Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Termékek: 247
Szűrők kiválasztása (1)

Helly Hansen brand – a norvég outdoor márka

A Helly Hansen kifejezetten olyan túracipőket gyárt, amelyek könnyűek, strapabírók, ám mindezek ellenére megfizethető áron kaphatóak. Minőségükön azonban ez mit sem mutat. Ez nem is lehetne másképp, hiszen egy olyan brandről beszélünk, ami 1887-ben alakult, és kifejezetten strapabíró, vízhatlan, kezdetben munkaruhákra specializált darabokat dobott piacra. A márkának tehát, amely az alapító nevét viseli, bőven volt ideje arra, hogy mára megfelelő tapasztalattal olyan minőséget gyártson, ami igenis megfizethető. Modelljeik kifejezetten azoknak készültek, akik szeretnek túrázni, azonban néha a városban sem vetik meg a különféle outdoor lábbelik hordását. Ezért a márka a professzionális termékei mellett hétköznapi és a túraviselet közé sorolható modelleket is tervez, annak ellenére, hogy kifejezetten hegymászóknak készült cipőket kínál elsősorban. A Helly Hansen bakancs méltán híres lábbeli a túrázók körében. Ikonikussága nagyjából a Martens bakanccsal vetekszik. Viszont a sok outdoor márkával ellentétben a Helly Hansen nyitott a hétköznapi felhasználók felé is. Sok modellje egyaránt követi az aktuális trendeket, továbbá sportcipőket és papucsokat is gyártanak. Ezért akik olyan cipőket keresnek például, amit megbízhatóan tudnak hordani egy város- és környékfelfedező túra során a nyaralásuk alatt, azok biztos, hogy megtalálják a Helly Hansen lábbeli márkák között a megfelelő típusokat. Ez akár még a különféle stílusok kedvelőire is igaz lehet. Hiszen megeshet hogy maga a márka főleg túrázók stílusához igazodik, azonban akadnak kifejezetten sportos, sőt elegánsabb modellek is a kínálatukban.

Helly Hansen cipők – masszív és kényelmes sportcipők és mindennapi lábbelik

A márka egyaránt tervez cipőket férfiak és nők számára is. Kínálatukban a strapabíró, vízhatlan Helly Hansen férfi cipők között kifejezetten markáns modelleket is találunk. Amíg a Helly Hansen női cipők között olyan aktuális színeket és formákat követő darabok is fellelhetőek, amelyeket bátran felvehetünk szoknyához vagy egy farmerruhához is. Annak ellenére tehát, hogy egy outdoor márkáról van szó, a paletta igazán változatos. Mivel, ahogy említettük, a márka nyitott a hétköznapi felhasználás felé, ezért ebben a tartósságban és minőségben nem csak bakancsok, sportcipők, hanem készülnek egyaránt sneakerek Helly Hansen technológiával. Vagyis ha például egy sneakert vásárolunk a márkától, akkor hosszú évekig hordható minőségi darabot veszünk.

Helly Hansen túracipő – egyedi dizájn és elképesztő tartósság

Majdnem kétszáz év tapasztalata rejlik a Helly Hansen márkában. Ez a lábbeliken is szemmel látható. Szintén azon cipők közé sorolhatóak a modelljeik, amelyek még hosszú évek múltán is megbízhatóan hordhatunk. A túra cipők Helly Hansen nevével fémjelezve egyet jelentenek a valódi prémium outdoor lábbelik csúcsával. Ezért ha túrához a Helly Hansen cipők közül választunk, azzal nem csupán néhány szezonos lábbelit veszünk. Egy olyan túracipő lehet a miénk, amit valóban sok év múlva is ugyanabban a minőségben hordhatunk, amiben egykor megvettük.

Helly Hansen – gyakran ismételt kérdések

Hogyan válasszunk Helly Hansen cipőt?

Attól függ, mire szeretnénk vásárolni. A kínálat igazán változatos. Többek közt prémium Helly Hansen férfi cipők, bakancsok, női túracipők és sneakerek is kaphatóak a márkától.

Hogyan vásároljunk megfelelő méretű Helly Hansen cipőt?

Ha sportoláshoz, vagy túrához vásárolunk, akkor kell, hogy legyen egy kis hely a lábunk és a cipő orra, továbbá sarokrésze között. Más esetben mindig a saját méretünket válasszuk.