Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Termékek: 316
Szűrők kiválasztása (1)

Ipanema cipők – brazil stílus Európa szívében

Ha a brazil életérzés jut eszünkbe, akkor nyilvánvaló, hogy megjelenik lelki szemeink előtt a napsütötte Latin-Amerika színes világa. A tánc, a vidámság a színek és a szerelemmel átszőtt romantikus szellemiség az, ami látható az Ipanema cipők modelljein. És valljuk be, ez egyáltalán nem is baj, hiszen ki ne szeretné azt a színes trópusi vidámságot, amit a brazilok képviselnek? A márka kifejezetten ezt szerette volna közvetíteni a cipőin keresztül. Ezért az Ipanema papucsok, flip-flopok és szandálok kétségtelenül hozzák ezt a színes, pezsgő igazi latin életérzést. Viszont azoknak sem kell tanácstalannak lenniük, akik az Ipanema márkától inkább valamiféle stílusos eleganciát remélnek. A 2001-ben alapított brand ugyanis mindenkire gondolt. A pezsgő, színes modellek mellett pont a stílusosság élvezői számára hozta létre az Ipanema Unique kollekciót. Mindezek után pedig kétségtelen, a márka valóban berobbant a divat világába olyan módon, hogy mindenki megtalálhatja közte a magának tetszőt. Ha tehát valami olyan minőséget keresünk a nyárra, ami nem a tipikusan megszokott szandálok és papucsok bűvköréből került elő, akkor mindenképp nézzünk körbe ennél a brazil márkánál. Nem fogjuk megbánni. Például az Ipanema szandálok közül válogatva rengetegféle olyan darabot is találunk, amely anyagának köszönhetően nem csak a városban, hanem még a vízparton is megállják a helyüket. Pont ez a jó ebben a márkában: képes összekapcsolni az önfeledt pihenést minden helyszínét. Legyünk akár a vízparton, a városban, vagy nézelődjünk a turistalátványosságok között, a márka cipőivel univerzálisan mindegyik helyszínen megfelelően viselhetjük az Ipanemánkat.

Ipanema papucsok – színes városi stílus

Mitől másabb egy Ipanema papucs, mint bármely más márka darabja? Egyrészt még a legalapvetőbb flip-flopjuk is kifejezetten a lábakra alakított, tehát végtelenül kényelmes. Másrészt olyan egyedi mintákkal dolgozik, amely kizárólag csak az Ipanema sajátja. Vietnámi papucsai nem csak sima összedobott lábbeliket rejtenek. Olyan darabokról van szó, amelyek strapabíró anyagból készültek, és talpkialakításuknak köszönhetően biztonsággal hordhatóak akár hosszabb városi sétákon is. De akkor is ez a helyzet, ha szandálokról, vagy szíjas papucsokról van szó. Az Ipanema lábujjas papucsok például kifejezetten kényelmesek. Hiába ódzkodnak sokan ettől a típusú papucstól, mert a legtöbb egy idő után nyomja a lábujjakat, az Ipanema lábbelije garantáltan kényelmes lesz még órák múlva is.

Ipanema flip-flopok – stílusosság a parton

Az Ipanema flip-flopok igazán szemet gyönyörködtetőek. Igaz, hogy sokan ezt a típusú papucsot valamiféle mellék lábbelinek tartják. Viszont egy megfelelő minőség, amit például pont az Ipanema adhat igenis stílusos és divatos darabbá teszi. Nem kell minden áron az olcsó filléres darabokkal megelégedni, amelyek jórészt egyáltalán nem néznek ki sehogy. Az Ipanema pont azért alkotta meg a dizájnos és tökéletesen lábra passzoló minőségi vietnámi papucsait, hogy bebizonyítsa, igenis van helye a divat világában eme lábbelik prémium megjelenésének.

Ipanema – gyakran ismételt kérdések

Hol vásárolhatunk Ipanema papucsot?

A márkát számtalan üzlet és webáruház árulja. Ha viszont valóban megbízható helyről szeretnénk, akkor keressünk fel az Ecipo.hu oldalát.

Ipanema cipők – hol találhatóak?

Európa-szerte bármely cipőüzletben találhatunk belőle. Viszont ha gyorsan szeretnénk az otthonunk kényelméből rendelni, akkor mindenképp látogassunk el az Ecipo.hu webáruházba.