Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Ruházat anyaga
Sportcipők
Termékek: 29
Verziószám megjelenítése

Element – fedezd ezt a prémiummárkát az Ecipőn

Akik kedvelik a vagány, sportos lábbeliket és kiegészítőket, azoknak feltétlen érdemes körülnézniük az Element kínálatában. Az amerikai márka olyan egyedi kiegészítőket gyárt, amelyek a gördeszkások világából hamar a mindennapi divat részévé váltak. Ez pedig nem is csoda, hiszen az Elemet üzlet kínálata valóban rendkívül mutatós, kényelemes és strapabíró kiegészítőket forgalmaz. Az Element kiegészítők különleges stílusa rendkívül jól mutat a mindennapi viseletek mellé is. Példának okáért egy-egy általa kínált hátizsák kiválóan mutat bármely laza, hétköznapi viselet mellé – ráadásul rendkívül ezek a modellek rendkívül strapabíróak is. Az 1992-ben alapított amerikai márka elsőként a deszkákat és deszkás kiegészítőket árusította. Később bővítette kínálatát és tért át végső soron a hétköznapi viselet irányába is, habár ez nem mondható teljességgel áttérésnek inkább csak a deszkás stílus kiterjesztésének. Azonban mellette természetesen a gördeszkák árusítása is megmaradt. Az Element egyébként ma az egyik leghíresebb deszka márkának számít. Eredetileg a sneakerek is a gördeszkákhoz készültek, azonban a fokozott érdeklődés miatt ma már a lakosság is megtalálhatja magának a legjobb városi lábravalóit a kínálat között. Ez pedig magával hozta azt, hogy olyan üzletekben is felbukkanjon a márka, amely főleg hétköznapi lábbeliket árusít. Alapvetően tehát egy sportmárkáról beszélünk, amely a deszkások világáról mesél, és hozta is magával azt a vagány, laza amerikai életérzést, amelyet sok európai fiatal keres. Pontosan emiatt az Element vásárlóinak ma már jelentős része nem a deszkás szubkultúrából jön.

Element cipők – a mindennapi stílus alapjai

Az Element cipők nem csupán a gördeszkások köreiben rendkívül népszerűek. Egyedi stílusuk, valamint az általuk nyújtott strapabíróság és kényelem miatt sokak kedvencévé vált a mindennapokban is. A férfi cipők Element által gyártott modelljei gyakorlatilag a legmenőbb sportmárkák kínálatában szereplő felkapott sneakerekkel versenyeznek. Különleges vászon anyaguknak köszönhetően pedig kitűnő választást jelentenek a legmelegebb nyári hónapok alatt is, mivel rendkívül jól szellőznek. Ezen kívül a márka cipői természetesen követik az aktuális trendeket. Az Element kínálatában is jócskán akad például különféle platform talpú sneaker, de érdemes megemlíteni az akár könnyed túrázásokhoz is használható magasszárú cipőket, amelyek talpán már azért látható, hogy nem csak a városi sétákhoz készítették.

Magas minőséggel kivitelezett Element cipők

Az Element elemi szinten érti és tudja, mi kell a streetwear stílus képviselőinek. Olyan letisztult mégis vagány dizájnban alkották meg a különféle Element edzőcipők típusait, hogy még a visszafogottabb ízléssel rendelkezőknek is garantáltan ínyére válik. Ezen kívül a márka prémium minőségű Element hátizsák modelljei még a legstrapásabb városi napon is kiváló társaink lehetnek. Ezekbe a hátizsákokba ugyanis rendesen lehet pakolni anélkül, hogy tartanunk kéne az elszakadásától. Rossz hír, hogy a márka sajnos hölgyek számára nem gyárt sem cipőt, sem hátizsákot viszont a legtöbb modellje semleges, ezért a vagányabb stílust kedvelő hölgyek is bátran válogathatnak a kínálatból.

Element – gyakran ismételt kérdések

Element – mi is ez a márka?

Az amerikai márka 1994-ben alakult és eredetileg gördeszkák készítésével foglalkoztak. Később ebből nőtte ki magát az az egyedi streetwear stílus, ami a márka képvisel és ma már a hétköznapokra is gyártja ruháit és cipőit.

Element – melyik cipőt válasszuk?

Azt, amelyik a legjobban passzol az ízlésünkhöz. Az alapvetően deszkás cipőket gyártó cég ma már városi sétákra is készít hétköznapi viselethez való sneakereket.