Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Cipőméret
Méret
Termékek: 435
Szűrők kiválasztása (1)

Froddo cipő – gyerekcipő minden alkalomra

A Froddo márka kifejezetten gyerekeknek készült, a kicsik lábára tökéletesen passzoló darabokat állít elő. Mindegyik modell kifogástalan minőségben készül a legfinomabb bőrből olyan módon, hogy a kialakított forma támogassa és védje a kicsik fejlődő lábát. Ez pedig rendkívül fontos, ugyanis a gyereknek intenzív növekedése során a lábfejük és a lábboltozatuk is alakul. Pontosan emiatt egy rossz minőségű, semmilyen plusszal nem rendelkező lábbeli akár tartós károsodást is okozhat a gyerekek lábában. A Froddo pedig ezt pontosan tudja. A Froddo cipő kialakítása direkt olyan ortopéd módon történik, hogy a cipők tökéletesen passzoljanak a kicsik lábára és a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsák. Ráadásul nem csak rendkívül minőségi és kényelmes cipőket kaphatunk a márkától, hanem olyat is, ami különlegesen szép dizájnnal rendelkezik.

Froddo gyerekcipők – legnagyobb kényelem a csemetéd számára

A Froddo gyerekcipők kényelme felülmúlhatatlan. A Froddo lábbelik többsége finom nubuk bőrből készül, és olyan kopásálló széllel megerősítettek, hogy a kicsik játék közben garantáltan nem tudják majd tönkretenni a cipőt. Ezért a Froddo gyerekcipők rendkívül tartósak is egyben. Mivel a kicsik lába gyorsan nő, ezért ez a cipő már csak azért is jó választás mert könnyen továbbadható, vagy átadható a kisebbik testvér számára. A minőségéből ugyanis még az aktív használat ellenére sem képes veszteni. A vállalat saját felelősségének érzi, hogy gyermekünk valóban egészséges cipőket hordjon, ezért a kényelem mellett ezek a cipők teljesen környezetbarátak és fenntarthatóak is egyben. Egyáltalán nem tartalmaznak káros anyagokat. Ezért garantált, hogy a kicsik lába nem fog kipirosodni például a Froddo szandálok pántjától.

Froddo szandál – komfort és gondoskodás a gyermekek lábának egészségéről nyáron is

A szandál Froddo stílusban pedig igazán csodálatos dizájnban készül. A tervezők itt nem csak a lábak védelmére és kényelmére helyezték a hangsúlyt, hanem például egy kislány szandál esetében a kifejezetten csinos lányos küllemre is. Ha megmutatunk egy Froddo cipőt a csemeténknek, akkor szinte biztos, hogy azonnal bele fog szeretni. A vidám, lányos és fiús színek mellett olyan különleges árnyalatokban és anyagban is kaphatóak a cipők, amelyek követik az aktuális trendeket. Nyárra például rendkívül kedves kinézetű fémes színű, és retro hatású modellekkel rukkolt elő a márka. Annak ellenére, hogy azért követik a trendeket a Froddo lábbelikről elmondható hogy egy igazán jellegzetes dizájnt követnek. Erről pedig messziről megismerhetőek. Ha például egy lányka szandál Froddo stílusban készül, akkor szinte biztos, hogy egyfajta kislányos vintage formatervezést láthatunk rajta. Ez pedig nem csak nagyon csinosan mutat, de kényelmes is. A márka viszont nem csak nyárra és tavaszra gyárt. Kiváló és nagyon aranyos kinézetű csizmácskákat is készít télre. Pont olyanokat, amilyeneket mi magunk is elképzelnénk a lelki szemeink előtt: pici prémmel még pirosban is. Pont úgy, ahogy egy kedves kis képeslapon látnánk. A Froddo varázsa pontosan ez. Tényleg képes elhozni a gyerekek életébe a cipőivel azt az idilli romantikát, amit megérdemelnek, és ehhez bizony még a cipőik is varázslatosak és mesébe illőek lehetnek.

Froddo cipők – gyakran ismételt kérdések

Hogyan ápoljuk a Froddo gyerek cipőket?

Nedves törlőruhával, és a bőr cipőket bőrápolóval. A vászon modelleket azonban akár mosógépben is moshatjuk, viszont mindig olvassuk el a leírást mennyire mosható így.

Froddo – milyen méretet válasszunk a gyerekünknek?

Mérjük le a kicsi lábát és ahhoz mérten válasszuk ki a megfelelő méretet. Az nem baj, ha egy-két centivel nagyobb méretet választunk. Heteken belül belenő a lába úgyis.