Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka
Termék típusa
Ruházat anyaga
Sportcipők
Bélelt
Termékek: 395
Szűrők kiválasztása (1)

Converse Chuck Taylor All Star – a legnépszerűbb tornacipő a világon

Ki ne ismerné ezt a népszerű tornacipőt? Kortól, nemtől függetlenül, mindenki kedvence a gumitalpú, csillaglogós, ikonikus lábbeli. Viselői imádják, mert szinte mindenhez passzol ez a minimalista, kényelmes dizájn. Szívesen viselik nők és férfiak, egyszerű hétköznapi emberek és világsztárok. Kényelem, elegancia, minőség, megfizethető ár: ez jellemzi a Converse Chuck Taylor All Star cipőket, melyek fekete, fehér és egyéb színekben is kaphatók. Magas szárú vagy sneaker változatban a legapróbb részletekig, a tökéletes kidolgozás jellemzi. Minőség, megfizethető áron. A Converse az egyik legnépszerűbb lábbelinek számít a megjelenése óta. Nem csak a lázadás és a fiatalság szimbólumává vált, de a lázadó hanyag elegancia egyik jelképévé is. Nem véletlenül mutat jól ma már nem csak farmerhez, de bizony zakóhoz is.

Converse All Star fekete, fehér és egyéb színek – találd meg kedvenced az Ecipőn!

A közkedvelt tornacipők legnépszerűbb változata a praktikus Converse All Star fekete és az elegáns Converse All Star fehér viselet, mely vonzza az emberek tekintetét. Már egyéb színekben is kapható, így nemcsak sportos, hanem elegáns öltözködés esetén is magabiztosan viselhető. Ez a tornacipő könnyedsége, minőségi kialakítása miatt minden korosztály számára megfelelő. Keresd, kutasd az Ecipő oldalon, hogy megtaláld azt, amely a legjobban passzol Hozzád!

Converse All Star tornacipők – márkás tornacipők széles választéka nem csak fiataloknak

A tornacipők manapság, rohanó világunkban mindennapi viseletté váltak. Szerencsére a márkás cipők Converse All Star kínálata nagyon széles palettán mozog. A Converse All Star fekete magas szárú cipői elsősorban a fiatalok kedvence. A márka egyik legnépszerűbb modellje a Converse All Star Hi, mely nem csupán Chuck Taylor filozófiáját képviseli, hanem a szabadság gondolatát, a kreativitást is megjeleníti. Kedvenc ruhadarabjainkkal kombinálva, a könnyedség, a felszabadultság, a hűvös elegancia jelenik meg viseletében. Ez egy igazi klasszikusnak számító darab a Converse rajongók körében. Unisex viselet. Mindenki ruhatárához illeszthető. A sneakaerek Converse All Star darabjait mindennapi viseletre ajánlják a sportos lazaságot, kényelmet és eleganciát kedvelők számára. Viszont ahogyan a népszerű márkáknál és modelleknél az lenni szokott, itt is gyakran botlunk hamisítványokba. Hogyan ismerjük fel a hamis Converse All Star cipőket? Figyeljünk a részletekre! Kilógó, nem eldolgozott cérnát vettél észre? Ragasztónyomot fedeztél fel? A talpon futó fekete csík kopottnak tűnik? Elírás van? Bármi hasonlót tapasztalsz, gyanakodj! Ez egy világmárka, mely csak minőségi terméket bocsát a piacra. A legapróbb részletekig a tökéletességre, igényes kialakításra törekszik.

Cipők Converse All Star – gyakran ismételt kérdések

Converse All Star – hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítványokat?

Miután a cipőt megvizsgáltad, nézd meg a dobozt, az eredeti Converse cipőket egy speciális anyagba csavarják. Hozzá van erősítve a címke, brandlogós és fekete-arany dobozban van. Ha ezek valamelyike hiányzik, vagy doboz nélkül árulják, valószínűleg hamisítvánnyal van dolgod.

Converse – mi ez a márka?

A Converse egy USA-beli ruházati vállalat, mely a XX. századtól cipőket is készít és a NIKE tulajdonában van. Az elismert cipőipari menedzser Marquis M. Converse 1908-ban alapította meg saját cégét. 1915-től sportcipőt is készít Charles H. „Chuck” Taylor kosárjátékosnak, aki a cipő értékesítője lesz és 1923-tól dedikálja is azokat.