Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Multipack
Ruházat anyaga
Termékek: 268
Verziószám megjelenítése

Mizuno – mit kell tudni a márkáról?

A Mizuno egy japán márka, mely sportcipők és sporteszközök gyártásával foglalkozik. A Rihachi és Kenjiro Mizuno testvérek alapították a céget 1906-ban. A kezdetekkor baseball-felszerelések gyártásával foglalkozott a vállalat, majd később bővült a kínálat. Hamar világszerte ismertté vált a márka. A Mizuno futáshoz is tökéletes választásnak bizonyul. Jelenleg a márka a futócipőgyártók élmezőnyébe tartozik, de viselik teniszezők, futballisták és röplabdázók is. Mindemellett a Mizuno kosárlabdacipők is igen népszerűek. Az alkalmazott speciális technológiának köszönhetően ezek a lábbelik tökéletesen ötvözik a cipő rugalmasságát és stabilitását, mely hozzájárul a teljesítmény növeléséhez és a tökéletes élményhez. A lábbeliket magas minőség, minimális súly és maximális kényelem jellemzi. Olyan híres sportolók is a Mizuno márkát választották, mint Carl Lewis, Rivaldo, Ivan Lendl, Jan Železný és Janica Kosteličová.

Megéri a Mizuno cipő az árát?

Tökéletesség és racionalitás jellemzi a Mizuno cipőket. Biztosítják a kiváló lábtartást, megbízhatóak, és garantálják a minőséget és a kényelmet a viselők számára. Strapabíróak, melynek köszönhetően hosszú éveken át megállják a helyüket, továbbá kopásálló külső talppal vannak ellátva, mely ráadásul az ütközés erejét is tompítja leérkezéskor. A japán Mizuno cipők kiemelkedően puhák, valamint megfelelő tartást biztosítanak és jól szellőznek. Tömegük alapján könnyűnek tekinthetőek ezek a lábbelik, megfelelő csillapítást nyújtanak, stabilan tartják a sarkat, és kellő biztonságérzetet garantálnak. Mindemellett megfelelően tapadnak vizes, nedves és poros talajon egyaránt. Jól párnázottak, mely hozzájárul a maximális kényelemhez és a lábbeli komfortos viseléséhez. Számos sportcipővel ellentétben ezek a lábbelik nem rendelkeznek zavaró varrásokkal és műanyag támasztásokkal, melyek kellemetlen érzést eredményezhetnek. Mindemellett kellően rugalmasak és jól szellőznek. Tökéletes támogatást nyújtanak a sportoláshoz. Női és férfi Mizuno cipő egyaránt található a kínálatukban.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Mizuno cipőméretet?

Ugyanúgy, ahogy a többi lábbeli esetében, a Mizuno cipőknél is figyelembe kell venni a mérettáblázatot a megfelelő cipőméret kiválasztásakor. Ez elengedhetetlen annak érdekében, hogy a kiválasztott lábbeli tökéletesen illeszkedjen és megfelelő tartást biztosítson a lábak számára sportolás közben. A mérettáblázat márkánként eltérhet. A megfelelő méret ahhoz is hozzájárul, hogy a lábbeli hosszú éveken át jól teljesítsen, ne menjen tönkre. Szóval a megfelelő Mizuno cipőméret megtalálására mindenképpen időt kell szánni.

Mizuno cipők és kiegészítők – gyakran ismételt kérdések

Milyen Mizuno cipőt érdemes vásárolni?

A választás során a dizájn mellett figyelembe kell venni a lábbeli anyagát, valamint azt is, hogy milyen tevékenységhez lesz rá szükség. Továbbá érdemes számba venni, hogy szükséges-e, hogy vízhatlan legyen és azt is, hogy milyen területen lesz használva, terepen vagy aszfalton. Mindemellett a választás során a heti megtett távolságot is érdemes figyelembe venni, valamint a viselő testsúlyát.

Mizuno vagy Asics való a futáshoz?

Mindkét változat tökéletes választásnak bizonyul futáshoz, mivel mindkettő tömege könnyű, kellő csillapítást nyújt, jól tartja a sarkat és megfelelő biztonságérzetet ad. Mindkét változat kiválóan tapad, így vizes, poros és nedves talajon sem csúsznak. Biztosítják a kényelmet, jól illeszkednek és jól szellőznek. Mizuno és Asics lábbelik egyaránt találhatóak a kínálatban.