Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Ruházat anyaga
Sportcipők
Termékek: 113
Verziószám megjelenítése

Saucony cipők – mindennapi használatra és edzéshez

A Saucony a cég 1898-as alapítása óta a világ egyik legnépszerűbb futócipős márkájának számít. Nevét és logóját az alapítás helyszíne, az amerikai Kutztown melletti Saucony Creek folyóról kapta – ahol egyszerre három sziklát ölel körbe a víz. Ez a három szikla vált a márka jelképévé. Jelentésük jó teljesítmény, jó egészség és jó közösség. Ezt a három vezérelvet reprezentálja három legismertebb cipőmodelljük is, a Ride, a Jazz és a Peregrine. A márka folyamatosan fejleszti a cipőit. Ezen innovációk évről évre egyre jobbá varázsolják a Saucony cipőket. Nem véletlen tehát, hogy a futók kedvencei közé tartoznak. Ugyanakkor kifejezetten ajánlottak hétköznapi viseletként is. A különleges dizájn és formatervezés által nagyon jól passzolnak a laza, sportos outfitekhez. Ráadásul kifejezetten gyermekek számára is készítenek cipőket. Tehát aki számára valóban fontos gyermeke egészsége és komfortérzete, annak is érdemes a Saucony cipők közül válogatni.

Saucony futócipő – rekordok megdöntésére alkotva

Ezek a lábbelik a profi futók köreiben közkedveltnek számítanak, a Saucony ugyanis versenyzőkkel együttműködve fejleszti cipőit. Ez persze elengedhetetlen részükről, hiszen profi atléták számára is gyártanak cipőket. Ennek köszönhetően a három fő modell mellett érdemes megemlíteni az Endorphin és a Kinvara fantázianevű cipőcsaládokat is. Előbbi kifejezetten sprintelésre lett tervezve, míg az utóbbit hosszútávfutáshoz gyártották. Tehát profi sporthoz és mindennapi használathoz is egyaránt gyártanak különféle lábbeliket. A cipők futáshoz Saucony kivitelezésben garantálják a minőséget, akár hobbisportról, akár professzionális versenyekről legyen szó.

Saucony Ride, Saucony Peregrine, Saucony Jazz – ismered meg a Saucony legfőbb modelljeit

A Ride, a Peregrine és a Jazz a Saucony márka három fő modellje, amelyek évek óta toplistásnak számítanak a brand kínálatában. Nem csupán elérhető áraik, de kiváló minőségük és formatervezésük miatt is rendkívül népszerűek. A Saucony Ride egy pár éve fejlesztett típus, amely könnyed talpszerkezete és strapabírósága révén a legjobb futócipők közé tartozik. Évről-évre újabb fejlesztésekkel kerül piacra, ráadásul rendkívül kedvező áron. Mindennek tetejébe a Ride cipők univerzálisak – éppúgy használhatóak teremben és szabad téren is. Nem csoda tehát, hogy a legnépszerűbb modellek egyike. Ezzel szemben a Saucony Peregrine kifejezetten terepfutásra készített cipőket takar. Ez a talp kialakításánál is jól látható, hiszen az erősebb bordázottságnak köszönhetően jobb tapadást biztosít a nehéz terepen. Ezek a modellek szintén híresek rendkívüli kényelmükről és strapabíróságukról, ezért akár túracipőnek is használhatóak. A Saucony Jazz pedig a retro időszakot idézi, azt, amikor a cipő modellje megszületett. Mindhárom modellből készülnek női Saucony cipők és férfi változatok egyaránt.

Saucony – gyakran ismételt kérdések

Saucony – mi ez a márka pontosan?

A Saucony egy amerikai márka, amely kifejezetten futócipőket gyárt már 1898 óta. Ár-érték arány és minőség szempontjából is rendkívül jó kínálatot biztosít, hiszen profi lábbeliket kínál elérhető árakon.

Saucony – melyik modellt válasszuk?

Mindenképp olyan típust válasszunk, amely megfelel saját igényeinknek. Versenysporthoz például a direkt erre szánt darabok közül érdemes válogatnunk, ahogyan a hobbisportolók számára is több különféle modell elérhető. A Saucony férfi cipők női változataik is elérhetőek bármely modellnél, így biztosan megtalálhatjuk a számunkra legideálisabb kialakítást és dizájnt.