Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Ruházat anyaga
Sportcipők
Bélelt
Termékek: 86
Szűrők kiválasztása (1)

La Sportiva – kényelmes túracipő

Túrázás vagy hegymászás? A La Sportiva a jó választás! Az olasz márka története 1928-ban kezdődött, amikor Narciso Delladio cipők gyártásába kezdett. A márka hamar népszerű lett, ma már világszerte ismert. Ezek a kényelmes La Sportiva túracipők jól párnázottak és jól szellőznek, biztonságos és kényelmes viseletet biztosítanak minden körülmények között. Ezekben a lábbelikben bármekkora távolságot meg lehet tenni, a tartós és puha szövetbetétnek köszönhetően biztosított a kényelmes lábtartás. A rugalmas és tartós felsőrésznek köszönhetően pedig minden egyes La Sportiva cipő tökéletes kényelmet biztosít a viselője számára. Továbbá a fűzős megoldásnak köszönhetően egyszerűen rögzíthető a lábbeli. Ezekben a cipőkben garantált, hogy mindenki magabiztosan és kényelmesen fogja magát érezni minden helyzetben. Ráadásul a túracipő La Sportiva belseje kopásálló anyagból készül, mely fokozza a használat közbeni kényelmet és pozitívan hat a cipő szellőzésére. A La Sportiva széles kínálata megtalálható az Ecipo.hu oldalán.

La Sportiva túracipő – a legjobb megoldás

A La Sportiva népszerűségéhez hozzájárul, hogy a túrázók és a hegymászók változó igényeinek folyamatosan igyekszik megfelelni. Termékei megbízhatóak, biztonságosak és rendkívül kényelmesek. A La Sportiva cipők kiváló választásnak bizonyulnak minden szabadtéri tevékenység esetén. Minden egyes lábbeli megbízható és különleges minőséget képvisel. A megerősített cipőorr pedig minden lábbeli esetében védelmet biztosít az ütközések ellen. Ezek a cipők hűséges társként viselkednek a túrák során. Az Ecipo.hu oldalán La Sportiva női cipő, férficipő és La Sportiva mászócipő egyaránt található, érdemes megnézni a kínálatot.

La Sportiva – hegymászó és hegyi lábbelik

A La Sportiva lábbelik a szárhosszúságot tekintve többféle változatban kaphatóak. Az alacsony szárral ellátott cipők inkább a sík terepeken teljesítenek jól, melegebb időben. A magasabb szárral ellátott változatok pedig a nehezebb terepeken bizonyulnak jó választásnak, hűvösebb időben. Az utóbbi jóval stabilabban tartja a bokát, valamint meleget biztosít a láb számára. A megfelelő lábbeli kiválasztáskor elsősorban azt kell figyelembe venni, hogy milyen tevékenységhez lesz használva. Továbbá a döntést befolyásolja a terepviszony és az időjárás is, valamint az egyéni igényekről sem szabad megfeledkezni. Érdemes megnézni a La Sportiva kínálatot az Ecipo.hu oldalán, és beszerezni egy különleges lábbelit.

La Sportiva – gyakran ismételt kérdések

Milyen La Sportiva cipőt érdemes venni túrázáshoz?

Túrázáshoz érdemes La Sportiva túracipőt beszerezni. Sík terepekre érdemes az alacsony szárral ellátott változatokat választani, míg a nehezebb terepekre a magasabb szárral ellátott lábbeliket. Utóbbiak azért bizonyulnak jobb választásnak az említett esetben, mert jóval stabilabban tartják a bokát. Továbbá hidegebb idő esetén is érdemes a hosszabb szárú túracipők mellett dönteni, hiszen jobban melegítik a lábat.

Milyen mászócipő ideális a kezdőknek?

A kezdőknek érdemes az egyenes kialakítású mászócipők mellett dönteni. Továbbá elengedhetetlen, hogy a kiválasztott darab megbízható minőséget képviseljen és tökéletesen kényelmes legyen, valamint jól tartsa a lábat. Fontos továbbá, hogy tökéletesen illeszkedjen a lábfejre és hosszú távon is viselhető legyen lábfájdalom jelentkezése nélkül. Mindemellett természetesen a mászócipők esetében rendkívül fontos, hogy tökéletes tapadást biztosítsanak a biztonságos mászás érdekében.