Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Rendezés eszerint
Szín
Ár
Márka 1
Multipack
Termék típusa
Ruházat anyaga
Licensz termék
Termékek: 737
Szűrők kiválasztása (1)

New Era sapkák – számtalan stílus

1920 óta a New Era Cap napjainkban is az egyik vezető fejfedőcég. Az igazi kalapoktól a Snapback kalapokon át a kötött sapkákig a New Era kollekciójában mindent megtalálsz, legyen szó akár ifjúsági, akár férfi vagy női kaliberről. A New Era sapkák szortimentje rendkívüli hagyományokkal rendelkezik, és első osztályú minőséget képvisel. A NY és LA sapkák a világ legtöbbet eladott fejfedői közé tartoznak, és a leghíresebb modelleket a New Era gyártja, óriási hangsúlyt fektetve a minőségre és a dizájnra. Ez egy olyan fókusz, amely lehetővé tette számára, hogy oda jusson, ahol most tart: világvezető sapkagyártóvá vált, és számtalan stílust képvisel a különböző modellekkel. A New Eranak hihetetlen hírneve van, ha kalapokról van szó. Mindenki elégedett a New Era kalapok teljesítményével, és valóban kifogástalanul jól is illeszkednek. A New Era tényleg különleges, és ígérjük, hogy nem fogsz csalódni egyetlen termékében sem. Tekintsd meg a New Era kalapok hatalmas választékát az Ecipo.hu online áruházában, és találd meg a kedvencedet!

Tisztelet a klasszikusok előtt – New Era kalapok

A New Era egy olyan cég, amely imádja a sapkákat és ezt a gyakorlatban is bizonyítja folyamatosan különleges dizájnokat készítve. Az ívelt vagy éppen nem ívelt karimáknak, a tökéletes légáteresztést biztosító rácsnak, valamint a sokféle színnek és nyomatnak köszönhetően kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb stílust. Találd meg álmaid kollekcióját az Ecipo.hu-n elképesztő áron! Akár New Era női sapka, akár New Era férfi sapka vagy New Era téli sapka után keresgélsz, a megfelelő szűrő beállításával könnyen és egyszerűen megvásárolhatod a hőn áhított darabot. Találd meg a klasszikus snapback és sapka stílusokat a legütősebb NBA, NFL és MLB csapatoktól, és tisztelegj ezzel a nagyságuk előtt!

New Era sapkák – a sportstátusz szimbóluma

A New Era a sport, a kultúra, a stílus és az önkifejezés globális márkája már több mint 100 éve. 1993-ban a Major League Baseball pályasapkák kizárólagos beszállítójának nevezték ki, majd évtizedekkel később a márka azt a célt tűzte ki maga elé, hogy az ország legnagyobb sportligáival bővítse ki exkluzivitását. 2012-ben a New Era lett az NFL hivatalos oldalvonalas sapkája, majd 2016-ban pedig az NBA hivatalos pályasapkája, így a New Era az egyetlen márka a sporttörténelemben, amely exkluzív pályán, oldalvonalon és pályán viselhető fejfedők jogával rendelkezik mindhárom nagy amerikai bajnokságban egyszerre. Nem rossz teljesítmény, ugye? A New Era ikonikus sapkái több mint 100 éve fémjelzik a divat világát. A New Era a sapkarajongók kedvenc márkája.

New Era Caps – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell kimosni a New Era sapkákat?

Semmiképpen ne áztasd be a sapkát a tisztításhoz, mert úgy elveszítheti alakját. Ezenkívül ne használj mosóport vagy más porszerű tisztítószert. Ha a sapka valóban mélytisztításra szorul, javasoljuk, hogy használj finom sörtéjű kefét és enyhe tisztítószert. Vidd fel a mosószert egy gyengéd sörtéjű kefére, és enyhén dörzsöld át az érintett területeket. De egyébként a nedves törlőkendők is nagyon jók a tisztításhoz, ha egy kicsit porosabb a sapka. Itt javasoljuk a sima típusok használatát, például a baba törlőkendők kiválóak a tisztításhoz. Ideális a perem belsejének hetente egyszeri tisztítására.

Milyen méretű New Era sapkát válasszunk?

A tökéletes illeszkedés megtalálásához kapj elő egy mérőszalagot, és mérd meg a fejed kerületét, pontosan ott, ahol szeretnéd, hogy a kalap üljön, nagyjából 1 centiméterrel a szemöldököd és a füled felett. Ha a lemért kerület pont a kapható méretek között van, vásárold meg a nagyobb méretet. A túlzottan testreszabott kalapok gyakran összemennek, különösen, ha gyapjúból készültek, így a kicsit szűk kalap beszerzése idővel egyre kényelmetlenebbé válhat. A méret számít, de a stílus is, ha a tökéletes illeszkedésről van szó.