Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Rögzítés típusa
Termékek: 207
Verziószám megjelenítése

Lasocki gyerekcipő – megbízható márka kicsiknek

Olyan cipő gyerekeknek opciót keresel a lurkódnak, amely minden nap tökéletes kényelmet biztosít? A Lasocki cipő gyerekeknek verziója a legjobb választás. Univerzális – az időjárástól függetlenül mindig átmegy a teszten. Az eredeti Lasocki gyerekcipők felkeltik az érdeklődést a legkisebbekben és szüleikben egyaránt. Miért? A gyerekek mindenekelőtt az érdekes dizájnt és a menő színeket fogják észrevenni. Egy felnőtt a teljesítmény színvonalára összpontosít majd. A Lasocki márka törődik a legapróbb részletekkel is, ennek köszönhetően a cipők biztonságosak és kényelmesek egy kis lábfej számára is. Ezek a modellek jó szolgálatot tesznek, amikor a gyermek órára megy, de akkor is, amikor a nagyszülőkhöz vagy éppen egy formálisabb eseményre tart. A Lasocki cipőket használó gyerkőc biztos, hogy minden lépésnél nagyszerűen érzi magát, míg a Lasocki márka garantálja, hogy a cipő hosszú hónapokig kitart majd.

Téli gyerekcipő – stílusos, biztonságos és kényelmes

Egy jó téli cipő gyerekeknek kaliber meleg és vízálló. Az Ecipo.hu virtuális üzletében elérhető Lasocki csizmáknak köszönhetően nem fázik majd a csöppség lába a havas játékok során. Ne hezitálj tovább, válassz egy téli lábbelit az Ecipo.hu platformján. A kislányok előszeretettel hordanak balerinát és tornacipőt a tavasz folyamán. Ezek rendkívül kényelmesek, ráadásul nadrághoz, szoknyához és ruhához egyaránt passzolnak. A Lasocki kollekciójában kapható cipők kiváló minőségűek és eredeti kialakításúak, tehát ne várj, és vásárold meg a tökéletes modellt a kis hercegnőnek. A kicsik nyári cipőinek is rendkívül kényelmesnek kell lenniük, és nem árt, ha a legjobb minőségű anyagokból készülnek. Ennek köszönhetően nem fogják dörzsölni a gyermek érzékeny lábát, és szívesen viseli majd a forró nyári napokon is. Csekkold az Ecipo.hu Lasocki szandál gyerekeknek kínálatát, és vásárolj a platformon online. Meglátod a szandál Lasocki gyerekeknek verziója a picikéd tetszését is elnyeri majd.

Lasocki szandál gyerekeknek – nyári változat gyerekeknek

Az Ecipo.hu kínálatában minden elvárásodnak megfelelő gyerekcipőket találsz. A virtuális áruház termékeinek magas minősége érdekes és eredeti dizájnnal párosul. A gyerekek számára azonban az a legfontosabb, hogy az általuk viselt cipő kényelmes legyen, és ne zavarja őket a mindennapok új kihívásai során. Tehát ha a te számodra is fontos a saját és gyermeked elégedettsége, feltétlenül ismerkedj meg az Ecipo.hu Lasocki választékával. A srácok őszi cipőinek mindenekelőtt esőállónak kell lenniük. És hogy hogyan válaszd ki a kicsikéd számára a megfelelő méretet? Használd a Lasocki mérettáblázatot, amely segíti a megfelelő méretű cipő kiválasztását, mert tartalmazza a cipő belsejében lévő betétek hossz méretét is, hogy biztosan megtaláld a tökéletesen passzoló modellt.

Lasocki gyerekeknek – gyakran ismételt kérdések

Mit kell figyelembe venni a Lasocki márka gyermekcipőjének kiválasztásakor?

Először is fontos megérteni, hogyan fejlődik a gyermekek lába, hogy aztán megértsük, miért különböznek a gyermekcipők a felnőttekétől. Egy baba a lábában 22 csonttal születik, míg a felnőtteknek 26 van. A maradék négy csont lassan fejlődik ki, ahogy a lábfej teljes hossza is nő. A lábfej fejlődési szakasza azt is meghatározza, hogy milyen típusú cipőre van szükség. Amikor megteszik az első kísérletező lépéseket, a lábuk még lekerekítettebb, mivel még nem kezdték el erősíteni az izmokat az egyensúlyozással. Ahogy a lábfejük tovább növekszik, és folyamatosan járnak, futnak és ugrálnak, a sarkuk egyre határozottabb ívű lesz. Ezek mind fontos tényezők, amelyeket figyelembe kell venni a számukra megfelelő cipő kiválasztásához. A gyermekcipőknek négy elsődleges jellemzővel kell rendelkezniük ahhoz, hogy a pici lába egészségesen és természetesen fejlődjön: rugalmasság, támogatás, illeszkedés és minőség.

Lasocki – hol gyártják a lábbelit?

Az egyik legnépszerűbb gyermek márka a Lasocki, termékeiket Lengyelországban gyártják és kiváló minőségű bőrből készítik.