Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka
Termék típusa
Sportcipők
Bélelt
Termékek: 158
Verziószám megjelenítése

adidas Boost System – rendkívüli kivitelezési minőség

Az adidas Boost System egy az adidas által 2013-ban kifejlesztett talprendszer, amely az egyik legismertebb technológiája a márkának. A könnyű, tetra-poliuretán kapszulákból és a hőre lágyuló poliuretán részecskékből álló technológia cellákat alkot a cipő talpában. Ezért a talpanyagának köszönhetően például a talajba való becsapódáskor az elvesző energiákat visszaadja a sportolónak. Ezáltal a sportolók futása könnyedebbé válik, és ők kevésbé fáradnak el. Az anyaga annyira plasztikus, hogy szinte követi a lábfej formáját, kímélve ezzel is a gerincre ható nyomást, a láb izomzatát, bicepszet és a térdet, valamint az Achilles-sarok fájdalmait. Az adidas Boost System cipő belső része igen kényelmes, sehol egy illesztett varrás, ami törhetné a láb felső, illetve alsó részét. A bélés anyagára is gondoltak, olyan textúrával bélelték, ami eltávolítja az izzadságot. Az anyaga habszerű láthatatlan sejtekből épül fel, ennek köszönhető az Energy Boost azaz az energia visszaadás. A puha talpbetét alatt egy vékony, fóliaszerű anyag teszi feszesebbé – kivéve a sarokrésznél –, tudniillik ide sokszorozódik az összes becsapódási energia. Így a sarok is védve van ezen csillapító hatás miatt. A talp külső része is puha és ruganyos, így felfogja a talaj egyenetlenségeit is. Ezért az adidas Boost System sportcipő hordása által a kavicsos, köves talajon se érződik semmiféle futási nehézség.

adidas Boost System cipő mindenkinek, aki értékeli a kényelmet edzés közben

Aki ilyen cipőt választ az minden bizonnyal törődik nem csak az egészségével, de a teljesítményével is. Az adidas Boost Systemmel ellátott lábbelik pedig pontosan erre hivatottak. Nemcsak sportoláshoz, hanem akár a hétköznapi viseletnél is megállják a helyüket. Az adidas cipők egyébként is impozánsak, a márkától pedig nagyon is csinos női adidas Boost System cipő és férfi adidas Boost System cipő modelleket várhatunk, amelyeket többféle módon kombinálhatunk különféle stílusokhoz. Ezek a lábbelik ugyanis nem csak szimpla cipők, hanem ikonok, amelyek már a márka miatt is stílust és sikkességet visznek a ruhatárunkba. Ugyanakkor mégis edzés alatt érezteti igazán hatását a technológia. A megterhelő futás, és más mozgásformák az adidas Boost System számára gyerekjátékok. Párnázott, ruganyos tulajdonságai miatt kényelmet biztosít a lábnak. A letisztult formája végett pedig semmi sincs rajta, ami nyomná a lábat. Pont emiatt zokni nélkül is hordható, ráadásul a technológiának köszönhetően nem izzad benne a láb.

adidas Boost System sportcipő – könnyű és tartós

Az adidas Boost technológiájával készített cipők rendkívül könnyűek. Szinte nem is érezni, hogy a lábunkon lenne egy sportcipő. Ezért futni benne olyan élmény, mint ha levegőn lépdelnénk. Ezen kívül az ilyen rendszerrel ellátott cipők rendkívül tartósak, hiszen pontosan arra tervezték őket, hogy akár az extrém igénybevételt is kiválóan bírják.

adidas Boost System – gyakran ismételt kérdések

adidas Boot System – mit jelent a „boost system”?

A Boost technológia az adidas által fejlesztett csúcstechnológiás rendszer, amely a keletkezett energiát visszaadja a futónak. Olyan különleges talprendszerrel rendelkezik, ami a lábak becsapódásakor nem a test terhelik, és nem elnyelik az energiát, hanem azzal „boostolják” a futót plusz lendületet adva neki.

adidas Boost System – hol lehet megvásárolni?

Az ilyen csúcstechnológiás lábbeliket csak olyan üzletekben vásárolhatjuk meg, ahol prémium márkákkal foglalkoznak. Az Ecipő oldala pontosan ilyen. Az ecipo.hu kínálatában bőséges választékban találhatóak a különféle adidas Boost modellek.