Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Cipőméret
Méret
Termékek: 67
Szűrők kiválasztása (1)

Mickey & Friends – cipők és kiegészítők a híres Mickey egérrel

Mickey & Friends. Valószínű mindenki ismeri már ennek a névnek a jelentését. Gyerekkorunk egyik meghatározó meséjének számított a mai felnőtt korosztály számára. Ezen kívül a mai napig gyerekek milliói rajonganak a Disney mesék kedves karaktereiért. Nem véletlen tehát hogy megalakult a Mickey & Friends márka, amely teljesen jogtisztán használja fel a különféle kollekcióik átalakítására a karaktereket és persze a meghatározó színvilágot. A márkáért rajonganak, és nem csak a gyerekek hanem a felnőttek is. A márka cipőket, ruhákat és egy rakat kiegészítőt gyárt amin ezen a kedves kis figurák láthatóak. Ezen kívül természetesen mindezt prémium minőségben teszi és úgy, hogy közben azért az aktuális trendekkel is lépést tart. Ha megmutatjuk gyerekünknek ezeket a lábbeliket, garantáltan rajongásig akar majd egyet. Ráadásul ezek a cipők Mickey & Friends által tervezve, na meg a különféle Miki egér kiegészítők, biztos, hogy még tíz év múlva sem mennek ki a divatból, főleg hogy sokan felnőttként szó szerint gyűjtik a Mickey & Friends termékeket. Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen a Disney patinás múltja még a legidősebbekben is kedves emlékeket idéz fel, ráadásul a ruhák és a cipők egyáltalán nem néznek ki rosszul. Ez alól a hátizsák Miki egér mintával sem kivétel, amely szintén igen népszerű a fiatalok körében is.

Cipők Mickey & Friends – minden picit elbűvöl

A Mickey & Friends márka a legnagyobbaknak és a legkisebbeknek is gyárt. Az egészen kicsi csemeténk is élvezheti tehát a márka különleges cipőit, amelyek között nem csak különféle sneakerek, hanem papucsok és szandálok is helyet kaptak. A kiegészítők és a cipők Mickey Mouse, Minnie vagy a Donald kacsa pár figuráival készülnek főleg. A kislányoknak leginkább Daisy kacsa és Minnie egér dizájnjával készült termékeket láthatunk, de akadnak Mickey egérrel ellátott cipők lányoknak is. A fiúknak pedig a Donald, Mickey Mouse cipők és kiegészítők fognak minden bizonnyal igazán megtetszeni. Mindkét esetben azért akadnak több színnel készült darabok is attól függően, hogy milyen típust keresünk a kicsik lábára. A megszokott kék és rózsaszín árnyalatok mellett ugyanis az idei trend pasztell és fémes színei is bekerültek a kínálatba. Hogyan válasszunk számukra megfelelő Mickey & Friends cipőt? Mindenekelőtt érdemes a kicsiket is bevonni a választásba, hiszen itt nagy jelentősége van a színeknek és a formáknak. Ha megtalálta a választékból a kedvenc Mickey & Friends cipő típusait, akkor érdemes belőle a megfelelő méretet kiválasztani. Ez ennyire egyszerű. A Mickey & Friends márka minden modelljénél gondoskodik a kiváló minőségről tehát amiatt nem is kell aggódnunk.

Cipők Mickey & Friends – kedvenc mesefigurák már a baba cipőjén is

A cipők kiválasztásakor már akár a legpicibbeket is bevonhatjuk ha nekik szeretnénk Mickey & Friends cipők modelljeiből választani. Ha még beszélni nem tudnak, akkor is látható rajtuk hogy egy-egy darabnak mennyire örülnének. A kedves kis mesefigurák minden csöppséget jókedvre derítenek és ezt a Mickey & Friends is pontosan tudja. A legkisebbek cipőit ezért úgy alakították ki hogy a picuroknak is igazi vizuális élmény legyen, na meg tapintásra is imádják a csöppségeink.

Mickey & Friends – gyakran ismételt kérdések

Mickey & Friends cipő – hol lehet vásárolni?

A Mickey & Friends márka kínálatát a valóban prémium lábbeliket árusító webáruházakban kaphatjuk meg. Az ecipo.hu pedig pontosan ilyen, ezért széles választékban kaphatunk Mickey & Friends modelleket nem csak cipőkből, de hátizsákokból is többek között.

Mickey & Friends – hogyan válasszuk ki a méretet?

A megfelelő méret kiválasztásában az ecipo.hu oldalán minden cipő mellett megtalálható mérettáblázat segít. Mérjük le a picik lábát és az alapján keressünk a mérettáblázatból.