Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Méret
Szín
Ár
Márka 1
Termék típusa
Bélelt
Rögzítés típusa
Termékek: 229
Verziószám megjelenítése

s.Oliver – időtlen márka mindenki számára

A németországi illetőségű márka a hetvenes évek óta képviseli a stílusos, minőségi és megfizethető ruházatot, valamint cipőt. Jelenleg Európa legnagyobb márkái között tartják számon, ami jól mutatja, hogy mennyire népszerűek az s.Oliver cipők és termékek. A brand alapvetően mindig úgy gyártotta termékeit, hogy azzal nem csak a nőket vagy a férfiakat, hanem kompletten az egész család minden korosztályát ki tudja szolgálni. Népszerűsége talán pont ebben rejlik, hiszen ruhái és kiegészítői méltó módon sugallják azt az európai öltözködést, amely minden korosztálynak szól. Kollekcióihoz ezért mára több ágazatot alakítottak ki. Ezek között a két fő csapásvonalat a Red Label, illetve a Black Label termékcsalád adja. Előbbi a hétköznapi, sportos eleganciát kombinálja a laza, minőségi és letisztult megjelenéssel, utóbbi pedig az alkalmi öltözetek platformján kínálja a prémiumanyagokból készült különleges tervezésű kollekcióit. Ezen kívül a márkának még más brand alatt futó termékcsaládjai is vannak, többek között a business fashiont kínáló Comma, a berlini pezsgést szimbolizáló Liebeskind, a Q/S designed lázadóknak szóló kollekciója, valamint a Triangle, amely a független modern nő ikonjává nőtte ki magát. Ebből is remekül érzékelhető, hogy az s.Oliver brand különféle irányzatokat, érzéseket és hitvallásokat képviselve alkotott meg olyan kategóriákat, amelyek által méltán válhatott globálisan az egyik legismertebb márkává – mindenki számára.

s.Oliver cipő – a sportos kivitel

Az s.Oliver márka cipők tekintetében verhetetlen. Nem csak kényelmi szempontból hozzák azt a minőséget, ami által a stílusosság mércéjének magas fokát képviselik, hanem szellemiségében is. Formatervei hűen tükrözik azt a szabad európai szellemiséget, ahol az egyéniség valóban kiteljesedhet. Ezáltal már ránézésre is süt az s.Oliver cipőiről, hogy valódi európai értékeket képviselnek, illetve minden korosztály számára képesek hozni a minőségi eleganciát. Ez akkor is így van, ha kifejezetten sportcipőkről esik szó. A finom, visszafogott színhatások, a stílusos dizájnvonalak olyan mértékben tesznek egy s.Oliver sportcipőt is elegánssá, amire csak kevés márka képes. Ezen túl természetesen a minőségi anyaghasználat sem maradhat el. Mindezek mellett a sportcipők még külön olyan technológiával is készülnek, hogy az garantáltan a kényelmet is szolgálja.

s.Oliver – viselési kényelem

Amikor a cipők s.Oliver védjegyével fémjelzettek, akkor azok csak komfortosak lehetnek. Ugyanis a stílusosság mellett az s.Oliver filozófiája olyan értékálló cipőket és ruhákat alkotni, amelyek a minőség mellett a komfortérzetre is maximálisan törekednek. Ezért bátran ajánlhatóak s.Oliver női cipők magassarkúi azok számára, akiknek érzékenyebb a lábuk. Aki viszont a túrázáshoz szeretne cipőt keresni, annak is nagyon ajánlott a márka. A különféle túrázó bakancsok s.Oliver által gyártott modelljei ugyanis egy az egyben testesítik meg az eleganciát és a túrázáshoz szükséges komfortot, továbbá a technológiai megoldásokat.

s.Oliver márka – gyakran ismételt kérdések

s.Oliver – mi ez a márka?

Az eredetileg Sir Olivernek nevezett márkát Németországban alapították. A stílusos európai eleganciát képviselő kollekciói világszerte a legismertebbek közé tartoznak. Mind a női, mind a s.Oliver férfi cipők tekintetében toplistás márkáról van szó.

Hogyan válasszunk megfelelő méretű cipőt az s.Oliver márkától?

Az s.Oliver méretek tekintetében ugyanazt alkalmazza, mint más márkák cipőinél. Ez azt jelenti, hogy semmiben sem kell másképp választatnunk, mint ahogy megszoktuk.