Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Ruházat anyaga
Bélelt
Termékek: 78
Verziószám megjelenítése

Blauer – komfortosság városi stílusban

A Blauer cipők tökéletes megtestesítői az amerikai kényelemnek és életérzésnek. Az 1936-ban létrehozott márka eredetileg katonai és rendőrségi egyenruhákhoz gyártott. Olyan megoldásokat tervezett, amelyet a hadsereg is szívesen hasznosított. A cipők és a ruhák terén abszolút minőséget alkotó brand igazi ismertségét a kétezres évek elején nyerte el, amikor egy olasz holding cég licencszerződést kötött a márkával a globális piaci bevezetésre. Innentől pedig már egyértelmű miért vált ennyire ismertté és került az olyan prémium márkákat árusító webáruházakba, mint amilyen az ecpo.hu oldala is. Mit várjunk, ha a Blauer cipők közül választunk? Ha például a Blauer női cipők típusait nézzük, akkor egy abszolút hordható formavilágot ismerünk meg. Azt is írhatnánk, hogy a kényelmi városi cipők jól ismert dizájnját testesítik meg ezek a fazonok. Ezért kifejezetten azoknak való, akik kedvelik a kényelmes klasszikus sportcipőket és szandálokat. Az ilyen női Blauer cipők kiválóak hosszabb távú város sétákhoz, kiránduláshoz vagy épp nagybevásárláshoz is. Ezért aki pont ilyen jellegű lábbelit keres, az megtalálta a Blauer márkában.

Blauer – sportcipők nőknek, férfiaknak és gyerekeknek

A Blauer főleg sportos stílusú lábbeliket gyárt. Például a férfi Blauer cipő modellek jó része kifejezetten megfelelő különféle kirándulásokhoz, akár a sportcipőket akár a minőségi férfi bakancsokat nézzük. A sneakerek Blauer stílusban például követi a jellegzetes amerikai egyenes talpú megoldást, aminek köszönhetően már messziről megismerhető a márka is. Színek szempontjából is hozza az elvártat. Viszont ebben az esetben a félelegáns és elegánsabb megoldásokat leginkább csak a bakancsok terén fogunk találni. A helyzet nem csak a női és férfi, de a gyerek cipőknél is hasonló. A Blauer márkára ugyanis inkább a különféle kombinált, sportos színösszeállítások a jellemzőek. Ez pedig a gyerek lábbeliken is megmutatkozik. Tökéletesen kombinációban testesítik meg a színek a sportos játékosságot és a vidámságot. Ezért valószínű az európai gyerekek többségének igencsak szimpatikusak lesznek a márka gyerek cipői.

Blauer sneakerek – tökéletes a relaxált és az aktív pihenéshez is

Az amerikai divat kicsit másképp fejlődött, mint az európai. Amerikában ugyanis elsősorban a kényelmi szempontokat vették mindig is figyelembe, ami miatt nem véletlen, hogy még a legnagyobb amerikai sztárok is inkább például olasz vagy francia márkákat részesítenek előnyben, ha divatról van szó. A legdivatosabb márkák is főleg Európából származnak. Amerikából viszont a legkényelmesebb lábbeliket ismerhetjük meg. Ezek a típusú cipők – ahogyan a Blauer modelljei is – nem követik naprakészen az aktuális divatot. Nem lesznek fém színű cipők, ha épp az a trend. Modelljei inkább a hagyományos, klasszikus cipőket testesítik meg, amelyekben jó járni, és amik a legtöbb sportos ruhatárhoz passzolnak. A Blauer sneakerjei pontosan emiatt rendkívül jó urbanista stílusú cipőknek számítanak. Ezt pedig a szín- és a formavilág is követi. A sportos stílus mellett ezért a underground stílus kedvelőinek is ajánlott választás lehet.

Blauer – gyakran ismételt kérdések

Blauer – mi ez a márka?

A Blauer egy tipikusan amerikai márka. A komfortosságot és a minőséget helyezve előtérben készíti kényelmi cipőit. Főleg a sportos stílus kedvelőinek lehet jó választás.

Blauer – hogyan válasszunk méretet?

A saját lábméretünkhöz igazítva válasszunk ki a méretet. Ha gyerekeknek nézünk cipőt, akkor pedig akár egy fél számmal nagyobbat is vehetünk, hiszen a kicsik lába folyamatosan nő.