Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Termékek: 86
Szűrők kiválasztása (1)

Festina – a figyelem a részleteken van

A Festina egy igazán impozáns márka az óramárkák családjában. Az 1902 óta létező vállalkozás a világ 65 országában kínálja a legprecízebb pontossággal elkészített időmérőit. Óráiban pontos részletességgel találkozik a precizitás, az odafigyelés és a szakértelem. Mindez pedig lenyűgöző dizájnban hirdeti a Festina márka óráinak kiválóságát. A modellek között egyaránt megtalálhatóak a fiatalos, és a klasszikus fazonok férfiaknak és nőknek egyaránt. Árkategóriában pedig igazán széles skálán mozog, ugyanakkor mindegyik modellről elmondható a kiváló minőség és a svájci precizitás, amely a Festina órákat már több mint száz éve jellemzi. A Festina cégcsoport mára már nem csak Svájcban, hanem Olaszországban, Franciaországban és Spanyolországban is rendelkezik székhellyel többek között. A világ számos pontján elismerik és az egyik legnépszerűbb óramárkának számít a világon.

Festina márka – a precíz kivitelezés

A Festina órák dizájnja az örök klasszikusok mellett követi a kor trendjeit is. Ezért megtalálhatóak az olyan divatos női karóra darabok, amelyek ízléses módon strasszkövekkel kirakottak. Ugyanakkor a modern stílus kedvelőinek is találni megfelelő darabokat. A típusok választékára sincs okunk panaszkodni. A Festina márkánál egyaránt megtalálhatóak a strapabíró sportórák, de az elegáns kronométerrel ellátott stílusos modellek is. Mindegyikből találhatunk bőr szíjas, de fém szíj verziót is. Ha pedig az árakat nézzük, egészen széles skálán mozognak. Vásárolhatunk a prémium, magas kategóriás és a középkategóriás árfekvésű modellek közül is. Ezért árban is mindenki megtalálhatja köztük azt, amit keres. Ez egyébként a korosztályra is igaz. Az idősebb korosztály ugyanúgy talál tökéletes Festina modellt, ahogy a legfiatalabbak. A márka számtalan kategóriában gyártja ugyanis óráit. A megszokott óra típusok mellett olyan modellek kategóriáival is találkozhatunk, mint a Festina zsebórák, vagy a titánium bevonatú, illetve a junior – tehát kifejezetten a fiataloknak készült – típusok.

Festina karórák – ideális ajándéknak

A Festina kitűnő ajándék lehet bárkinek, aki kedveli a karórákat. Nem csak a minőségével és patinás múltjával képviseli a minőségi ajándékokat, de az órák kinézete is csodásan fest a díszdobozukban. A Festina férfi karórák nem fast fashion darabok, ahogyan a női modellek sem. Ezért is értékesek és pontosan ez az oka annak, hogy kifejezetten komoly alkalmakra adhatóak ajándékba. Évfordulóra, szülinapra és karácsonyra is tökéletes választás többek között. A márka órái annak is kiváló választás lesz, aki követi az aktuális trendeket, hiszen attól hogy a klasszikus eleganciát képviseli a brand, igenis találni bőven olyan modelleket, amelyek a ma divatjaira szabottak. A Festina óra egy férfinak ajándékba igazán remek ötlet lehet. Többféléből választhatunk, ami megfelel a mai kor divatjának is, például a stílusos kobaltkék árnyalatú órák pont ilyenek. Ám ha hölgy a megajándékozott, akkor a modern minimalizmust követő boyfriend kollekció, illetve a retro nevet viselő darabok többek között igazán megfelelő választást nyújthatnak.

Festina – gyakran ismételt kérdések

Hogyan válasszunk Festina karórát a stílusunkhoz?

Mindenképp a saját ízlésünk kell, hogy domináljon. Ezen kívül az órát a leggyakrabban viselt öltözetünkhöz igazítsuk, hacsak nem többféle órát szokásunk hordani. Ez utóbbi esetben az óra színét például a nyakkendőhöz is igazíthatjuk, vagy az öltöny színéhez.

Hogyan viseljünk Festina férfi karórát?

Mindenképp olyan mérete válasszunk, ami nem lötyög a csuklónkon, de nem is túl szoros. Általában az a legjobb, ha körülbelül 4-5 milliméternyit el tudjuk húzni a csuklónktól. A viselése pedig az alkalomtól függ. Elegáns alkalmakra a klasszikus, vagy a prémium fém szíjas órák a legjobbak.