzolnak, akkor érdemes szemügyre vennünk a Premiata cipő termékeit. A megfelelően kialakított talprész, a dizájnosan kialakított modern fűzős felsőrész extra kényelemmel simul a lábunkhoz. A Premiata férfi és a Premiata női cipők kapcsán is az igényesség tárul a szemünk elég, a visszafogott színválasztást, a harmonikusan kialakított vonalvezetése bőven kárpótolja. A fiúknak kellő magabiztosságot, míg a lányoknak megfelelő kecsességet biztosít. A városban, a parkban és munkahelyen, de akár egy családi eseményre is korosztálytól függően remek választás.

Luxus és avantgárd Premiata cipő Graziano Mazzától

Az 1981-ben a Premiata cég irányítását átvevő Graziano Mazza, a korábbi generációk tapasztalatát átvéve, összegezve, de mégis gyökeresen megváltoztatva indította el a céget világkörüli hódító útjára, megalkotva a luxus és az avantgárd kereszteződéséből kifejlődő cipőket. A cipők Premiata férfi vonalon az elegancia, a stílus és minőség háromszögében pattognak, egymást erősítik ezek a minőséget jelző jegyek, a hangsúlyt mindig az aktuális szempont felé tolva. A Premiata trekkingek is jelentős piaci szegmenst, részt képviselnek az olasz márka életében, egy igazán igényes olasz férfi cipőszekrényében biztos találunk legalább egy párt a lábbeliből. Manapság már a világ összes országában nagy népszerűségnek örvend, így egy-egy kirándulás alkalmával sok példánnyal találkozhatunk.

Premiata trekkingek – a hegyek és a hosszú utazások szerelmeseinek

Az elegancia mellett a Premiata tornacipő a sportos külső minden domináns jegyét megvillantja. Dinamikus megjelenés, modern kialakítás nagyon lendületes összhatást ér el. A tornacipő Premiata talprészének köszönhetően bármilyen sportoláshoz választható, a megfelelő vastagság és rugalmasság biztosítja a kényelmes viseletet. Kopásállósága első osztályú, hosszú évekre tervezhetünk vele. A remekül kialakított fűzős felsőrész úgy simul a lábfejünkhöz, hogy közben a légáteresztő résznek hála remekül szellőzik is a lábunk. Említettük, hogy rendkívül strapabíró, de nem megy a légies és könnyed viselet kárára. Nőknek és férfiaknak egyaránt szívesen ajánljuk, csakúgy, mint a korosztályok esetében. A kisebb gyerekektől egészen az idősebb, nyugdíjas korosztályok sportosabb tagjai nyugodt szívvel viselhetik.

Premiata cipők és kiegészítők – gyakran ismételt kérdések

Premiata – mi ez a cég?

A Premiata márka az olasz divatcipő-piac egyik legnagyobbika, az esztétikum és a sportos cipő ötvözeteként jellemezhetjük a gyártót. Fő hívószó a modernitás, amely minden egyes darabon tetten érhető. Már a tizenkilencedik század végétől találkozhatunk a márka elődjével, de az igazán nagy áttörést az 1980-as évek hozta. Precizitás, a részletekre való figyelés, amely a minőséggel kellő arányban ötvöződik. Ez a Premiata.

Premiata cipő – hol vásárolhat?

A Premiata női cipők széles választékban elérhetőek az Ecipo.hu weboldalon. Ugyan a személyes tapintás, kézzelfoghatóság élménye elmarad, azonban más fontos előnyöket hozhat a netes vásárlás. Az egyik, hogy ugyanazokat a termékeket gyorsabban és egyszerűbben is be tudjuk szerezni. Nincs sorban állás, tülekedés és keresgélés sem, viszont a szűrési feltételek megadásával hip-hop szemünk elé tárul a kívánt cipő. A megfelelő méret kiválasztását segíti az esize.me mobiltelefonos alkalmazás, továbbá kiemelt biztonságot ad a hosszú visszaküldése garancia is. Érdemes tehát ezen a csatornán is Premiata cipőt vásárolni.