Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Ruházat anyaga
Sportcipők
Cipőméret
Termékek: 117
Szűrők kiválasztása (1)

Cipők kakassal – a Le Coq Sportif márkajelenség

1882-ben egy a francia textilműhelyben munkálkodó sportrajongó, Émile Camuset elhatározta, hogy hogy mezeket készít kerékpáros, futballista és rögbis barátainak, és ezzel anélkül, hogy tudta volna, lefektette egy olyan márka alapjait, amely legendássá vált az általa kísért sporteposzokban. Mára a Le Coq Sportif a ruházati cikkek, cipők és sport kiegészítők terén szerzett szakértelméről ismert és elismert. A sport világában szerzett több mint 100 éves tapasztalatuk utánozhatatlan hozzáértést és valódi legitimitást adott számukra. A sport világa mindig is inspirálta termékeik megalkotását. Mindig is kihívást jelentett számukra az élsportolóknak szánt teljesítménytermékek létrehozása. Ez a szellem ma is a filozófiájuk középpontjában áll. Termékeik olyanok, mint a márkájuk, egyszerűk és időtállóak, és ez örökségük szimbólumává vált. Pontosan azt adják a fogyasztóiknak, amire szükségük van, semmi mást. Neked volt már életedben Le Coq Sportif cipő a birtokodban? Tudod, a cipő kakassal. Meg kell hagyni, nagyon kellemes darabok, és képzeld, már az Ecipo.hu platformján is megvásárolhatod a favorit modelljeidet.

Le Coq Sportif férfi cipők – sportos örökség modern formában

A Le Coq Sportif egy francia sportfelszereléseket gyártó cég. A cég neve és védjegye a gall kakasból, Franciaország nemzeti szimbólumából származik. Napjainkban a Le Coq Sportif az Airesis SA leányvállalata, amely egyébként egy svájci székhelyű befektetési társaság. A Le Coq Sportif jelenlegi termékskálája sportruházatot, alkalmi ruházatot és lábbeliket foglal magában. A cég azzal tűnt ki, hogy a sportfelszerelések történetében az első márkaként látta el logóval a termékeit. Aztán 1951-ben a Le Coq Sportif felszerelte a Tour de France összes versenyzőjét. Néhány évvel később, 1960-ban a társaság minden francia sportolót felöltöztetett a római olimpián. Története során a márka számos sikert ért el olyan jelentős sportesemények kapcsán, mint a már említett Tour de France, de sikereket könyvelhetett el olyan nagy csapatokhoz csatlakozva is, mint a francia rögbiválogatott, az olasz és argentin labdarúgó-válogatott, az AS Saint-Etienne vagy az Ajax, valamint olyan személyiségek életében, akik nyomot hagytak a sport világában, mint Yannick Noah, Michel Platini, Bernard Hinault, Arthur Ashe vagy Diego Maradona. Kell ennél több? Ezt a sportos örökséget kínálja ma a Le Coq Sportif férfi cipő és Le Coq Sportif tornacipő szortimentje is, amiknek elbűvölő kínálatát bármikor megtekintheted és megvásárolhatod az Ecipo.hu online áruházában.

Le Coq Sportif női cipők – időtálló stílus sok színben

A márka titka tulajdonképpen az, hogy egyszerűen megértette a sport luxusát. A Le Coq Sportif a játék szellemét, szenvedélyét és stílusát testesíti meg. Persze ez a szenvedély nem jön könnyen, és főleg nem jön csak úgy. A Le Coq Sportif számára ez a szeretett francia identitásból ered. Kiváló minőségű, illeszkedő szabású kollekciókat készítenek kizárólag prémiumanyagokból, amelyek egyedi, világító színekkel vannak festve. Ma a Le Coq Sportif több mint 60 országban van jelen. Sportruházat, utcai viselet, Diego Maradona öltözete az 1986-os világbajnokságon, a futball hétköznapi arca Európa pályáin, egy olyan márka, amelyet valóban Franciaországban készítettek eszméletlen odaadással, és a világ többi része szeretettel fogadja. Igazi időtálló stílus, örök klasszikus, igazi ikon, és nem véletlenül. Csekkold a szemet gyönyörködtető egyedi színeket az ecipo.hu cipő Le Coq Sportif szortimentjében, és válaszd ki a kedvenc Le Coq Sportif női cipő modelledet!

Le Coq Sportif – gyakran ismételt kérdések

Hol vásárolhatok Le Coq Sportif cipőt?

Az Ecipo.hu online kereskedelmi egysége szeretettel vár, hogy bemutassa neked az egyedülálló Le Coq Sportif cipő kollekcióját. A szűrők segítségével válaszd ki, hogy mit keresel, és vásárold meg a hőn áhított fazont még ma!

Le Coq Sportif cipők – milyen cégről van szó?

A Le Coq Sportif egy francia sportfelszereléseket gyártó cég. Az Émile Camuset által 1882-ben alapított és Entzheimben található vállalat 1948-ban adott ki először a mára híres kakas védjegyével ellátott termékeket.