Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Termékek: 112
Szűrők kiválasztása (1)

G-Shock karóra, mint elegáns kiegészítő

Ma már a karóra nemcsak hasznos kiegészítőként funkcionál, hanem stílusos ékszerként is. Különféle dizájnnal és méretben kaphatóak, szóval mindenki egyszerűen megtalálhatja azt a változatot, mely leginkább illik a stílusához. Mindenképpen érdemes márkás változat mellett dönteni, hiszen csak ebben az esetben garantált, hogy a kiválasztott darab stílusos megjelenést biztosít és hosszú éveken át megbízhatóan teljesít. Ezért érdemes a G-Shock karóra mellett dönteni. A G-Shock a japán Casio egyik almárkájaként ismert. A névvel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a Gravitational Shock rövidítése. A márka története 1983-ban kezdődött. Ekkor az volt a koncepció, hogy olyan modellt hozzanak létre, amely megfelel a következő feltételeknek: 10 év legyen az elem élettartama, 10 méteres vízállósága legyen és 10 méteres zuhanást is kibírjon gond nélkül.

G-Shock karóra – az igények ellenőrzése

A G-Shock termékei elnyűhetetlenek és tartósak, így a legkeményebb túrák esetén is tökéletes társként funkcionálnak. Ezek a karórák lenyűgözőek, a szó minden értelmében. Méretei tekintélyt parancsolóak, valamint ezek a termékek minden tekintetben kiemelkednek az átlagból. A női G-Shock karóra és a férfi G-Shock karóra esetében a minőség, az anyag és a kidolgozás egyaránt első osztályú. Ezek az ütésálló órák maximálisan megbízhatóak, minden esetben a pontos időt mutatják. Továbbá a nyári és téli időszámítás között automatikusan átváltanak.

G-Shock okosóra – tökéletes funkcionalitás

A G-Shock karórák strapabíróak, üde dizájnnal rendelkeznek, valamint megfizethető az áruk. Igen széles a kínálat színek, méretek és meghajtás tekintetében egyaránt. Szóval mindenki egyszerűen megtalálhatja a kedvenc G-Shock óráját. Ezeknek a termékeknek a népszerűsége nemcsak a tartósságnak és a klasszikus dizájnnak köszönhető, hanem a tökéletes funkcionalitásnak is. A hasznos funkciók mellett további előnye ezeknek az óráknak, hogy a legszélsőségesebb feltételeknek is ellenállnak, kibírják a mindennapok megpróbáltatásait. Tökéletes választásnak bizonyulnak a különféle vízisportokhoz, például úszáshoz vagy búvárkodáshoz. Mindegyik változat 200 méterig vízálló. A speciális kialakítással rendelkező hátlap, valamint a masszív tok is hozzájárul ahhoz, hogy ne essen kár az órákban saras és homokos környezetben sem. Továbbá ezek az órák rendelkeznek háttérvilágítással, valamint ébresztő, naptár, világidő, stopper és visszaszámláló funkciókkal is. Mindemellett olyan modellek is beszerezhetőek már, amelyek lépésszámlálóval és Bluetooth funkcióval vannak ellátva. Például a G-Shock okosóra összeköthető az okostelefonokkal egy applikáció segítségével, amellett, hogy az időtállósága, a precizitása és tartóssága töretlen. Kiválóan ellenállnak ezek az órák a víznek, a rezgésnek, a pornak és az erőteljesebb ütéseknek is. Ennek köszönhetően hosszú éveken át hű társként szolgálnak a mindennapokban.

G-Shock karóra – gyakran ismételt kérdések

Hogyan állítsuk be az időt a G-Shock karórán?

Első lépésként lenyomva kell tartani az A gombot, körülbelül három-négy másodpercen át, amelynek következtében a városi parancsikon villogni kezd és megjelenik a beállítási mód. Ezt követően a B gomb segítségével be lehet állítani a megfelelő időzónát, és ezután meg kell nyomni a C gombot, majd addig kell lenyomva tartani, amíg az óra villogni kezd a kijelzőn. Ekkor beállítható az óra, és a C gomb újbóli megnyomása esetén a perc is. Ugyanúgy, ahogy az óra és a perc, a dátum és az idő formátuma is beállítható, valamint a kijelző megvilágítási ideje is.

Hogyan tisztítsuk meg a G-Shock karórát?

A G-Shock karóra tisztításához speciális kendőre van szükség. Továbbá száraz szövettel érdemes áttörölni a szíjat és a tokot. A fémszíjak benedvesített ronggyal is tisztíthatóak.