Termékek: 81
Verziószám megjelenítése

Grisport túrabakancs – tartós és vízálló

Az olasz márkát 1977-ben alapította Graziano és Mario Grigolato. Ma már bátran sorolható a világ legnagyobb cipőgyártói közé a Grisport, hiszen már több mint 5000-féle modellel rendelkezik. Az anyacég fontosnak tartja a környezetvédelmet, ezért a lábbeliket megújuló energiaforrások felhasználásával állítja elő. A Grisport lábbelik kiváló választásnak bizonyulnak túrázáshoz, vadászathoz, illetve bármilyen szabadtéri tevékenységhez. Mindemellett természetesen utcai viseletre is tökéletesen alkalmasak. Ezek a cipők különleges minőséget képviselnek és rendkívül megbízhatóak. Minden Grisport cipőt maximális kényelem, tökéletes olasz dizájn, megbízható gyártási technológia és különleges anyaghasználat jellemez. Továbbá a hatékony sarokrögzítő rendszernek köszönhetően a legjobb tartást biztosítják ezek a lábbelik. Mindemellett megerősített cipőorral rendelkeznek, mely megvédi a lábat és a cipőt az ütközésektől és vízhatlanságot is biztosít. Minden egyes Grisport cipő esetében a különleges kampóknak köszönhetően a befűzés is rendkívül egyszerű.

Grisport női cipő – barát a hegyi utakon

Minden Grisport túrabakancs hűséges társ a hegyi utakon. Ezek a lábbelik a megfelelő kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a lábhoz, jó tartást biztosítanak, és maximális kényelmet nyújtanak. A megfelelő komfortérzethez hozzájárul a puha és kényelmes bélés is. Továbbá minden Grisport női cipő és Grisport férficipő extra csúszásmentes talprésszel van ellátva, melynek köszönhetően biztonságosan lehet lépkedni a túrázások során. Annak érdekében, hogy a túrán valóban kényelmes legyen a lábbeli, a méretválasztáskor körültekintőnek kell lenni. Mindenképpen érdemes 1-1,5 centiméter helyet hagyni a cipő orránál, hiszen számításba kell venni a vastagabb zoknit, valamint azt is, hogy fizikai megerőltetés esetén előfordulhat a lábfej feldagadása.

Grisport férficipő – a túrázáshoz elengedhetetlen

A Grisport lábbelik természetes bőrből készülnek, melynek köszönhetően nagyon jól szellőznek, illetve megelőzik a láb túlzott izzadását. Rendkívül tartósak ezek a változatok, hosszú éveken át megállják a helyüket, valamint a tisztításuk is egyszerű. Alacsony és magas szárú túracipők egyaránt találhatóak a Grisport kínálatában. Az alacsony szárú változatok szabadon hagyják a bokát, míg a magas szárú változatok esetében fedve marad a boka. Melyiket érdemes választani? Ez minden esetben a terepviszonyoktól és az időjárástól függ. A magasabb szárral rendelkező túracipő melegebb és stabilan tartja a bokát. A nehezebb terepek esetén érdemes ezt a változatot választani. Az alacsony szárral rendelkező túracipőket inkább a sík terepeken érdemes használni. Mindemellett a választás során mindenképpen figyelembe kell venni az egyéni igényeket. Az Ecipo.hu oldalán megtalálható a Grisport lábbelik széles kínálata.

Grisport cipők – gyakran ismételt kérdések

Milyen Grisport cipőt érdemes választani?

Az, hogy melyik Grisport cipőt érdemes választani, leginkább az egyéni igényektől függ, továbbá attól, hogy melyik évszakban és milyen terepviszonyokon lesz használva. Bármelyik változatra is esik a választás, a megbízható minőség és a maximális kényelem minden esetben garantált. Szóval a Grisport lábbelik esetében nem lehet rosszul dönteni.

Jól bírja a Grisport cipő az esőt?

A speciális Grisport bakancsok membránnal vannak ellátva, melynek köszönhetően légáteresztőek. Továbbá vízállóak és vízhatlanok, szóval bármelyik túrán tökéletesen megállják a helyüket.