Ingyenes visszaküldés 100 napon belül
részletek megtekintése
Ingyenes kiszállítás 14 900 Ft felett, előre fizetés esetén*
részletek megtekintése
Termékek: 84
Szűrők kiválasztása (1)

Bronx cipő, légy lenyűgöző a vagány stílusoddal

A Bronx cipők merészek és egyben kényelmesek. Kifejeződik bennük az a multikulturális sokszínűség, amely például a New York-i Bronx kerületére egyébként is jellemző. Nem véletlen tehát a névválasztás sem. A cipők és ruhák stílusával az amerikai Bronx színes, undergrounddal vegyített divatirányzatát jelenítik meg, amelyben egyaránt pezseg az amerikai hip-hop lezsersége és a vagány szubkulturális elemek jellegzetes vonása. Mindez pedig tökéletesen elegyedik az európai kifutók trendjeinek világával. Modelljei kifejezetten extravagánsnak számítanak, és egyáltalán nem unalmasak. Ugyanakkor a Bronx márka kínálata kiterjed az elegánsabb darabokra is. Például a stílusos bokacsizmái már inkább az európai olasz divat formavilágát követik, mint a amerikai merészséget. Ezért a márka leginkább egy erősen nemzetközi ihletésű vonalból merít, ahol egyaránt megtalálhatóak az aktuális trendek, de az olyan jellegzetes formák is amelyről megismerjük az amerikai és az európai stílusvilágot. Legyen szó extrém gótikus, rock, punk vagy épp underground stílusról a Bronxra mindegyikben méltán lehet számítani. Vagány, fiatalos és különleges egyben. Ráadásul fenntartható. A Bronx kizárólag fenntartható módon készíti a cipőit, és teljes mellszélességgel kiáll az emberi jogok és a környezetvédelem mellett. Ezért egyike azon fenntartható márkának, amely teljes mértékben kiáll a társadalmi felelősségvállalás mellett is.

Bronx szandál – minden részletre kiterjedő

A Bronx szandálok igen jellegzetes formákat kaptak. Szinte alig találni a modellek között hétköznapi formát. Az ilyen cipők Bronx által tervezett modelljei különleges platform talpakkal rendelkeznek. Ezért az idei platform trendek nagy kedvencei már most. Egyébként a Bronx modelljei közt relatíve kevés a vékonytalpú lábbeli, ezért azok számára is kifejezetten előnyös lehet, akik szeretnének némi magasítást, viszont nem kedvelik a klasszikus magassarkúkat. A Bronx szandálok is pont ilyenek. Ráadásul a legtrendibb színekben és formákban kaphatjuk meg őket, némelyiket akár egészen extrém színváltozatban. Ugyanakkor a visszafogottabb stílust kedvelőknek is bőven akad választék, ha a Bronx márkát szemelték ki maguknak. A különleges talpú szandálok és gladiátorok mellett megjelennek a manapság oly divatos zárt felsővel rendelkező stílusos darabok is.

Bronx sportcipők – lepj meg mindenkit a megjelenéseddel

A Bronx sportcipők egészen különleges dizájnt kaptak. A laposabb talpú tornacipők mellett az egészen extrém talpvastagságot elérő egyedi kinézetű darabok is megtalálhatóak. Ezek már látványában is mutatják a márka jellegzetességeit, illetve garantáltan felhívják magukra a figyelmet. Nem csak színeiben, de különleges talpszerkezetében is eltérnek a megszokottól. Ezért olyanoknak érdemes nézelődni a választékból, akik kedvelik a különleges és a megszokottól eltérő sportcipőket. Mellesleg hasonlóan egyediek a Bronx csizmák is. A klasszikus fazonok mellett a western csizmák által ihletett különféle fazonokat is találunk. Ezekből akad téli, őszi de még tavaszi fazon is. A Bronx ráadásul nem csak globális értelemben merít a világ különféle stílusaiból, hanem erősen érződik rajta a különböző zenei irányzatok öltözködési vonala is. Cipőiben és ruháiban erősen jelen van a punk, a goth és a rock formavilágának hatása keverve az aktuális trendekkel.

Bronx – gyakran ismételt kérdések

Bronx cipő – milyen márka?

A holland márka egy különleges vagány stílust képvisel. Ebben keveredik az amerikai Bronx világa és az európai divat stílusossága egyaránt. Termékeiben megjelenik a vagányság, a fiatalság és a lezserség is.

Bronx cipő – hogyan válasszunk?

A saját ízlésünkhöz mérten választhatunk a Bronx kínálatából. Mivel egy igen sokszínű márkáról van szó, ezért a visszafogottól kezdve a kifejezetten extrém darabokig megtalálhatjuk a saját elképzelésünket.