Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Termékek: 522
Szűrők kiválasztása (1)

Nobo kézitáska üzlet – tekintse meg egy jól ismert márka ajánlatai az Ecipo.hu oldalon

A lengyelországi Nobo márka fiatalos, pezsgő dizájnjával és különleges táskaformáival egy igazán üde színfoltnak számít a divatvilág palettáján. Minőségi kollekciói nem csak trendinek, de igazán egyedinek számítanak, ráadásul kifejezetten megfizethető árakon. A Nobo nem is akart mást. Célja egy olyan pezsgő és dinamikus márka megteremtése volt, amely egyaránt kedvez a stíluskedvelők különleges ízlésének és azoknak is, akik nem szokványosat keresnek – mindezt pénztárcabarát kivitelben. A Nobo kézitáskák pont emiatt tudnak különlegesek lenni. Jellemző a márkára a színes, vidám dizájn és az egyedi formák világa. Viszont aki a visszafogottabb darabokat keresi, annak sem kell csalódnia. A Nobo táska egyaránt tud stílusos és bohéman játékos is lenni. Ráadásul a Nobo kézitáska shop teljes körű kínálata az Ecipo.hu oldalán számtalan modell képviseletben található meg a hátizsákoktól és shopperektől kezdve az egészen különleges clutch-okig és piperetáskákig. Valóban egy olyan márkáról van tehát szó, amely egészen változatos, sőt extrém formákat és anyaghasználatot hozott el a divatrajongók számára. A különféle táskák Nobo kivitelben néha szinte már olyan szürreális élményt képesek nyújtani, hogy nem lenne csoda, ha ez a márka néhány év múlva bekerülne a nagyok közé.

Nobo borítéktáskák – kicsi és praktikus női kézitáskák mindennapi használatra és különleges alkalmakra

Kevés márkánál találni olyan volumenű kézitáskákat, borítéktáskákat, avagy clutch-okat, amelyeket a Nobo kínál. A legismertebb márkák közt találni olyan kidolgozottságokat talán. A női Nobo kézitáskák modelljei azonban egyszerre különlegesek és megfizethetőek. Például a szokatlan csillámborítású, keményfedelű mini Nobo borítéktáska modellek bizonyára nem fognak szembejönni minden alkalommal csak úgy az utcán. De említhetnénk azokat a formákat is, amelyek nem csak egy estélyihez, de akár félelegáns viselethez is megállják a helyüket. Ráadásul oly módon, hogy garantáltan nem lesz sem tucat vagy unalmas a szettünkhöz. A márka szeret szokatlan megoldásokat és anyagokat kombinálni, főleg ha kistáskáról, vagy a borítéktáska Nobo által elképzelt dizájnjáról van szó. Ezért ne is lepődjünk meg, ha a borítéktáskák és mini retikülök között komplett szívforma, vagy netalántán egy egész unikornis néz vissza ránk. A Nobo egyszerre trendi, meglepő és igen lázadó ezekkel a formákkal és színvilággal. Aki tényleg odavan a különleges szokatlan modellekért, azoknak igazi kincsesbánya lehet ez a táskamárka.

Nobo hátizsák – praktikus kiegészítője az aktív és stílusos nők minden öltözékének

A Nobo természetesen nem csak a kistáskák, de a hátizsákok terén is hozta azt a szokatlan és színes stílusvilágot, ami jellemző rá. Egyedi mintavilága itt is érvényesül, ugyanakkor a stílusos elegancia kedvelői is bőven tudnak választani. Egyszínű, minimalista hátizsákjai például tökéletesek az üzleti vagy az elegáns megjelenés kedvelőinek. Viszont az igazi egyediséget mégis a sajátos fémes és különféle egyedi mintás Nobo hátizsák típusok között találjuk meg. Mert a Nobo ettől Nobo igazán.

Nobo – gyakran ismételt kérdések

Nobo – mi ez a márka?

A Lengyelországban alapított brand kifejezetten a fiatalos és szokatlan stílus kedvelőit célozta meg. Táskái egyszerre különlegesek és megfizethetőek, miközben minőségi termékeket kapunk.

Nobo táskák – hol lehet vásárolni?

Az Ecipo.hu oldalán változatos és széles kínálatban áll rendelkezésre rengeteg Nobo táska. Modelljei a shopperektől kezdve a hátizsákokon át a kistáskákig mindenféle színben és méretben megtalálhatóak az oldalon.